- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #32.301
Yani çok uğraştım devlette olayım diye ama istanbulun keşmekeşi bu duruma da yansıyor. Ankarada olmayı çok isterdim mesela insanlar ünv yada devlet hastanelerinde uygun fiyata çokda memnun kalıyorlar.Sanki siz ozel e karar vermeden önce bir devlet hastanesi serüveninin olmuştu dogrumu hatırlıyorum kime gitmistiniz?
Neyse gelelim istanbula, numunede ozan beyle iki kere görüştüm onun hakkında (doktor sitelerinden) birkaç olumlu yorum okumuştum çünkü, gittiğimde amelytın 2 bin lira oldugunu söyldi bir birbuçuk yıl beklersin sıra var dedi en son gittiğmde çengelköyde bi hastanede 8 bine istedğm tarihte yapabileceğini söyledi. Foto görmek istedim elimde yok dedi. Bir de gatada mahmut özgülle görüştüm bu amelytı çok sık yaptıklarını bir kaç ay sonra beni alabilecklerini söyledi ama ne yalan söyleyim doktor çok genç geldi gözüme ama kesinlkle işine hakim oldugunu düşündürtmüştü bana. Ozan bey de öyle. Sonra baktım ne foto ne de amelyt olan birinin buarada yorumu yada görseli olmayınca dedim paraya kıyayım. Mustafa beye gittim direk slayt gösterisi yaptı, istediğn kadar kücültebilirim dedi. Bir de Medipol pazarlık az çok yapılan bi hastane. Tabi savsak bir hastane bana kalırsa aynı zamanda.