Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sanki siz ozel e karar vermeden önce bir devlet hastanesi serüveninin olmuştu dogrumu hatırlıyorum kime gitmistiniz?
Yani çok uğraştım devlette olayım diye ama istanbulun keşmekeşi bu duruma da yansıyor. Ankarada olmayı çok isterdim mesela insanlar ünv yada devlet hastanelerinde uygun fiyata çokda memnun kalıyorlar.
Neyse gelelim istanbula, numunede ozan beyle iki kere görüştüm onun hakkında (doktor sitelerinden) birkaç olumlu yorum okumuştum çünkü, gittiğimde amelytın 2 bin lira oldugunu söyldi bir birbuçuk yıl beklersin sıra var dedi en son gittiğmde çengelköyde bi hastanede 8 bine istedğm tarihte yapabileceğini söyledi. Foto görmek istedim elimde yok dedi. Bir de gatada mahmut özgülle görüştüm bu amelytı çok sık yaptıklarını bir kaç ay sonra beni alabilecklerini söyledi ama ne yalan söyleyim doktor çok genç geldi gözüme ama kesinlkle işine hakim oldugunu düşündürtmüştü bana. Ozan bey de öyle. Sonra baktım ne foto ne de amelyt olan birinin buarada yorumu yada görseli olmayınca dedim paraya kıyayım. Mustafa beye gittim direk slayt gösterisi yaptı, istediğn kadar kücültebilirim dedi. Bir de Medipol pazarlık az çok yapılan bi hastane. Tabi savsak bir hastane bana kalırsa aynı zamanda.

Bir de sağolsun burdan M marwesilliaaa adlı arkadaş benimle irtibata geçti doktorundan çok memnun oldugunu anlattı ve foto göndermişti, bilgehan ilker di sanırm doktru ama o da avrupa yakasında diye bende gitmemiştm görüşmeye. Halbuki fiyat yarı yarıya tutuyor. Sen de kendisiyle konuşabilrsin

9000 bindense atla otobuse ol ameliyati burda bin taksiye git evine en fazla masrafin bu olsun nacizane son zamanlardaki gorduklerim devlet hastaneleride super ilgili konforlu ve harika sonuclar benimde onceligim devlet ...
Evet ya simdinoturdum doktor listesi cikariyorum hepsiyle goruscem sanırım ay benim ssk da yok her gittiğim hasteney birde doktor muayene parası veriyorum özel sigortaliyim ama police muayeneyi bile karsilamiyor

Yani çok uğraştım devlette olayım diye ama istanbulun keşmekeşi bu duruma da yansıyor. Ankarada olmayı çok isterdim mesela insanlar ünv yada devlet hastanelerinde uygun fiyata çokda memnun kalıyorlar.
Neyse gelelim istanbula, numunede ozan beyle iki kere görüştüm onun hakkında (doktor sitelerinden) birkaç olumlu yorum okumuştum çünkü, gittiğimde amelytın 2 bin lira oldugunu söyldi bir birbuçuk yıl beklersin sıra var dedi en son gittiğmde çengelköyde bi hastanede 8 bine istedğm tarihte yapabileceğini söyledi. Foto görmek istedim elimde yok dedi. Bir de gatada mahmut özgülle görüştüm bu amelytı çok sık yaptıklarını bir kaç ay sonra beni alabilecklerini söyledi ama ne yalan söyleyim doktor çok genç geldi gözüme ama kesinlkle işine hakim oldugunu düşündürtmüştü bana. Ozan bey de öyle. Sonra baktım ne foto ne de amelyt olan birinin buarada yorumu yada görseli olmayınca dedim paraya kıyayım. Mustafa beye gittim direk slayt gösterisi yaptı, istediğn kadar kücültebilirim dedi. Bir de Medipol pazarlık az çok yapılan bi hastane. Tabi savsak bir hastane bana kalırsa aynı zamanda.
Ay evet bende bugün ozan beye gittim bana devletteki fiyattan bahsetmedi bile cunku amelyathane yok aynen size sunduğu gibi bana da önerdi size söylediğinin 1000 tl daha usutunu soyledi e o limiti veren özelde heryere yaptırabilir yani devlette olmasının bir artisi olmadi benim icin kendisini sevdim ama çok pozitif ve tatlı bir doktordu işini bende bilmiyorum gormedim form teklifinden bulunmadım fiyat bana çok dü cunku bu sebepledir ki istnabulda devlette calisa yeni doktor arayisina girdim bakalim nurettin bey ve bilgehan hanımların degerlenireyim ustelik taa anadolubyaksindan kalkip karsilara doktorlara gitme plani yapıyorum ayrıca ozan beyinde yeri değişmiş kalktım buralardan taaa sariyere gittim kendime şaşıyorum ama kurtulmak herşeye değer.

Evet ya simdinoturdum doktor listesi cikariyorum hepsiyle goruscem sanırım ay benim ssk da yok her gittiğim hasteney birde doktor muayene parası veriyorum özel sigortaliyim ama police muayeneyi bile karsilamiyor
Yaptir devletde gecen sigorta varya gss yaptirsana obur turlu astari yuzunden pahali olur Allah kolaylik versin

Ay evet bende bugün ozan beye gittim bana devletteki fiyattan bahsetmedi bile cunku amelyathane yok aynen size sunduğu gibi bana da önerdi size söylediğinin 1000 tl daha usutunu soyledi e o limiti veren özelde heryere yaptırabilir yani devlette olmasının bir artisi olmadi benim icin kendisini sevdim ama çok pozitif ve tatlı bir doktordu işini bende bilmiyorum gormedim form teklifinden bulunmadım fiyat bana çok dü cunku bu sebepledir ki istnabulda devlette calisa yeni doktor arayisina girdim bakalim nurettin bey ve bilgehan hanımların degerlenireyim ustelik taa anadolubyaksindan kalkip karsilara doktorlara gitme plani yapıyorum ayrıca ozan beyinde yeri değişmiş kalktım buralardan taaa sariyere gittim kendime şaşıyorum ama kurtulmak herşeye değer.
Helal olsun valla evet insallah cabalarinin sonu hayr olsun

Amelyt oldm saat 11:30, da girdim 14:40 da ciktim iyiyim suan.dikis yerlerim aciyor uyuyamadim sirtim agriyor bulantim var biraz..anrstrziden uyanmak sandigim gibi zor o olmadi bu kez bilincim acik geldim üşuyordum.. birinde 200 gr. Digerinden 450 grm cimarilmis boyle orantisizdi benimki..kollarimi hareket ettirebiliyorum..masallah deyin..suan iyiyim agri var elbette ama ölmedim yani ölurum diye cok korkmustum..Doktorum cok iyi son derece nazik ilgili sabirli..insallah sonuc guzel olur bunu hem kendim hem doktorum icin istiyorum..simdilik bu kadar
Çok geçmiş olsun . Dr unuz kimdi

soylenildigi gibi 6 haftada eskiye donuyor musun? spor bile yapabiliyor musun? bana inanilmaz geliyor

Kızlar forumu hareketsiz görüyorum:) başta minikkkkkkk minikkkkkkk olmak üzere riseros riseros @mer_res @Ateszehra93 ameliyat için yaklaşan arkadaşlarımız yada olmak isteyip henüz olamayan, hatırlamadıklarım kendilerini listeye eklesinler ve ellerini çabuk tutsunlar lütfen :) kaç gündür @Estel34 @Eylulxxx ve benim dışımda ameliyt olan yokk

Valla ben sayenizde oyle gaza geldim ki allah izin verirde baska bi sorun yasamazsam koşa koşa gidicem hastaneye.. zaten dunden beri gogus altimda dehşet bir pişik oldu ve inanilmaz can yakiyor. Sinirimden agladim butun gece. O kadar kızgınım ki kendime yillardir erteledigim için

Hepinize merhaba kızlar. Dün sabah ameliyatımı oldum cok sukur su an evdeyim. Anestezi doktorum da, cerrah dr.um da dünya iyisiydi. Uyanmam vs cok sorunsuz oldu. Ameliyat 3.5 saat sürmüş. Toplamda 900 gr gitmiş. Bende olumsuz diyebileceğim tek sey gece sırt ağrım oldu yatmaktan. Sabah pansumanımı yaptı Dr bey ve 3 ay sonra kontrole cagırdı. Direnleri çıkardı ve 48 st sonra banyo yapabilirsin dedi. Ameliyat olmus arkadaslarıma gecmiş olsun diyorum, olmayı düşünenler de olup rahatlasinlar tez zamanda . Sorularınız olursa elimden geldiğince cevap vermeye calısırım.
Çok geçmiş olsun dr unuz kimdi

Valla ben sayenizde oyle gaza geldim ki allah izin verirde baska bi sorun yasamazsam koşa koşa gidicem hastaneye.. zaten dunden beri gogus altimda dehşet bir pişik oldu ve inanilmaz can yakiyor. Sinirimden agladim butun gece. O kadar kızgınım ki kendime yillardir erteledigim için
Insallah hersey istedigin gibi olsun ..guzel haberlerini bekliyoruz babanda iyidirumarim..

Neden Ankara?

Yaptir devletde gecen sigorta varya gss yaptirsana obur turlu astari yuzunden pahali olur Allah kolaylik versin
Helal olsun valla evet insallah cabalarinin sonu hayr olsun
Valla gel bence beraber olsun bizde mutlulugumuzu paylaşıp olmak istuenlere hem fikir verelim hem yardimci olalim bizde küçük memisliler kervanina katilalim bak size ne onericem hayatın değişti çok dan telkin cd alın panik atak için ben telkinlerin etkisine cok inanmıyorum ve kendimde dinliyorum tavsiye ederim korkuyu yenmemiz için

Insallah hersey istedigin gibi olsun ..guzel haberlerini bekliyoruz babanda iyidirumarim..

Tesekkur ederim ilk adimi aticam bakalim yok yok sen beni bekleme yinede :))))

Teşekkür ederim iyi cok şükür allahin izniyle bunuda atlatacak . Insallah bende ameliyat sureci ve sonrasini paylasicam 13 gun sonra :))

Back