Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar bende 85 kiloyum 159 boyum ameliyat olmayi dusunuyorum bi sakincasi varmi acaba kilolu olmanin yada ameliyat sonrasi kilo versem nolur ki bilgisi olan arakadaslar paylasabilirlermi

Merhaba arkadaslar
Ben operasyon olali yaklasik 20 gun oldu bu zMana kadar cok iyiydim ama suanda sag gogsumde bir sislik hissediyorum.iceride kanamami var acaba sizin başınıza boyle birsey geldi mi? Kac gun oldu biraz iyiyim diye fazlami zorladim acaba

Bu arada brcdnz
Mesajini yenj gordum uzun zamandir forma girmedim
Benimde 2 kizim var biri10 biri 6 yasinda. 1 hafta sonra evde yemek hapabileceek duruma geldim temizlik yapmiyorum.
Ama senjn cocugun 2 yasinda cok kucuk geldi bana tam kucaak cocugu. Oni ameliyattan sonra uzun zaman kucagina alamazsin ve buda 2 yas cocugunu hircinlastirir. Senle temas etmeye ihtiyaci olan bir yas. Kucagima gelme desen anlamaz. Bence erken biraz daha zamana ihtiyacin var bence sabret..

B Brcudniz
Benim oğlumda üç yaşında ve durumu anlattım anlayabileceği şekilde (düştüm uf oldum doktora gittim vs) şimdi yanıma dikkatli bir şekilde geliyor , dokunmuyor, sorular soruyor. Ben sarılmak istediğimde çağırıyorum geliyor :) Belki bir altı ay daha beklemelisiniz o da anlayabilir.

Masallahhh harika cok sevindim ....bende bugun rutin saglik kontrolunden bi nevi chekup dan gectim hicbir sorun yok taş gibiyim hersey serbest yani korkacak hicbirsey yok :) bilmem anlatabildimmi onumuzdeki hafta bi adimlar gelsin artik :)

Cansin cok super anlattin agzina saglik sanada masallahhhh cok iyi iyilesmeler

Yok gun vermeyelim daha kime gidecegimi bile bilmiyorum :) karmasik duygular icindeyim :)
Valla biz yaptirdik bomba gibi memelerimiz oldu pek mutluyuz gidip gidip aynada kendimize bakiyoruz ..aklimiza geldikce acip acip sutyenin ustunden top top goruntusune gulumsuyoruz. arada kiyafetlerimizi deneyip farki gorup mutlu oluyoruz.fıstık gibi taş gibi hatunlar olduk :) degil mi kızlarr :) daha nasil heveslendireyim seni :) buyuk meme saglik siikintisi bir yana insani yaşli ve kırsal gosteriyor.anaç, verimli bol süt veren doğurgan anadolu kadıni :) imajin bile degisecek .. savaşa gitmiyosun ki artik nedir bukadar korkmak herkes bir.parca korkuyor elbette ama seninki makul degil.Ankarada olsan tutar kendim gotururdum seni doktora :) oyalama bizi kaldir poponu pazartesi git gününu al butun forum seni bekliyor be :) dert oldun bize :)

dolcefarniente senin şişlik pek olmadı mı, şimdi fotolarına baktım tekrar ilk günlerin fotoları yok 16. günden başlıyor fotoğrafların ama dediğm gibi ödem göremedim

Ayy hemde ne güzel olur, şuan hiç ağrım yok ama şişlik var rahasız eden o kadar, yani bir günde oluvericen bitiverecek
Evr38 öneriyor musun
Ben adanada değilim maraş da olucam

Ameliyat mı?
Önermez miyim, şiş haliyle bile giydiğim gömlek o kadar farklı durduki üstümde. Herzaman giydiğim gömlek sanki farklı biri giymiş gibi oldu, yazık bize ya olalım kurtulalım hepimiz kızlar haydee

Merhaba cnm bende adanada olcam balcali hastanesinde butun islerim tamam amlyt qunumu bekliyorm qun icin daha aramadilar haber bekliyorm insallah one alcaklar

dolcefarniente senin şişlik pek olmadı mı, şimdi fotolarına baktım tekrar ilk günlerin fotoları yok 16. günden başlıyor fotoğrafların ama dediğm gibi ödem göremedim
Ödem tabi vardı ama fotoğraflardan çok belli değil ilk günler tam bandajliydi benim dokununca sertlik vardi. Fotoğraf ekleyeyim

Çok güzel yazmışsın cnm ben resmen gülerek girdim olumlu düşünmek tabii en başta doktorunuz çok önemli kesinlikle :) Bodrum’da oldum doktorum mükemmelll Ceyhun cesur allah ondan razı olsun memelerimin uçları karın deliğime geliyordu 110 kullanırken 85 oldum ve ödemli hali 80 olucak dedi doktorum 1540 gr çıkarıldı göğüslerimden sevinçten İnan’ın yerimde duramıyorum şükürler olsun yeniden doğdum
İnan’ın hiç korkmayın korkulacak hiçbirşey yok yeterki olumlu güzel düşünün kesinlikle pişman olmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…