Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ama şükürler olsun sorun yok 11.gün sadece sağ Meme ucundan aşağıya olan dikişte kızarma oldu pansuman var diğer yerler ve koltuk altımın pansumanları açık artık en güzeli duşu istediğin kadar yapabilirsin dedi doktor serbest artık :))
Masallahhh .

Bendede kist dolu yaglanma var altlari delindi ve delik yerler mosmor ben bile bakmak istemiyorum o derece :KK43: insallah sorunsuz iyilesirsin canim ben bi oluyum hayirlisiyla bi kutlama organize edecem kizlar bendensiniz buda sözüm size ...
Canım ben 44 yasında oldum bunalmıstım artık ve bu yasta adeta kendimi yeniden seksi hisstemeye basladım:)) özgüvenin geliyor yeniden diyetede basladım bir 10 kilom var yaza verirsem yeni bir kadın olacagım adeta

Canım ben 44 yasında oldum bunalmıstım artık ve bu yasta adeta kendimi yeniden seksi hisstemeye basladım:)) özgüvenin geliyor yeniden diyetede basladım bir 10 kilom var yaza verirsem yeni bir kadın olacagım adeta

Günaydın cnm evet insan yeniden doğmuş gibi oluyor ben 110 kilimime başladım bu mecraya ameliyata 90 kilo ile girdim eve 88 ile geldim şuan 87 oldum bu yaz sanırım inanılmaz bir özgüvenle Bodrum’u fethedicem kilo vermeye devam sanırım yaza kadar çok fit olucaz şükürler olsun iyiki olmuşuz göğüslerim inanılmaz oldu düşündüğüm den de minikler ama vücuduma uygun armut gibi kalmadı :)))

Ben bu memelerle kendimi 80 lik nine gibi hissdiyorum bakmak dahi istemiyorum evet cokkkk haklisin insallahh verirsin tabi en zoru basarmissin ..bende basaricam zaten bukadar bakimliyken neden bu memelerle yasiyorum kendime cokkk kiziyorum cokkk ....

Bende bu şişlik durumu dışında canımı sıkan birşey yok, şimdi doktorla görüştüm pazartesi gelirsin bakarız dedi. Sütyen sıkmaya başladı iki gündür, önünü açmak zorunda kalıyorum.

Bende bu şişlik durumu dışında canımı sıkan birşey yok, şimdi doktorla görüştüm pazartesi gelirsin bakarız dedi. Sütyen sıkmaya başladı iki gündür, önünü açmak zorunda kalıyorum.
Benimki de ödemli sıkma canını.dren takmamislardi sana onun da etkisi ile biraz fazla olmus olabilir.bende 4 tane dren vardi icerdeki kan drenle dısarı atılmazsa noluyo icerde birikiyor bence bir gün de olsa dren konulmalı.özel hastaneler olayi ticari dusundukleri icin dren kullanmadan ameliyatı kolay göstermeye calisiyorlar drensiz ameliyat bir günde taburcu vs...sonrasi da hastayı uzun iyilesme sureci ile baş başa bırakıyorlar..Ben devlet hastanesinde ameliyat oldum orda genelde meme kucultme ameluyatlarinda 3-4 gece yatiriyorlar ve 4 dren koyuyorlardi.Benim goguslerim kucuk oldugu drenlerimde fazla kan birikmedigi ve gercekten iyi hissettigim icin bir gece yatip taburcu oldum.Drensiz ameliyat dedikleri zaman bence bi dk durup bir duşunun..Benimki de suan ödemli dikis yerlerim mosmor yer yer sararmis. Beyaz tenliyim bekliyordum morarma..iyilesme sureci herkesde farklı seyrediyor insallah kolay atlatıriz ..sıkma canını.. biraz yuruyus yap duş al bitki cayı ic
Nacizane cozum onerim :) öptüm :)

Teşekkürler eylulcum, yani diren takıp takmayacağını hiç sormadım baştan ne bileydim böyle olacağını. İlk günler yoktu bu sorun dün gece arttı şimdi daha iyi, geçer diyorum artık ne diyim. Yürüyüş yapıyorum ama hava soğuk günde bir kez çıkıyorum sen ne yapıyorsun gün içinde?

Teşekkürler eylulcum, yani diren takıp takmayacağını hiç sormadım baştan ne bileydim böyle olacağını. İlk günler yoktu bu sorun dün gece arttı şimdi daha iyi, geçer diyorum artık ne diyim. Yürüyüş yapıyorum ama hava soğuk günde bir kez çıkıyorum sen ne yapıyorsun gün içinde?
Bu doktorların yaptığı teknikle alakalı olmalı benim de özelde oldu 1 gece yattım senin gbi. 2 diren vardı. Hatta çoğu dikis aldırmaz benim başta ve sonlara misina gibi dikiş başlarım vardı onlar alındı.Kiyaslamayi çok doğru bulmuyorum özel ya da devlet diye.

Bir arkadaş dâha vardı ilk günlerinde sütyen aşırı sıkıyor diyen Evr38 Evr38 hatırladın mı? Yakın zamandaydi

Bu doktorların yaptığı teknikle alakalı olmalı benim de özelde oldu 1 gece yattım senin gbi. 2 diren vardı. Hatta çoğu dikis aldırmaz benim başta ve sonlara misina gibi dikiş başlarım vardı onlar alındı.Kiyaslamayi çok doğru bulmuyorum özel ya da devlet diye.

Bir arkadaş dâha vardı ilk günlerinde sütyen aşırı sıkıyor diyen Evr38 Evr38 hatırladın mı? Yakın zamandaydi
Aynen canım biri daha vardı onu bulamadım bakıyorum eski sayfalara dünden beri

Evr38 Evr38 Ben dun ve bu gun yuruyus yaptim.Beslenmeme dikkat etmye calisiyorum vitamin omega3 falan aliyorum..Protein ve meyve yemeye calisiyorum.bol sıvı almaya calisiyorum..kollarimi fazla kullanmamaya calisiyorum. sanki kollarimi kullaninca odem artiyor ve mesela bicakla.sert.bisey keserken bile gögus zorlaniyor..Hafif yan yatiyorum destekle tam yan degil yani..ımm baska dun bir sigara ictim cok pisman oldum tabi.. boyle bir kacamak yaptim ama birdaha asla :) bunu dısinda evde bir koltuktN digerine uzaniyor bol bol film izliyor kitap okuyorum. Iki kedim var onlarla oynuyorum.calisan bir kadin olarak.evi ozledigim icin evde vakit gecirmeyi seviyorum.Cocuklarim buyuk bana ihtiyaclari yok birlikte hallediyoruz isleri..Kilo alacagim bu gidisle ama bunu sonra telafi ederim :) meme ameliyati olmus bi kadinin güncesi :))

:) ben de kollarımı kullanırken hiç zorlanmıyorum ondan herşeyi yaparm sandım gaza geldim belkide zorladım. Herkesin bunyesi farklı sonuçları da farklı olabiliyor. Zamanla daha iyi olacağız bu kesin.

Aynen canım biri daha vardı onu bulamadım bakıyorum eski sayfalara dünden beri
Doktor bana memede renk degisikligi ve ateş olursa hemen gel dedi.. bir kontrol et sonradan gelişen bir kizarma morarma ve memede ateş varmi diye yoksa telas etme..Ama aşırı bir sisme varsa bilemiyorum daha once birinde boyle bir sorun olmustu hatirliyorum ben de.. reglin yaklasmis olabilir mi..

Günaydın cnm evet insan yeniden doğmuş gibi oluyor ben 110 kilimime başladım bu mecraya ameliyata 90 kilo ile girdim eve 88 ile geldim şuan 87 oldum bu yaz sanırım inanılmaz bir özgüvenle Bodrum’u fethedicem kilo vermeye devam sanırım yaza kadar çok fit olucaz şükürler olsun iyiki olmuşuz göğüslerim inanılmaz oldu düşündüğüm den de minikler ama vücuduma uygun armut gibi kalmadı :)))
Ben de 75 kıloyum ama motivasyon sıfır 5 kilo sonradan aldım aldigimi bile veremiyorum 10 gün yapıyorum sonra bitiyor devamı yok sigarayı bıraktım şimdi yeniden tek tük içmeye başladım
Acaba ameliyattan sonra versem sarkar mi ki

Buldum Deran87 Deran87 ama şuan pasif durumda sayfası, umarım iyidir. Ödemden ziyade kaygı sorunu varmış ödem geri planda kalmış hatta

Ben de 75 kıloyum ama motivasyon sıfır 5 kilo sonradan aldım aldigimi bile veremiyorum 10 gün yapıyorum sonra bitiyor devamı yok sigarayı bıraktım şimdi yeniden tek tük içmeye başladım
Acaba ameliyattan sonra versem sarkar mi ki

Cnm kilonu hiç takma ben son15 gün kala gr veremedim kafaya taktıkça verilmiyor bol sıvı almaya çalış cnm
Siğaraya gelince ben sadece ameliyata gideceğim son gece içmedim hastane sürecim koltuk altı bezende alındığı İçin 6 saat süren bir operasyon oldu zordu ağrı acıdan ziyade üşüme ve kan sayımım çok düştü şükür geldi geçti
Doktorum siğara konusunda yasak koymadı ama iyileşme süreci farklı oluyor nasıl istersen dedi
Ameliyattan sonra 5 gün hiç içmedim aramadım bile hastanede eve gelince tek tüm derken günde en fazla 5/6 çıktı ama maşallah dikişlerimde hiç bir sorun yok doktor iyileşme süreciminde çok iyi olduğunu söyledi bence aiğaea değil bünye meselesi iyileşme süreci
Kilo verince de 1/2 cm bir sarkma oluyormuş arkadaşlarım söyledi yani öyle eskisi gibi bir Meme olmaz merak etme ama doktorum izin verdiği zaman spor yada protein ağırlıklı beslen şakın ödem atıcı bitki çayları içme çünkü ödem atıyormuşuz ama dikiş yerlerine çok zararlı dedi doktorum ben bol su içiyorum hakkımızda hayırlısı hiç kafana atma cnm şükür olduk atlattık bundan sonra zamanla daha da iyi olucak herşey sağlıklı günlerimiz olsun öpüyorum

kızlar moralim bozuldu maşallah iyi iyi dedim sağ Meme ucundan aşağıya İnen dikişde biraz açılma oldu kan yada bir sıvı gelmiyor ama kızarmış zaten orayı doktor pansumanını devam dedi
Gerçi mi yoksa çoğalır bir sorun olur mu ?
Yaşayan varmı bu durumu çok korktum duşa aldım pansuman yaptım oraya kızarmış akıntı yok şükür
Bide krem verdi Niksar kullanan varmı ?
Bunu devlet karşılıyor ama bir başka kremde yazdı özel diye ezcana ikisi de aynı bunu verdi

kızlar moralim bozuldu maşallah iyi iyi dedim sağ Meme ucundan aşağıya İnen dikişde biraz açılma oldu kan yada bir sıvı gelmiyor ama kızarmış zaten orayı doktor pansumanını devam dedi
Yaşayan varmı bu durumu çok korktum duşa aldım pansuman yaptım oraya kızarmış akıntı yok şükür
Bunu devlet karşılıyor ama bir başka kremde yazdı özel diye ezcana ikisi de aynı bunu verdi

Yapma yaa.cenemiz durmuyor ki soyle iyiyiz boyle iyiyiz diyoruz kendimize nazar ediyoruz.Hepimizin korktugu durum ama sanirim olagan seylerden pekcok kisinin basina geldi . Belki eriyen dikisler erimistir boylece birlesme yerlerinde bir gevseme olmustur kendisini toparlar..ne kadar bir aciklik mesela? boyle bir tecrube yasayan arkadaslar yanitlarsa hepimize moral olur...Hayirlisiyla bi iyilesseydik..

Inşallah ciddi bir durum değildir ya

Back