- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.801
Eylül sana ameliyat öncesi anesteziyle ilgili bir işlem, test vs yapıldımıGeçmiş olsun bitaz daha detayli anlatir misiniz ayildiktan sonrasini
Evet ..akciger rontgeni ekg ve kan testleri..Eylül sana ameliyat öncesi anesteziyle ilgili bir işlem, test vs yapıldımı
Contractubex ama hala almadım sarı kantaron sürüyorumKızlar sizin doktorlarınız hangi kremi önerdiler ?
sağ olun ters T yaptı
Resimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizin dikişleriniz neden açılmıştı? Lokal anestezi ile mi dikiliyor tekrar. Neyseki gelmiş, geçmiş. Şimdi çok memnunsunuz. Sevindim sizin adınıza.Merhaba, rica etsem beni de izler misiniz? Teşekkürler.
Beni izler misinizYeni fotolar attım 15. Günüm
Merhaba, rica etsem beni izleyebilir misiniz.Güncel fotoğraflar ekledim kızlar bakabilirsiniz 39. Günüm
Rica etsem beni izler misinizGüncel fotoğraflar ekledim kızlar bakabilirsiniz 39. Günüm
Aynen ben de öyle okudum ameliyattan sonra takılıydı ben de koltuk altımın hizasında meme hizasında idi bir gün boyunca onun stresini yaptım direnler çekilcek canım çok acıyacak diye uyuyamadım korkudan 1 gün sonra dr geldi yastığı sıktım korkudan sağ taraftakini aldı hiç canım yanmadı çok şaşırdım aldığını bile anlamadım doktor güldü korkacak bir şey yok dedi sol taraftakini çekti o bi tık acıdı ama aman aman bir acı değildi sinek ısırığı gibiydi korktuğum gibi olmadı şükürKızlar selam, diren denen şeyin acı verdiğini okudum bazı yerlerde. Bu doğru mu? Bir de bütün doktorlar kullanıyor mu direnleri?
Beni izler misiniz rica etsemaz önce 6,5 ay fotolarını karşılaştırmalı olarak ekledim.
Sol acımıştı sağ acımamıştı benımde.. Dr um ısrarla psikolojık olduğunu iddaa etsede acıydı yanı ama kısa süreli küçük bi acı..Kızlar selam, diren denen şeyin acı verdiğini okudum bazı yerlerde. Bu doğru mu? Bir de bütün doktorlar kullanıyor mu direnleri?
Beni de izlermisinizBeni izler misiniz rica etsem
Çok teşekkürler evet baya bi yük gittşGeçmiş olsun. Aman tanrım 3 kg çıkmış ne kadar yoruyordu kimbilir. Çabucak iyileşmeler diliyorum zor olanı başarmissiniz zaten
Çok teşekkürler evet baya bi yük gittiGeçmiş olsun. Aman tanrım 3 kg çıkmış ne kadar yoruyordu kimbilir. Çabucak iyileşmeler diliyorum zor olanı başarmissiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?