- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.761
Deren hanim bemide alirmisiniz izlemeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun.Nasil yani gogus mu karin mi iyulesmis gorunuyordu kac gun sonra acildiKizlar dikisimde acilma oldu cok uzgunummmm☹☹☹
Ben kullandım 12 den sonra kullanabilirsin dedi ama direksiyon u çevirirken birde el frenini indirirken baya zorlandim15 günden sonra araba kullanamam değilmi? Oğlumu kreşe götürmeye başlamak zorundayım artık bir hafta götürmem annem bakar, ama yinede kullanabilenler yazarsa sevinirim.
AldımDeren hanim bemide alirmisiniz izlemeye
Doktordan geldim bantları çıkardı, dikişlerin gayet iyi dedi tekrar bant yapıştırmadı. Dermatixsi diye bi krem almamı söyledi krem 60 tl2 hafta sonra
Merhaba çok geçmiş olsun ameliyat olalı iki hafta mı oldu nasıl geçiyor ameliyat sonrası zorluklar oldu mu?Doktordan geldim bantları çıkardı, dikişlerin gayet iyi dedi tekrar bant yapıştırmadı. Dermatixsi diye bi krem almamı söyledi krem 60 tl2 hafta sonra tam 1 ay olacak
riseros günaydın canım. Benim 21 Ocak tarihim. 8 günüm kaldı heyecanlı değilim acaba normalmi :)
Senin bu ameliyati olman banada guc vericek benim kadar olmasada kaygilarini biliyorum ama hersey cok guzel olucak sakin vazgecme sonraki pismanlik insani depresyona sokuyotecrube konusuyo :)
Dikkat edin çok geçmiş olsun kaçıncı gununuzdesiniz açılma neden oldu acabaKizlar dikisimde acilma oldu cok uzgunummmm☹☹☹
Süper, nerede olmuştunuzAmeliyat ağrılı olmadı hiç söylendiği gibi kollarımı rahat hareket ettirdim tabi gerilmedim ama basit işleri rahatlıkla yaptım sadece dikiş yerleri sızlıyordu doğal olarak ben 4. Gün duş aldım ılık su ile sırt üstü yatmak kötü bir tek :) şu an 2. Haftam bitti kaşınma var sadece yine arada sızlama var onun dışında sorun yaşamadım şimdilik.
İncirli Ethica Hastanesinde oldumSüper, nerede olmuştunuz
Merhaba, rica etsem beni izler misiniz? Doktorunuz kesiyi nasıl yapıyor, T mi Lolipop mu? Geçmiş olsun.Foto attım ben de bakabilirsiniz
sağ olun ters T yaptıMerhaba, rica etsem beni izler misiniz? Doktorunuz kesiyi nasıl yapıyor, T mi Lolipop mu? Geçmiş olsun.
Beni izleyebilirsen bakabilirim bendeFoto attım ben de bakabilirsiniz
Merhaba, rica etsem beni de izler misiniz? Teşekkürler.
Merhaba, sizin ameliyatınıza da az kaldı. Şimdiden kolaylıklar dilerim. Siz hangi doktora olacaksınız? Resim paylaşacaksanız, beni de izler misiniz. TeşekkürlerBeni izleyebilirsen bakabilirim bende