Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

15 günden sonra araba kullanamam değilmi? Oğlumu kreşe götürmeye başlamak zorundayım artık bir hafta götürmem annem bakar, ama yinede kullanabilenler yazarsa sevinirim.
Ben kullandım 12 den sonra kullanabilirsin dedi ama direksiyon u çevirirken birde el frenini indirirken baya zorlandim

Benimde yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor ? Bantlar çıkacak korkuyorum biraz

İyi geceler kızlar ameliyat sonrası göğüs ucundaki çöküntü yüzünden 2. Operasyonu olan Arkadaş kimdi acaba nasıl bir operasyon benimde tek göğüs ucunda sıkıntı var bence

Doktordan geldim bantları çıkardı, dikişlerin gayet iyi dedi tekrar bant yapıştırmadı. Dermatixsi diye bi krem almamı söyledi krem 60 tl :( 2 hafta sonra tam 1 ay olacak

Doktordan geldim bantları çıkardı, dikişlerin gayet iyi dedi tekrar bant yapıştırmadı. Dermatixsi diye bi krem almamı söyledi krem 60 tl :KK43: 2 hafta sonra
Doktordan geldim bantları çıkardı, dikişlerin gayet iyi dedi tekrar bant yapıştırmadı. Dermatixsi diye bi krem almamı söyledi krem 60 tl :KK43: 2 hafta sonra tam 1 ay olacak
Merhaba çok geçmiş olsun ameliyat olalı iki hafta mı oldu nasıl geçiyor ameliyat sonrası zorluklar oldu mu?

riseros riseros günaydın canım. Benim 21 Ocak tarihim. 8 günüm kaldı heyecanlı değilim acaba normalmi :)

Kusura bakma is yogunlugundan giremiyorum surekli.
4 güncük kalmis ne kadar guzel insallah bende senin kadar guclu olabilirim . Merakla bekliyorum. Insallah sorunsuz cok cabuk gelir gecer

Senin bu ameliyati olman banada guc vericek benim kadar olmasada kaygilarini biliyorum ama hersey cok guzel olucak sakin vazgecme sonraki pismanlik insani depresyona sokuyo :KK43: tecrube konusuyo :)

Kesinlikle katiliyorum. Sirf bu yil vir tanesi elimde olmadan 3 kere bir suru bahaneyle erteledim korkumdan. Onceki yillari saymiyorum bile.. Doktoruma cok güveniyorum ama hala cok korkuyorum. Benimde 30unda ameliyatim..

Ameliyat ağrılı olmadı hiç söylendiği gibi kollarımı rahat hareket ettirdim tabi gerilmedim ama basit işleri rahatlıkla yaptım sadece dikiş yerleri sızlıyordu doğal olarak ben 4. Gün duş aldım ılık su ile sırt üstü yatmak kötü bir tek :) şu an 2. Haftam bitti kaşınma var sadece yine arada sızlama var onun dışında sorun yaşamadım şimdilik.

Ameliyat ağrılı olmadı hiç söylendiği gibi kollarımı rahat hareket ettirdim tabi gerilmedim ama basit işleri rahatlıkla yaptım sadece dikiş yerleri sızlıyordu doğal olarak ben 4. Gün duş aldım ılık su ile sırt üstü yatmak kötü bir tek :) şu an 2. Haftam bitti kaşınma var sadece yine arada sızlama var onun dışında sorun yaşamadım şimdilik.
Süper, nerede olmuştunuz

Back