- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.821
Agrım yok ama daha cok yeni yani dikişler falan cok guzel gözükmüyor. Ancak Cok hafifledim tabi bu durum bu formdaki herkes için önemli bir faktör tabi. İlk Gün agrım oldu sanki birseyler tırmalıyor gibi fakat daha sonrası agrım olmadı. 3 gün kaldım hastanede ben daha üzün kalmak istedim yataklarda daha rahat hareket ettigim için. Drenler cıktıktan sonra eger seninde saglık durumun izin verirse doktor izin verir düye düsünüyorum.
bende bu ameliyatı geçiren arkadaslara sekillenmesi icin hangi sudyenle güzel sekillenir onu sormak istiyorum. normalde medikal südyen onermediler. sporcu sudyeni dediler ancak cok ucu acık tabi bu tanımlamanın. Sporcu sudyenleri genelde naylon. ameliyat sonrası pamuklu bir sudyen daha saglıklı geliyor bana ayyıldızın ameliyat sonrası bir sudyeni var ama onun alt kısmı gogüs altına oturdugu için dıkışleri rahatsız edermis gibime geliyor. tecrübesi olan arkadasların cevabı bu sıkıntıları paylasanlar icin cok önemli. simdiden tesekkurler.
Merhaba bende Salı sabah oldum ameliyat Cuma çıktım Perşembe çıkıyordum kan yüklendi yapıldı düşüktü kan 6 saat sürdü sonra ateşim çok çıktı dün gecede evde uyuyamadım ateşim sürekli çıktı düştü ağrım yok ama zorluk yatamamak kısıtlı olmak gibi yaşıyorum bide regli oldum sütyen İçin decatlondan aldırdı doktorum hem fiyatı iyi hemde çık iyi sarıyor rahat sağlıklı kullanımı Öner’imin cnm markası kalenji sırt çapraz arkadan açılır çok rahat