Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Agrım yok ama daha cok yeni yani dikişler falan cok guzel gözükmüyor. Ancak Cok hafifledim tabi bu durum bu formdaki herkes için önemli bir faktör tabi. İlk Gün agrım oldu sanki birseyler tırmalıyor gibi fakat daha sonrası agrım olmadı. 3 gün kaldım hastanede ben daha üzün kalmak istedim yataklarda daha rahat hareket ettigim için. Drenler cıktıktan sonra eger seninde saglık durumun izin verirse doktor izin verir düye düsünüyorum.
bende bu ameliyatı geçiren arkadaslara sekillenmesi icin hangi sudyenle güzel sekillenir onu sormak istiyorum. normalde medikal südyen onermediler. sporcu sudyeni dediler ancak cok ucu acık tabi bu tanımlamanın. Sporcu sudyenleri genelde naylon. ameliyat sonrası pamuklu bir sudyen daha saglıklı geliyor bana ayyıldızın ameliyat sonrası bir sudyeni var ama onun alt kısmı gogüs altına oturdugu için dıkışleri rahatsız edermis gibime geliyor. tecrübesi olan arkadasların cevabı bu sıkıntıları paylasanlar icin cok önemli. simdiden tesekkurler.

Merhaba bende Salı sabah oldum ameliyat Cuma çıktım Perşembe çıkıyordum kan yüklendi yapıldı düşüktü kan 6 saat sürdü sonra ateşim çok çıktı dün gecede evde uyuyamadım ateşim sürekli çıktı düştü ağrım yok ama zorluk yatamamak kısıtlı olmak gibi yaşıyorum bide regli oldum sütyen İçin decatlondan aldırdı doktorum hem fiyatı iyi hemde çık iyi sarıyor rahat sağlıklı kullanımı Öner’imin cnm markası kalenji sırt çapraz arkadan açılır çok rahat

ailemm ailemm , ameliyat oldunmu canım nasıl geçti iyisindir umarım

Slm oldum cnm 6 saat sürdü ve çıkışı çok zordu kendine zor gelmişim sün eve çıktım ilk gecem aynı uykusuz ve sürekli ateşim çıkıyor hastanedeydim orda bana 2 ünite kan yüklendi sonra ateşlenmeye başladım sizde de ateş oldumu? Ağrım yok ama uykusuz ve baş mide ağrısı saçma bir dönemdeyim umarım iyi olur pztesi kontrol var sol memeden 820 gr sağdan 580 gr almış sol Meme sıkıntılı görüntü ve ağrısı var bakalım hayırlısı

Sol acımıştı sağ acımamıştı benımde.. Dr um ısrarla psikolojık olduğunu iddaa etsede acıydı yanı ama kısa süreli küçük bi acı..

Merhaba bence acı olayına hiç takma benim direnler çıkarken çok güldüm içinden çekilen hortum gıdıkladı beni resmen ilk görüntüler herkeste aynı çok iyi değil bu ameliyat sonuçu iyi olsun istiyorsan iyi bir bakım istiyor ve bekleme süresi çok hemen Harika olucam deme benim 5 gün oldu ilk pansumanda çok bakamadım büzüşbüzüş bir Meme ucu şekilsiz kanlı çizgiler şuan pansumanlı kendimi daha iyi hissettiğimde çeker koyarım şuan pansumanı var herşey güzel olsun herkes için inş

Kızlar selam, diren denen şeyin acı verdiğini okudum bazı yerlerde. Bu doğru mu? Bir de bütün doktorlar kullanıyor mu direnleri?
☺ merhabalar
Yok acimiyor merak etme içinden birsey cekince gidiklaniyor gibi oluyor sadece inan ben canıma çok düşkünüm acı olsa seninle bunu paylaşirdim ona göre kendini ayarla diye çok hafif bir şekilde abarttiklari kadar hiç birşey yok .dua ed

Slm oldum cnm 6 saat sürdü ve çıkışı çok zordu kendine zor gelmişim sün eve çıktım ilk gecem aynı uykusuz ve sürekli ateşim çıkıyor hastanedeydim orda bana 2 ünite kan yüklendi sonra ateşlenmeye başladım sizde de ateş oldumu? Ağrım yok ama uykusuz ve baş mide ağrısı saçma bir dönemdeyim umarım iyi olur pztesi kontrol var sol memeden 820 gr sağdan 580 gr almış sol Meme sıkıntılı görüntü ve ağrısı var bakalım hayırlısı
☺ merhabalar
Bende kan aldım evet tek ünite ateşlenme olmadı ama öyle takıntı yapma kendini rahat bırak ateşin yüksek olsa veya kötü bir durum seni taburcu ederlermi. Akıntı oluyor genellikle tek taraflı memede herkez sorun yaşıyor sen dikkat ed dikislerine hareketlerine hepsi gelip geçiyor 29 gün oldu benimki akıntı devam ediyor etmesi iyi içinde birikip kis felan yapmasin diye dinlen bol bol vitamin al geçmiş olsun

Merhaba bence acı olayına hiç takma benim direnler çıkarken çok güldüm içinden çekilen hortum gıdıkladı beni resmen ilk görüntüler herkeste aynı çok iyi değil bu ameliyat sonuçu iyi olsun istiyorsan iyi bir bakım istiyor ve bekleme süresi çok hemen Harika olucam deme benim 5 gün oldu ilk pansumanda çok bakamadım büzüşbüzüş bir Meme ucu şekilsiz kanlı çizgiler şuan pansumanlı kendimi daha iyi hissettiğimde çeker koyarım şuan pansumanı var herşey güzel olsun herkes için inş
Çok gecmiş olsun oldun demek en sonunda sende

Merhabalar ben de dün oldum. Çok şükür iyiyim. Drenler takılı. 3200 g doku çıkmış. Çok hafifledim.
Gecmis olsun sende benim gibiymissin demekki 3_3.5 cikar dediler hep banada ..nasil hafiflemissindir oncesi sonrasi ni merak ediyotum cok ..bide nasil gecti kac saat surdu nerde oldun ameliyati kendini iyi hissedip musait oldugunda paylasirmisin ..sorunsuz surecin olsun insallah

Çok gecmiş olsun oldun demek en sonunda sende

Şükür oldum ama sol koltuk altında beze vardı oda alındı sol göğüsümden çok fazla yap dokusu çıktı diğerine nazaran ondan çok ağrı yanma var koltuk altı ve göğüsümde sürekli ateşim çıkıyor pztesi açılacak ilk görüntü sadece küçülme mutlu etti görüntü iyi değildi düzelince dedi doktorum ama doktorum herşeyimlençok özenli ilgilendi mükemmmel biri sağolsun ondan şuan bekleme süresindeyim üzülmüyorum şekil durumuna

Bende mayista eski protezlerimi cikartip daha kucuklerini koydurup diklestirme yapicak doktor. Inshallah agri felan kotu olmaz. Ayni zamanda vazer lipo yaptiricam dr ozgur sunay la. Kendisinin instagramda resimleri yok. Bu dr'u bilen varmi? Izmirde

Gecmis olsun sende benim gibiymissin demekki 3_3.5 cikar dediler hep banada ..nasil hafiflemissindir oncesi sonrasi ni merak ediyotum cok ..bide nasil gecti kac saat surdu nerde oldun ameliyati kendini iyi hissedip musait oldugunda paylasirmisin ..sorunsuz surecin olsun insallah
ne kadar büyükse o kadar koltuk altına doğru dikişler fazla alıyor doğal olarak benımde 4 kilıya yakın cıktı ,4 kilo eti düşününce vay be diyorum sadece :)

Çok geçmiş olsun sizi merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim.

ne kadar büyükse o kadar koltuk altına doğru dikişler fazla alıyor doğal olarak benımde 4 kilıya yakın cıktı ,4 kilo eti düşününce vay be diyorum sadece :)
Ben bu yüklerden bi kurtuluyum dikişmiş hismiş şekilmiş gercekten umrumda degil cok zor cokkk simdi ne rahatsindir ...

Ben bu yüklerden bi kurtuluyum dikişmiş hismiş şekilmiş gercekten umrumda degil cok zor cokkk simdi ne rahatsindir ...
@sprsgr Sizin yorumlarinizi okudukça annem geliyor aklıma. Annemde sizin gibi çok istiyor hayatı kisitlaniyor ama hiç cesaret edemiyordu tabi maddi şeyler de vardı başlarda ama onu aştı sonra iş korkuya kaldı. Ben 35 yaşıma geldim çocuk işini hallettim maddi olarak hazırlandım oldum ameliyatı. Annem bir gaza geldi. Bana bakmaya geldi şehir dışından 1 hafta sonra ben gidiyorum eve doktor araştırıp olucam dedi. Çünkü ne kadar iyi atlattigimi korkacak birşey olmadığını gördü. 10 gün sonra ameliyat oldu hemde karın germeyle beraber :) şimdi 1 ay oldu iyileşti bile çok rahat geçirdi. Annem 58 yaşında. Belki sizin içinde cesaretlendirici olur. Sevgiler

Kızlar bende bugün şöyle birşey yaşadım: anestezi işlemleri için bugün 11.45 randevu vardı bi gittim kronik bir rahatsıxlığınz varmı dediler evet troid ilacı kulkanıyprum dedim. O zaman kan vermeniz lazım ama bu saatte olmaz aç karnına gelmeniz lazımdı demezlermi kafayı yedim. Pazartesi ameliyatım var bunu bugün mü soruyorsunuz dedim. Yani tsh ım 5 in üstünde falan çıkarsa ameliyatım ertelenir zaten yaza kadarda olamam çalışıyprum çocugun okulu vs. Şaka gibiler koskoca hastane

@sprsgr Sizin yorumlarinizi okudukça annem geliyor aklıma. Annemde sizin gibi çok istiyor hayatı kisitlaniyor ama hiç cesaret edemiyordu tabi maddi şeyler de vardı başlarda ama onu aştı sonra iş korkuya kaldı. Ben 35 yaşıma geldim çocuk işini hallettim maddi olarak hazırlandım oldum ameliyatı. Annem bir gaza geldi. Bana bakmaya geldi şehir dışından 1 hafta sonra ben gidiyorum eve doktor araştırıp olucam dedi. Çünkü ne kadar iyi atlattigimi korkacak birşey olmadığını gördü. 10 gün sonra ameliyat oldu hemde karın germeyle beraber :) şimdi 1 ay oldu iyileşti bile çok rahat geçirdi. Annem 58 yaşında. Belki sizin içinde cesaretlendirici olur. Sevgiler
Cokkkkk tesrkkur ederim gecmis oldun sizede annenizede bi olmuş tam olmuş masallah :) benimde kiz kardesim meme kanseri meme ve kol lenf sinirler hep alindi cok agir bi ameliyat gecirdi kapida ben öldüm dirildim beklerken ama bi cikti masallahhh sanki o olmamis ameliyat ve sonrasi ne agri ne sizi yapabilirim sandim kalkistim ama olmadi ucretli ucretsiz ne firsatlar geldi ama kismet olmadi :( ama olucak biliyorum ben bu korkuyu yenicem .... Desteginiz icin cokkk tesekkur ederim selamlar ...

Kızlar bende bugün şöyle birşey yaşadım: anestezi işlemleri için bugün 11.45 randevu vardı bi gittim kronik bir rahatsıxlığınz varmı dediler evet troid ilacı kulkanıyprum dedim. O zaman kan vermeniz lazım ama bu saatte olmaz aç karnına gelmeniz lazımdı demezlermi kafayı yedim. Pazartesi ameliyatım var bunu bugün mü soruyorsunuz dedim. Yani tsh ım 5 in üstünde falan çıkarsa ameliyatım ertelenir zaten yaza kadarda olamam çalışıyprum çocugun okulu vs. Şaka gibiler koskoca hastane
Yaaaa :( tahlil sorun degil bikac saatte cikar ama sonuc iyi cikar insallahhhh olursun ameliyati ...

Annenle buluştur beni ...

Back