Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, sizin ameliyatınıza da az kaldı. Şimdiden kolaylıklar dilerim. Siz hangi doktora olacaksınız? Resim paylaşacaksanız, beni de izler misiniz. Teşekkürler
Merhaba B birgul59 , anadolu yakasında medipol hastanesinde dr mustafa keskin e olacağım. Çok istiyorum süreci paylaşmayı ve tabi sorunsuz atlatmayı

Kızlar bu arada sol göğüs başımı hissediyorum ama sağ göğüs başını hissetmiyorum 2 hafta oldu umarım gelir his

Kusura bakma is yogunlugundan giremiyorum surekli.
4 güncük kalmis ne kadar guzel insallah bende senin kadar guclu olabilirim . Merakla bekliyorum. Insallah sorunsuz cok cabuk gelir gecer

Kesinlikle katiliyorum. Sirf bu yil vir tanesi elimde olmadan 3 kere bir suru bahaneyle erteledim korkumdan. Onceki yillari saymiyorum bile.. Doktoruma cok güveniyorum ama hala cok korkuyorum. Benimde 30unda ameliyatim..
Tek degilmisim yani :) ama benim artik fazlaca saglik sorunu olmaya basladi :( sizden sonra banada sira gelicek eminim ...guzel haberleri bekliyorum takipteyim insallahhh hayirlisiyla

Kizlar dikisimde acilma oldu cok uzgunummmm☹☹☹
Merhaba geçmiş olsun düzelir inşallah moralinizi bozmayın hemen sigara kullaniyormusunuz bir çok sıkıntının sebebi sigara imiş özellikle bu ameliyat için dedi benimr doktorum bende bıraktım en az3hafta icmemek gerekiyor ve ameliyattan sonrada

Kızlar bu arada sol göğüs başımı hissediyorum ama sağ göğüs başını hissetmiyorum 2 hafta oldu umarım gelir his
Sizde cokkkk begendiklerimden oldunuz masallah yine soyliyim harikaaa olmus insallah hissin de gelir amaaa ben boyle memelere sahip olayim valla hiccc hisfalan umrumda degil ...ayyy insallahhh olur

Back