Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar selam, diren denen şeyin acı verdiğini okudum bazı yerlerde. Bu doğru mu? Bir de bütün doktorlar kullanıyor mu direnleri?

Kızlar selam, diren denen şeyin acı verdiğini okudum bazı yerlerde. Bu doğru mu? Bir de bütün doktorlar kullanıyor mu direnleri?
Aynen ben de öyle okudum ameliyattan sonra takılıydı ben de koltuk altımın hizasında meme hizasında idi bir gün boyunca onun stresini yaptım direnler çekilcek canım çok acıyacak diye uyuyamadım korkudan 1 gün sonra dr geldi yastığı sıktım korkudan sağ taraftakini aldı hiç canım yanmadı çok şaşırdım aldığını bile anlamadım doktor güldü korkacak bir şey yok dedi sol taraftakini çekti o bi tık acıdı ama aman aman bir acı değildi sinek ısırığı gibiydi korktuğum gibi olmadı şükür

MRB kizlar bende nisan ayında olucam bu ameliyati kısmet olursa iyi mi olucak kötü mü olucak diye korkular var içimde benide izlermisiniz merak ediyorum görüntü olarak ameliyat sonrasını ekleyen olursa

Sol acımıştı sağ acımamıştı benımde.. Dr um ısrarla psikolojık olduğunu iddaa etsede acıydı yanı ama kısa süreli küçük bi acı..

Back