Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Çok güzel çok sevindim sizin adınıza hangi hastane dr a oldunuz acaba ? Çok geçmiş olsun

Selamlar arkadaşlar, ben ameliyattan çıktım. Şu an için hiç ağrı ve hatta rahatsızlık dahi hissetmiyorum. Sadece narkozun ve verilen narkotiklerin sersemliğini yaşıyorum. Drenlerim var ama onlar da rahatsız etmiyor. Şu sersemlikle kafamı çok toparlıyamıyorum kusura bakmayın. Henüz ameliyat sütyenini takmadılar, birazdan getireceklermiş. Estetik cerrah biraz önce kontrole geldi, dreni boşalltı. Toplam 1200 gram çıkartmışlar.
Çok geçmiş olsun iyi haberlrrinizi bekliyoruz

Geçmiş olsun:)

Harika! Geçmiş olsun.Benim de aynı böyle bandajliydi. 4 gün sonra direnlerle beraber çıkarıp sütyen taktirmislardi.

Geçmiş olsun inşallah hiç olmaz agrın sızın

Selam kizlar:)) 3 cocugum var emzirme memzirme derken memisler biraz deforme tabii.. en kucuk cocugum 1 yasinda.. 2 yasna girdiginde diklestirme belki birazda kucultturme yaptircam.. beni dusunduren suki., cocuklarim kucuk ya.. suanda 6-4-1 yasindalar.. 1 sene sonra.. 7-5-2 olduklarinda istiyorum yani.. beni herseyden cok sonrasi korkutuyor.. kac gun araba suremem kac gun birsey kaldiramam? Yemek yapamam vs? Cocuklarim kucuk olmasaydi dusunmezdim bu kadar ama ertelemekte istemiyorum daha fazla..bu islemi yaptiranlar kac gunde toparlandiniz? Mesela cocugumu kac gun icinde kucagima alabilirim? Ya da kac hafta icinde gunluk yasantima donebilirim?

Selam kizlar:)) 3 cocugum var emzirme memzirme derken memisler biraz deforme tabii.. en kucuk cocugum 1 yasinda.. 2 yasna girdiginde diklestirme belki birazda kucultturme yaptircam.. beni dusunduren suki., cocuklarim kucuk ya.. suanda 6-4-1 yasindalar.. 1 senesonra.. 7-5-2 olduklarinda istiyorum yani.. beni herseyden cok sonrasi korkutuyor.. kac gun araba suremem kac gun birsey kaldiramam? Yemek yapamam vs? Cocuklarim kucuk olmasaydi dusunmezdim bu kadar ama ertelemekte istemiyorum daha fazla..bu islemi yaptiranlar kac gunde toparlandiniz? Mesela cocugumu kac gun icinde kucagima alabilirim? Ya da kac hafta icinde gunluk yasantima donebilirim?
Merhablar çok haklısınız kayle etmekle ama söyle diyim ben diklestirme yaptırdım bugün 4. Günüm aynı anda karin germe de var bende şunu diyim size Meme hiç bisey mis yani tek o olmuş olsaymış dışarı çıkıp hayatıma tekrar devam edebilir misim o kadar ki etkilemedi ama karin felaket bisey mis seni yatağa mahkum ediyor benim slikon yok diklesti toparlandı şu an iyi görünüyor lar kollarım la sorunum yok çok çok uzağa ve yükseğe uzanmıyorum sadece tavsiye ederim hiç korkmayın hemde de çocuk lar var biir 8 biri 3 yaşında

Merhablar çok haklısınız kayle etmekle ama söyle diyim ben diklestirme yaptırdım bugün 4. Günüm aynı anda karin germe de var bende şunu diyim size Meme hiç bisey mis yani tek o olmuş olsaymış dışarı çıkıp hayatıma tekrar devam edebilir misim o kadar ki etkilemedi ama karin felaket bisey mis seni yatağa mahkum ediyor benim slikon yok diklesti toparlandı şu an iyi görünüyor lar kollarım la sorunum yok çok çok uzağa ve yükseğe uzanmıyorum sadece tavsiye ederim hiç korkmayın hemde de çocuk lar var biir 8 biri 3 yaşında
3 yas gene iyi benim en kucuk suan 1 yasinda.. ben 1 cup kuculttururum diye dusunuyorum birde diklestirme istiyorum. Istesem belki bi kac aya olurum ameliyat ama tek derdim kiz biraz buyusun diye: ( 4-5 gun baya hizli aslinda ama : cocuklar varken uzun gibi.. 6 haftada nornale donuluyo deniyor bilmiyorum... gecmis olsun sanada.. birde narkozdan canimin yanmasindan korkuyorum dogrusu..

Karin germe daha zor diye duymustum..vucudumuz garip birsey. Elastikligini kaybediyo bazi yerler bu yuzden oluyo zaten.. biraz genetik birszda baska seyler. Gebelikler farkli. Benim iki dogumda memeler cilloptu bunda fark var. Ee yas olmus 37 o da var tabii. Ilk gebelikle yasla ilgisi var. Disardan kullandigim ic camasirindan vs hayatta bi deformasyon oldugunu anlamaz kimse.. ama ben aynaya bakinca mutsuz oluyorum sorunum bu

Son düzenleme:
3 yas gene iyi benim en kucuk suan 1 yasinda.. ben 1 cup kuculttururum diye dusunuyorum birde diklestirme istiyorum. Istesem belki bi kac aya olurum ameliyat ama tek derdim kiz biraz buyusun diye: ( 4-5 gun baya hizli aslinda ama : cocuklar varken uzun gibi.. 6 haftada nornale donuluyo deniyor bilmiyorum... gecmis olsun sanada.. birde narkozdan canimin yanmasindan korkuyorum dogrusu..

Haklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yani :( :( içini rahat tut bence

Haklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yani :KK43: :KK43: içini rahat tut bence
Senin karin agir basmis bence:)) valla cesaret verdin bana haftaya bakalim bi arastirma yapayim:))

Haklisjn 1 yas cok kuxjk xunki kucak ister ama agirlik tasiyamazsin rahat gecer korkma ben hastaneden de doktor dan da hemsiler den de cok cok memnij kaldim melek hibiler di ameliyat haneyi hic gormedim odam da uyuttular hic birsey hisaedip acı çekmedim uuandigim da da iniydim öyle çok fazla ağrı acı yoktu hele memeler hiç yani unutuyor dum bile orayı karnıma göre yani :KK43: :KK43: içini rahat tut bence
Beni de izleyebilrmisin? Bir de berede oldunuz ameliyatı?

Çok geçmiş olsun, karnın göğüslerine göre daha fazla deforme olmuş, umarım istediğin gibi olmuştur sonuçlar, son halleri yoktu çünkü sargıda sanırım

Back