- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
- #31.361
Bakabilir miyimKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakabilir miyimKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Cok iyi görünüyor maaşallah. Nerde olmustun ameliyatını?Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
hadi geçmiş olsun :)1 ay sonra hiçbir sey kalmıyorKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Bende bakabilirmiyim ?Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
En son ameliyat serüvenim ordaydı :) çok şeker bi anestezi bey var :) ve odalar harika konforlu şimdiden geçmiş olsunIstanbul ataşehir estetica da
aldım takıbeBenin’de takibe alırmısınız resimleri görmek isterim çok geçmiş olsunBende 3 hafta sonra olucam çok heyecanlıyım
Çok tesekur ederim ıns benimde iyi geçer hangi doktor a ve ne oldunuz öğrenebilir miyim sakıncası yoksaEn son ameliyat serüvenim ordaydı :) çok şeker bi anestezi bey var :) ve odalar harika konforlu şimdiden geçmiş olsun
İzledim siziBende bakabilirmiyim ?
Geçmiş olsun. Eski göğüslerin de dik ve dolgun duruyormuş aslındaİzledim sizi
Teşekkür ederim ama rahat olamıyordum sürekli saklamak zorundaydımGeçmiş olsun. Eski göğüslerin de dik ve dolgun duruyormuş aslında
kaç beden küçüldü merak ettim göremedim fotograflarını cunkiTeşekkür ederim ama rahat olamıyordum sürekli saklamak zorundaydım
Takibe alabilir misiniz beni?
Kızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Profil-Album ayarları kısmından foto ekleyebilirsin. Albüm ayarlarını izlediklerim şeklinde yaparsan daha güvenli olur.Beni de izler misiniz?
Bende foto koymak istiyorum nasil yapmam gerekiyor
Tskler
Profil-Album ayarları kısmından foto ekleyebilirsin. Albüm ayarlarını izlediklerim şeklinde yaparsan daha güvenli olur.