Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Baktım canım üzülmeni anlıyorum ama en azından çaresi var düzeltilebilir bir durum. Kişinin yapısına göre bazı sıkıntılar oluşabiliyor. Benim lolipop tekniğiyle oldu ameliyatım ve göğüs altım büzük büzük duruyor. Doktor düzelecek dedi evet biraz düzeldi ama tam olarak değil. Kabul ettim artık orası öyle kalacak. Sıkma canını Rabbim dermansız dertler vermesin inşallah. Operasyonu geçirdikten sonra mutlaka haberdar et olur mu merakta bırakma bizi.
Tesekkur ederim canim, kabul etmekten baska caremiz yok dedigin gibi Allah dermansiz dert vermesin...gozumu karartip olacagim yarin..durumumu burdan paylasirim dua edin bana

Arkadaşlar dün ameliyat oldum bugün gerçekten çok iyiyim ama dün anesteziyi atana kadar çok zorlandım midem boş olduğu için bir türlü istifra edemedim sürekli az az geldi ama uyudum uyandım ve sabah cok iyiydim şimdilik durum bu şekilde
Geçmiş olsun sende kurtuldun darısı diğerlerının başına

Arkadaşlar dün ameliyat oldum bugün gerçekten çok iyiyim ama dün anesteziyi atana kadar çok zorlandım midem boş olduğu için bir türlü istifra edemedim sürekli az az geldi ama uyudum uyandım ve sabah cok iyiydim şimdilik durum bu şekilde
Geçmiş olsun kurtuldun darısı başımıza bir an önce sorunsuz iyilesirsin iz insaalh

Cok tesekkur ederim arkadasim, ben de ilk ameliyattan ciktigimda ayni senin hissettiklerini hissettim, iyilestikce biseylerin dogru olmadigini farkederek cok uzuldum..haklisin gercekten ben de senin gibi diyorum herkesin basina farkli sey geliyor diye ama icim hic rahat etmiyor, foto yukledim istersen sen de bir bak..
Bakabilirmiyim ben de

Slm kızlar bugün 7. Günüm iyiyim çok sükür ağrım olduğunu söyleyemem rahat geçti ameliyat süreci ama sağ göğsün bitim kısmını deriyi denk getirmemiş doktor çok fazla büzüşme var görünce çok üzüldüm o duzeltilebilirmi bilmiyorum yaşayan varmi acaba

Kızlar bu arada medikal sütyende bedenim 75b yazıyor normal sütyenlerdede bu bedeni mi tercih etmeliyim yoksa eskiden toparlayıcılarda daha küçük beden olup balenlilerde daha büyük olduğu gibi büyük beden mi alıcam yine

Ters t teknigi, gogus ucunu yerinden oynatmadilar...Foto yuklemeyi beceremedim yoksa herkese tecrube olmasi icin paylasicam

Bende ayni sekilde olacagim. Beni izlermisiniz sakincasi yoksa fotogeaflarinizi gormek isterim.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir içini ferah tut.
Sana teselli vermek için söylemiyorum inan bana herkesin kötü giden bir sorunu, rahatsız olduğu bir detay, ufakta olsa içine sinmeyen bişeyler mutlaka vardır.
Bana ameliyat olduktan bikaç gün sonra sorsan ooo iyiki oldum bu zamana kadar aptal gibi nasıl beklemişim vs vs derdim. 6 ay sonunda bu kadar heyecanlı bahsedemiyorum bu ameliyattan. Meme başımın çevresinden yana sıkıntılıyım kızarıklıklar geçmek bilmiyor. Birde sol mememdeki meme başı çevresindeki kızarıklık meme başımdaki kahverengini aldı ve yuvarlak kısım artık yuvarlak değil. Sağ mememde ciddi sorun yaşamıştım 4 ay boyunca kapanmayan bir yarayla uğraştım. Yara geçti çok şükür ama kocaman izi hala duruyor. Memelerimde değil ama sağ mememin koltuk altına doğru direnin takıldığı kısımlarda hissizlik var. Oraya dokunduğumda yokmuş gibi tuhaf bişi hissediyorum. Yani emin ol sorun yaşayan biri olarak tek değilsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım seninle ♥

Cok gecmis olsun.. umarim daha iyisindir.. Siz nerede ve kime oldunuz ?

Gecmis olsun kizlar insallah cabucak iyilesirsiniz, bende cuma günü ameliyat olucam sizlere bende bilgi vermek istiyorum insallah iyi olur cok korkuyorum.

3 kez ertelendi ama son 2 günüm kaldi hem heyecanliyim hem korkuyorum dua edin lütfen

Insallah istedigin gibi olur.. simdiden cok geçmiş olsun..

4. Ay fotoğrafları yükledim arkadaşlar ve ben ebattan kesinlikle memnun değilim :KK43:(
Ben sizin daha önceki fotonuzuda görmüştüm çok beğenmiştim neden begenmiyosun küçük mu olsun istiyosun dikislerin duruşu çok güzel gerçekten benim dikisim altlar çok kötü olmuş korktuğum başıma geldi

Ben sizin daha önceki fotonuzuda görmüştüm çok beğenmiştim neden begenmiyosun küçük mu olsun istiyosun dikislerin duruşu çok güzel gerçekten benim dikisim altlar çok kötü olmuş korktuğum başıma geldi
Benim de vardı büzüklükler ama geçti foto atabilşr misin?

Back