Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yasadigim duruma deger verip vakit ayirdigin, bilgilerin, tecrubelerin ve guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim, inan ben de aynini diyorum kendime...sezeryanlarimi dusunuyorum, fiziki olarak ne kadar rahatladigimi telkin ediyorum, belki bunda da bir hayir vardir diyorum, mutlu oluyorum...Diger taraftan genc yasta hadim edilmis gibi hissediyorum kendimi...Bu beni dibe cekiyor iste...Foruma yazarak durumuma ortak, benimkine benzer deneyim ya da somut bir teselli ariyorum...

MedusaDejavu gerçekten paylaşımların çok duyarlı, herzaman yardımcı olmaya çalışıyorsun kendi adıma teşekkür ederim. Ameliyat olur olmaz bende buradan paylaşacağım elimden geldiğince bilgi ve fotolarımı çünkü gerçekten tek rehber burası başka bir şekilde bu kadar bilgiye insan hiçbiryerden ulaşamaz

Geçmiş olsun ama çok kafaya takmışsin düşünmeyi bıraktığında eminim duzelicektir yavaş yavaş. Negatif düşünmek seni daha çok dibe çeker. Çocuk evlat edinip sonra hamile kalanlar gibi. Ne zaman zihnini özgür bırakırsan düzeleceğine inanıyorum. Sevgiler

Tesekkur ederim deniyorum

Benim 6 ay oldu kahverengi bolgeyi cok az hissediyorum ama her ikisinin ucunda hic his yok, keske orantisiz ya da dikis izleri kalin olsaydi ama hissi olsaydi...Sinirden goguslerim nasil ona bile aynada bakmak gelmiyor icimden...
Gecmıs olsun yıne kucuk olmalarına odaklanalım

Kızlar ameliyattan ne kadar sonra yan yatabilirim baya sırtım ağrıyor

Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat geçmişti. Ve kendimi deneyerek 10. günden yattım (diye hatırlıyorum)
Kendinizi çok kasmayın. Vücudunuzu deneyin, yapabiliyorsa yavaştan yavaştan yapın. Ama bu demek değil ki kendinizi zorlayın. Halterciler gibi düşünün bi deniyorlar, kaldıramayınca hiç yeltenmeyip atıyorlar ya onun gibi.
Minik minik dönün. Arkanıza yastık koyun ki kendinizi germemiş olursunuz. Bir nevi hamilelik yastıkları gibi. Ama sırt tarafınıza koyun. Eğer çok acımıyorsa günden güne artırarak devam edin.
Bu süre belirli bir süre değil ki; "şu kadar gün sonra dön" diyelim.
Herkese, her yapıya, her duruma göre değişkenlik gösterir. Sen kendini ve vücudunu en iyi bilen kişisin. Dene, yapabiliyorsan -zorlamadan!- devam et..

Geçmiş olsun.. Sevgiler..

Daha önce belirtmiştim. Yineleyeyim. Ameliyat olmayanlar için;
Emzirme yastığı olabilir, şişirebilen sedyahat yastıkları olabilir. Hani şu nal şeklinde olan yastıklardan mutlaka alın yanınıza. Ameliyat gecesi, boyun altınıza onu koyarsanız kafanızı sağa sola yatırabilrsiniz. Böylelikle robbot gibi yatmamamış olursunuz. Bir nebze de olsa rahatlarsınız.

Bende çok işe yaradı. Tavsiye derim.

Hala yan yatamayanlar da imkanları varsa denesinler bence...

Teşekkürler.Ben Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde olmuştum.Belkide o yüzden aramamışlardır.Küçültme öncesi Kansere dair bir şüphe olmadığı için çıkarılan dokuların yeri işaretli değildi.O yüzden tüm meme alındı.Hatta patoldjiden sonra çekilen ultrason mamammografi ve ilaçlı mr da dahi tespit edemediler.

Gerçekten cok gecmis olsun

Haklısın yastık işi mantikli deneyecegim

Tam 1 hafta bitti baya iyiyim koltuk altına liposuction yaptı doktor ben talep etmedim yapmam gerek yağ dokusu çok yayılmış yapılmazsa güzel durmaz dedi bende onay verdim. Çok da iyi oldu ama lipo yapılan yerlerde biraz morluk var. Geçmişe yönelik okuyunca buna benzer birşey görmedim. Başına gelen olursa yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…