Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, hastalandım bu hafta çok yormak istemiyorum kendimi pazartesine aldm randevuyu. Buarada ilk randevu ücretli sekreterine özellkle sordurdum ama 120 tl alacaklar

Merhabalar,

Dün 6. ay kontrolüme gittim. Aslında 6,5 ay oldu. Haftaya cuma lokal anestezi ile kenarlardaki minik kulakları alacak. Bir de et benim var, onu da alacak.

Şu an memenin alt bedeni 82,5 cm. meme üstü (yani meme çevresi) 97 cm. Bu saatten sonra küçüleceğini sanmam. C Cup oldum yani. 80C
Gönül isterdi ki; B olayım. Ama buna da süpper bi şekilde razıyım tabi. Sarkma olarak şöyle anlatayım. ameliyattan sonra tam meme ucum 20,5cm idi. Şı anda 21,5cm.
Ama ilk ay fotosu ile 6.ay fotosu elbet sarkmış gibi duruyor. Aslında o sarkıklık değil, ödemin bitmesi ile derinin kendini salması. Sonuçta yer çekimi etkisi de var.
Kaldı ki çok dikkatsizim. Sürekli yüzüstü yatıyorum. Ve yumuşak/desteksiz sporcu süteyni kullanıyorum.

Lokal anestezi tecrübelerimi de anlatırım.

Doktorun b cup olmaması durumuna açıklaması nedir? Ara süreçte ben doktora görünemiyorum,6. Ayda istediğim beden olmadı deyince ne cevap verecek merak ediyorum çünkü

Izlerin ne durumda canim benim sol gogus alti cizgisi saga gore daha koyu bi kırmızı ve skar izi olmasindan cok korkuyorum sende boyle bi durum oldumu acaba?

Merhaba ben çarşamba günü Mustafa Küçükle görüşeceğim ve artık mümkünse bu olayı kedinleştirmek istiyorum, beni çok geren bir konu.10 bini gözden çıktım mecburen

Ben Murat Sarici ile tekrar gorustum 24 Aralikta ameliyatim. Kiloyu bahane ettim birazda sanirim korkumdan ama bu gorusmede daha da netlestim hoş kilo vermem gerektiginide onayladi Murat bey. Nitekim bunca yildir görüstülerimden en icime sinen kendisi. Hayirlisi bakalim..

Inşallah canım hepimiz iyileşir ve sonuçtan memnun oluruz

Cok gecmis olsun. Benide izlermisiniz ..

Doktorun b cup olmaması durumuna açıklaması nedir? Ara süreçte ben doktora görünemiyorum,6. Ayda istediğim beden olmadı deyince ne cevap verecek merak ediyorum çünkü

"istediğim beden olmadı" olayı şöyle; ben ameliyathanede çizimi yaparken bana sorduğunda B istediğim isöyledim. Yanındaki ameliyat hemşiresi "kalçaların geniş senin. Bir de gööbek çıkıntın olacak memeler küçülünce o kadar küçülttürme" dedi. Ben de "her şeye razıyım. Yeter bunca sene. Ne kadar küçülebilirse o kadar küçük istiyorum" dedim. Doktorum da "söz, sıkıntı yaratmayacak kadar, en olacak ve hoş görünecek kadar küçülteceğim" dedi.

Ben doğru söylediğine ve söyledğine yaptığına inanıyorum. Ya da inanmak istiyorum diyelim. Çünkü meme yapısına bağlı olarak; aşırıya kaçınca meme ucu hissiyatı, hematom, nekroz.. vs gibi sorunların olma olasılığı yükseliyor. meme çevresi ölçüsü 130, ağırlığı 4 kg olan birinden belki 2,5kg alınabilir ve her şey yolunda gidebilir.. dediğim gibi yapı meselesi..

Ben 2. çocuğu düşünmememe rağmen yine de süt kanallarımın korunmasını istedim. Belki sırf onları koruma adına bile daha az almış olabilir...

Yani aslında ben "keşke biraz daha küçük olsaydı, sanki biraz büyük mü kalmış?!" dediğimde doktora hesap sormadım, bu durumdan aşırı mutsuz ya da şikayetçi değilim.

Bende daha cocuk dusunmedigimi soyledim acaba o yuzden sut bezlerimi dikkatsizce aldi da sinirlerimin hepsini mi kesti diye dusunmeye basladim benden 1800gr cikti...Burada da benim gibi bu denli his kaybi yasayan yok...Baska bisey bulamiyorum sebep... ve cok uzuluyorum...

Benim de ameliyattan cikinca cok dikti sonradan odemle beraber gerginlikte gitti biraz asagi indi. Inince sanki daha guzel oldu...bana doktor ne kadar gergin dik olursa dikislerin arasinin kaynama suresi gecikir ve gerildigi icin izlerde genis olur dedi..ne kadar dogru bilmiyorum

Selam arkadaşlar
5 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum. Çok büyük değildi ama çok sarmıştı.zaten genç kızlığımdan beri muhteşem memelerim olmamıştı hep iri ve hafif sarkikti. 2 çocuk ve emzirmelerle iyice deforme oldu. Paramı biriktirdim ve karirimi verdim 3 hafta sonraya randevu verdi doktorum ve geçti bile. Burdaki tüm yazıları okudum çok işime yaradı ve benim hikayem de belki birilerini cesaretlendirir dedim. Ben özelikle olabildiğince küçültme sini istedim 2 memeden toplam 800 Gr doku ve deri çıkarıldı. Şuan sargiliyim ama bu hali bile harika görünüyor. Tam iyileşince yine yazacağım. Asıl söylemek istediğim ameliyat sonrası öyle ağrılı değil. İlaçlarla hafif sizi şeklinde geçiyor şuan hiç ağrım yok.

Geçmiş olsun.. Siz nerede ve kime oldunuz ?

His kaybı yapı meselesi. Kimisinin 6.aydan sonra yavaş yavaş gelmeye başlıyor. 1 sene sonunda hissi gelen de duydum. Üzülme lütfen.. Herşey de bir hayor vardır. Belki hissiyatın olsaydı bazı başka sıkıntıların olurdu...

Geçmiş olsun sorunsuz iyileşmeler

Cok tesekkur ederim insallah boyle desteklere cok ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…