- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.881
Merhaba arkadaşlar, meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmayi düşünüyorum.Yani, hem küçük hem dik olmasını istiyorum.Adana'da Dr.tavsiyesi olan var mi? Adanada Ameliyat olan arkadaşlar paylaşır mısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 sene olacak Benım de bende de hıs kaybı cok ama onemlı olan agırlıklardan kurtulmak meme bası ve alta ınen cızgılerı hıc hıssetmıyorum senın durum nedırCok tesekkur ederim insallah boyle desteklere cok ihtiyacim var
Benim 6 ay oldu kahverengi bolgeyi cok az hissediyorum ama her ikisinin ucunda hic his yok, keske orantisiz ya da dikis izleri kalin olsaydi ama hissi olsaydi...Sinirden goguslerim nasil ona bile aynada bakmak gelmiyor icimden...1 sene olacak Benım de bende de hıs kaybı cok ama onemlı olan agırlıklardan kurtulmak meme bası ve alta ınen cızgılerı hıc hıssetmıyorum senın durum nedır
az önce 6,5 ay fotolarını karşılaştırmalı olarak ekledim.
Selam arkadaşlar
5 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum. Çok büyük değildi ama çok sarmıştı.zaten genç kızlığımdan beri muhteşem memelerim olmamıştı hep iri ve hafif sarkikti. 2 çocuk ve emzirmelerle iyice deforme oldu. Paramı biriktirdim ve karirimi verdim 3 hafta sonraya randevu verdi doktorum ve geçti bile. Burdaki tüm yazıları okudum çok işime yaradı ve benim hikayem de belki birilerini cesaretlendirir dedim. Ben özelikle olabildiğince küçültme sini istedim 2 memeden toplam 800 Gr doku ve deri çıkarıldı. Şuan sargiliyim ama bu hali bile harika görünüyor. Tam iyileşince yine yazacağım. Asıl söylemek istediğim ameliyat sonrası öyle ağrılı değil. İlaçlarla hafif sizi şeklinde geçiyor şuan hiç ağrım yok.
Canim benide takip edebilir misin 2 ay olucak benimde ama kırmızılik konusinda sikayetciyim biraz acaba senin nasil iyilesti gormek icin yardimci olursan sevinirimaz önce 6,5 ay fotolarını karşılaştırmalı olarak ekledim.
Dens meme dediginiz ne oluyor, aci hissi mi olduBende dens meme vardı hissiyat gitmesi beni mutlu etti tişört bile acıtıyordu
Merhaba arkadaşlar, meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmayi düşünüyorum.Yani, hem küçük hem dik olmasını istiyorum.Adana'da Dr.tavsiyesi olan var mi? Adanada Ameliyat olan arkadaşlar paylaşır mısınız.
Benim 6 ay oldu kahverengi bolgeyi cok az hissediyorum ama her ikisinin ucunda hic his yok, keske orantisiz ya da dikis izleri kalin olsaydi ama hissi olsaydi...Sinirden goguslerim nasil ona bile aynada bakmak gelmiyor icimden...
Kızlar hepinize merhaba.
Ben 2 Ekim'de ameliyat olmuştum.5kasımda aylık kontrolüm ve işbaşı için gittim.Son anda patoloji raporunu istediler .Neredeyse almayacaktım.Kalabalıktı bir an evvel işe gitmek istiyordum vs.Neyse gidip aldım.Sağ göğsümde duktal karsinoma insitu çıktı.Yani yayılmacı olmayan 0 evre meme kanseri
6 gün önce sağ göğsüm alınıp yerine protez koyuldu.Diyeceğim o ki sakın pataloji sonucunu ihmal etmeyin.Bizler iri memeli olduğumuz için küçük memeli kadınlara göre daha fazla risk altındaymışız kanser açısından daha fazla meme dokumuz olduğu için.Şimdi patoloji sonucunu bekliyorum alınan memenin tedavi planı için.Lütfen ihmal etmeyin.
Dualarınıza ihtiyacım var.Hepinize geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. İNŞALLAH sonuçlar tertemiz çıkarKızlar hepinize merhaba.
Ben 2 Ekim'de ameliyat olmuştum.5kasımda aylık kontrolüm ve işbaşı için gittim.Son anda patoloji raporunu istediler .Neredeyse almayacaktım.Kalabalıktı bir an evvel işe gitmek istiyordum vs.Neyse gidip aldım.Sağ göğsümde duktal karsinoma insitu çıktı.Yani yayılmacı olmayan 0 evre meme kanseri
6 gün önce sağ göğsüm alınıp yerine protez koyuldu.Diyeceğim o ki sakın pataloji sonucunu ihmal etmeyin.Bizler iri memeli olduğumuz için küçük memeli kadınlara göre daha fazla risk altındaymışız kanser açısından daha fazla meme dokumuz olduğu için.Şimdi patoloji sonucunu bekliyorum alınan memenin tedavi planı için.Lütfen ihmal etmeyin.
Dualarınıza ihtiyacım var.Hepinize geçmiş olsun.
Merhabalar
Ben 2 Kasım’da meme küçültme ameliyatı oldum.Ameliyatımı Ankara’da Suhan Ayhan TOBB Üniversitesi hastanesinde yaptı.Her şey yolunda gitti.Hiçbir problem yaşamadım.
Sizlere yazmamın sebebi,ameliyata karar verdikten sonra sizin tecrübelerinizden yararlanmış olmamdır.Ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.
53 yaşındayım.Yıllardır hep büyük memeli olmanın sıkıntılarını yaşadım.Ameliyat olmayı hep düşündüm ama narkoz korkum vardı.Her şeyin bir zamanı vardır derler ya benim içinde zaman şimdiymiş.
Ameliyattan uyandığımda acı hissetmedim.İlk gece hafif bir ağrım oldu.Bunun dışında rahatsız edecek şiddette bir ağrı yaşamadım.
İki mememden toplamda 1,5 kg çıkarıldı.İki gün hastanede kaldım.Hastaneden çıkarken doktor drenlerimi de çıkardı.Dren çıkarma süresi hastaya göre değişebiliyormuş.
Dördüncü günü kontrole gittim ve sporcu sütyenimi taktılar.
5 Aralık’ta aylık kontrolüme gideceğim.Kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.Ameliyat olmak isteyen herkese öneriyorum.
Sevgiler[/QUOTE
Çok geçmiş olsun. Anneminde büyüktu yaş ilerledikçe iyice deforme oldu. Ben de onun gibi olmamak için aynı sıkıntıları yaşamamak için 35 yaşında oldum. 6 gün oldu bu arada bende ki cesareti görünce annemde karar verdi. Yeni hayatınızda mutluluklar
İnan korkulacak bısey yok 14 kasımda oldm hıc agrım olmadı korkuyla titreyrek gırmıstım amelıyata 4 saat surdu devlett hastanesınde oldm 3 kılo alındı sadece sureklı sırt ustu yatmak vok zorladı benı bugün bezlerde komple alındı ama hala sırt ustu yatmaktayım o cok zorluyorCok gecmis olsun sendin adina cok sevindim darisi da bizlere olur insallah benim de 7 aralikta ameliyatim cok korkuyorum ama cokta istiyorum.
Sen kime oldun ve nerde oldun acaba tskler
Mrb bugun üye oldum sırf bu amelıyatı oldum yazmak arkadaslara bılgı vermek ıcın 14 kasımda oldm bugun sargı bezlerım tamamen cıktı noskar kullanabılırsın dedı dr fucidin sürüyorum hergun zaten. Devlette oldm heyet raporu alıp ücretsız sıkıntısız ıyı bı süreçtı agrısızİz için hangi kremi kullanıyorsunuz ben Allscar kullandım 1 ay ama eczanelerde bulamadığım için noskar yazdırdım doktora doktor allscar daha etkili dedi ama kafam karıştıı