• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar bende bisey sorucaktim aranizda hic iz kremi kullanmamis olan var mi doktorum senin kullanmana gerek yok dedi bana ama 45 gun oldu hala kizariklik fazlaymis gibi geliyor bana sizin nasildi acaba
Ben hic iz kremi kullanmadim, doktorum tamamen kremlerin ticari oldugunu, iyilesmenin kisinin bunyesine ve dokularina bagli olarak gerceklestigini soyledi.

Az önce Nurgül Yesilcay'ı gördüm , moralim yerlerde. O da bu ameliyatı yaptırmıştı, eski görüntüsünü almış yine. Boşa kürek sallamışım hissi , Off of :KK42:
Hic oyle dusunup moralinizi bozmayin, benim ablam 10sene once bu ameliyati oldu ve 20kiloya yakin alip verdi cok az sarkmasi oldu. Biraz sarkinca daha guzel oluyor dikisler hic gorunmuyor.

5. Ay fotosu koydum. Kızarıklık nerdeyse bitti artık. Yarım milimlik bi inme oldu 20,5tan 21cm oldu. Gayet güzel her şey. Herkese sevgileer, kolaylıklaar.
Ben göremiyorum izlemekden çıkmışsın ...ama hasan bey bu konuda gerçekten iyimiş harika yapmış sanada bizden sevgiler

Kızlar bugün bir tanıdık la görüştüm gorumcesi de bu ameliyati olmuş çok şekilsiz görünüyor sırtına kadar dikişleri var ve 3 ay doğru dürüst hareket edemedi dedi çok korktum hangi durumlarda sırtına kadar dikiş atıyorlar doğru mu soyledikleri acaba bilen biri cevaplayabilir mi şekilsiz dediği de göğüsleri değil vücudu için göbeği çok göz önüne çıktı falan dedi

Merhaba riseros riseros sen ne zaman ameliyat düşünüyorsun, sanırım sende benim gibi doktorunu kesinleştirmedin

Ben bu ayin sonu olarak planlamistim ama erteleyecegim sanirim kilo sorunum var ameliyat oncesi biraz daha vermek istiyorum.. Doktoruma karar verdim aslinda görüştüklerim arasinda en cok icime sinen Murat Sarici burada da sordum ameliyat olan varmi kendisine diye ama cevap veren olmadi.. sen kimi dusunuyorsun?

Kızlar bugün bir tanıdık la görüştüm gorumcesi de bu ameliyati olmuş çok şekilsiz görünüyor sırtına kadar dikişleri var ve 3 ay doğru dürüst hareket edemedi dedi çok korktum hangi durumlarda sırtına kadar dikiş atıyorlar doğru mu soyledikleri acaba bilen biri cevaplayabilir mi şekilsiz dediği de göğüsleri değil vücudu için göbeği çok göz önüne çıktı falan dedi

Sonradan gordum cevap vermissiniz.

Merhaba ben çarşamba günü Mustafa Küçükle görüşeceğim ve artık mümkünse bu olayı kedinleştirmek istiyorum, beni çok geren bir konu.10 bini gözden çıktım mecburen :(

Hayırlı kandiller arkadaşlar Allah ameliyat olanlara sorunsuz iyileşme süreci olamayanlarada olma imkanı versin inşallahhh dualarınızda benide unutmayın ...Allah razı olsun

Kızlar yeşil çay veya yağ yakıcı tilya kürü ve ödem atıcı çaylara ne zaman başladınız 1 buçuk ay oldu içsem bi sakıncası olurmu kontrolume 15 gün var soramadım doktora

Kızlar ameliyattan sonra kaç beden küçüldü üst bölge çok merak ediyorum daha zayıf göründünuz mu şu an 46 beden Üstüm 42 ye düşer miyim.

Back