- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.841
5. Ay fotosu koydum. Kızarıklık nerdeyse bitti artık. Yarım milimlik bi inme oldu 20,5tan 21cm oldu. Gayet güzel her şey. Herkese sevgileer, kolaylıklaar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic iz kremi kullanmadim, doktorum tamamen kremlerin ticari oldugunu, iyilesmenin kisinin bunyesine ve dokularina bagli olarak gerceklestigini soyledi.Kizlar bende bisey sorucaktim aranizda hic iz kremi kullanmamis olan var mi doktorum senin kullanmana gerek yok dedi bana ama 45 gun oldu hala kizariklik fazlaymis gibi geliyor bana sizin nasildi acaba
Hic oyle dusunup moralinizi bozmayin, benim ablam 10sene once bu ameliyati oldu ve 20kiloya yakin alip verdi cok az sarkmasi oldu. Biraz sarkinca daha guzel oluyor dikisler hic gorunmuyor.Az önce Nurgül Yesilcay'ı gördüm , moralim yerlerde. O da bu ameliyatı yaptırmıştı, eski görüntüsünü almış yine. Boşa kürek sallamışım hissi , Off of![]()
Cok gecmis olsun...his durumu suan nasil acaba5. Ay fotosu koydum. Kızarıklık nerdeyse bitti artık. Yarım milimlik bi inme oldu 20,5tan 21cm oldu. Gayet güzel her şey. Herkese sevgileer, kolaylıklaar.
Birazı gitti gibi sanki azı geri geldi ama kalanı geri gelir mi bilmiyorum. Önceden de çok acayip hissim yoktu benim o yüzden eksikliğini hissetmiyorum açıkçası.Cok gecmis olsun...his durumu suan nasil acaba
Ben göremiyorum izlemekden çıkmışsın ...ama hasan bey bu konuda gerçekten iyimiş harika yapmış sanada bizden sevgiler5. Ay fotosu koydum. Kızarıklık nerdeyse bitti artık. Yarım milimlik bi inme oldu 20,5tan 21cm oldu. Gayet güzel her şey. Herkese sevgileer, kolaylıklaar.
Samsun'da olduğunu biliyorum ama kim bilmiyorumMer_res keşke sorabilseydin o kadının nerede kime ameliyat olduğunu![]()
Merhabariseros sen ne zaman ameliyat düşünüyorsun, sanırım sende benim gibi doktorunu kesinleştirmedin
Kızlar bugün bir tanıdık la görüştüm gorumcesi de bu ameliyati olmuş çok şekilsiz görünüyor sırtına kadar dikişleri var ve 3 ay doğru dürüst hareket edemedi dedi çok korktum hangi durumlarda sırtına kadar dikiş atıyorlar doğru mu soyledikleri acaba bilen biri cevaplayabilir mi şekilsiz dediği de göğüsleri değil vücudu için göbeği çok göz önüne çıktı falan dedi
Ben şekile çok takılmıyorum ama şeklide küçüklüğüde harika olmuş inş çabucak iyileşirsinHayırlı kandiller bu arada yusyuvarlak durmuyor dediğim yerler düzlemeye başladı sanki resim attim yeni bakabikirsiniz öncesi ve sonrası yaptim
Beni de takip eder misin?Hayırlı kandiller bu arada yusyuvarlak durmuyor dediğim yerler düzlemeye başladı sanki resim attim yeni bakabikirsiniz öncesi ve sonrası yaptim
Inşallah canım hepimiz iyileşir ve sonuçtan memnun oluruzBen şekile çok takılmıyorum ama şeklide küçüklüğüde harika olmuş inş çabucak iyileşirsin