Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar dün oldum bende ameliyat, gercekten cok korkuyordum ama hic korktugum gibi olmadıııı. Gece cok sükür hiç agrım olmadı simdide eve geldim gayet iyiyiym uykusuzum sadece o da butun gece sırt ustu yatmaktan popişim uyuştu uyuyamadım rahat rahat ama iyi ki olmusummnnnn

Geçmş olsun Allah şifa versin hemen iyileş umarım ..

Dr Hasan Fındık, 15 bin dedi, çok geldiğini söyleyince biraz indirim yaptı ama yinede bütçemi aşacak gibi

Gecmis olsun.. sen kime yaptirdin

Resim yükledinizmi görebilirmiyim bende haznedar medicanada koray kır a olucaktım ameliyata saniyeler kala kaçtım korkudan
yani yanlış anlama aylardır buradasın ben 1 ay girmiyorum yine giriyorum, aktifsin yorumlaşıyorsun. herkesin fotolarını görmek istiyorsun, ayrıca devamlı kaçtığından bahsediyorsun. benim fikrim tabi konuyu takip et ama bu kadar kaçtığından bahsederek buradaki insanlara da olumsuz izlenim veriyorsun. keşke korkularına burası çözüm olabilse ama uzun zamandır ameliyat olamadığına göre çaren burada değil. nacizane psikolojik destek için bir uzmana görünmeni tavsiye ederim.

Yarın olurda yapalım derse gün verirse ogretmen olduğum için 15 tatil yeter mi acaba iyileşmeye yoksa okulun son haftasımi olsam 15 tatille birleştirip konularımi bitiririm en azından
1 hafta içinde çok rahat dönebilirsiniz ben üçüncü gün işteydim tabiki yatarak istirahat etmek iyi geliyor dikiş yerleri bükülmedipi için rahasınız ama oturmak yada ayakta durmak haliyle büzülmeye katlanmaya sebep veriyor uzanmak esnemek yapmadıktan ağır taşımadıktan sonra 1 hafada normale dönersiniz
15 tatile denk getirin iyice topalarsınız şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…