Merhaba
minikkkkkkk
kardeşin nasıl oldu umarım iyidir. Buarada süreç nasıl işliyor programda, ne durumdasın?[/QUO
Merhaba çok teşekkürler kardeşim ameliyat oldu meme alındı sonuç aysonu çıkıcak kemoterapi ve ışın tedavisi görücek daha iyi şükür heran yanındayım ..
Programa gelince 1 de olamadım biliyosunuz 2 de grip olmuştum ateşim var dedim yine olamadım 3 de o hastanenin ameliyathane yoğun diye ataşehirde daha harika bi şubesine gityik aynı hastanenin yine kan alındı önlük giyildi tam iğne yapılcak aynı durum herkes şokkk ben tine iptal o doktor hemşire ekip döktüğü dili bir bilseniz olmadı yani hee program ameliyat olmadan devam edebilirsin dedi hatra beni dava açmakla tehditvari konuştular ben kabul etmedim benım iiçin amelitat önmli dedim olamadım bitti dedim neyse yapımcı açmamış dava çünkü oda biliyo bu korku bi anksiyete yani psikolojık hastalık

hee bu arada program beyaz tv de benim hikayem adlı program ivana sert sunuyo yani bunuda başaramadım

üzüldüm pişman oldum ama dediğim gibi bu değişik bi durum bu durum içinde bi psikolojik destege başlıcam ayy uzun oldu ama şöyle bi durumda oldu damar yolu açıldıya ordan serum takılıymış ben okadar kitlenmişimki hemşire eee iğneyi yaptırnıyosun serumu nadıl aldın dedi ben neeee o serum açıkmı evet bilmem kaç cc gitmiş dedi ben dedim keşke o beni gevşeticek madde olsaydı bak haberim dahi olmadı almışım ama bana öyle bi durum lazım yoksa o an kafa gidiyo bende

yani bu ameliyatı olmama çözüm nasıl bulcam bilmiyorum hiç