• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yani yanlış anlama aylardır buradasın ben 1 ay girmiyorum yine giriyorum, aktifsin yorumlaşıyorsun. herkesin fotolarını görmek istiyorsun, ayrıca devamlı kaçtığından bahsediyorsun. benim fikrim tabi konuyu takip et ama bu kadar kaçtığından bahsederek buradaki insanlara da olumsuz izlenim veriyorsun. keşke korkularına burası çözüm olabilse ama uzun zamandır ameliyat olamadığına göre çaren burada değil. nacizane psikolojik destek için bir uzmana görünmeni tavsiye ederim.
tesekkür ederim ama ben burda çare aramıyorum ve zaten ameliyat sayfaasını kapattım benim burda bu konuya dahil olmak ve birgün benimde aynı duyguları yaşabileceğim ameliyat olabileceğim düşüncesi iyi geliyor resimlerini göstermek isteyen gösterir göstermek istemiyen göstermez herkeze saygı duyarım bence kaçtığım insanlara olumsuZ örnek değilde pişmanlığım olsun diye söylüyorum benimde size nacizane önerim burdaki onca insanın yada kurduğum güzel arkadaşlıkların avukatı değilsiniz ve bu insanlar birkere ters bi cümle etmemiş üstüne dua etmiştir bana hee bitane aralarından çıktıysa demekki sorun sizin alınganlığınızda vee heleki destek öneriniz hiç haddinize değildir ..!!!!! Herkez ne yaşadığını napması gerektiğini bilir ..! Sevgiler

Son düzenleme:
1 hafta içinde çok rahat dönebilirsiniz ben üçüncü gün işteydim tabiki yatarak istirahat etmek iyi geliyor dikiş yerleri bükülmedipi için rahasınız ama oturmak yada ayakta durmak haliyle büzülmeye katlanmaya sebep veriyor uzanmak esnemek yapmadıktan ağır taşımadıktan sonra 1 hafada normale dönersiniz
15 tatile denk getirin iyice topalarsınız şimdiden geçmiş olsun
Sagolun geçmiş olsun size de geç iyilesenler olmuş o yüzden tedirgin oldum ınsaalah ocağın ilk haftası belli olacak günü vallahi böyle bizi motive eden mesajları görünce olanlardan çok rahatliyoruz sagolun gercekten

Amelşyat defterini kapattım yerine erteledim demelisin minikkkkkkk minikkkkkkk çünkü çözebilirsin bunu, bu kadar yaklaşmışken.
İnşallah canım bigün olucağına çok inanıyorum ama en azından çok dillendirip sizleri bıktırmak istemem :) çok teşekkür ederim senin güzel desteğin içinde

kızlar bugün 21 günüm ipler dökülüyo küçük küçük sert ucu dugumlu gibi kimisi sizdede oldumu krem surup sudyenimi giyiyorum sabah icinde buluyorum kabuklarla birlikte
kızlar bugün 21 günüm ipler dökülüyo küçük küçük sert ucu dugumlu gibi kimisi sizdede oldumu krem surup sudyenimi giyiyorum sabah icinde buluyorum kabuklarla birlikte
Aynen bende de oldu normal bi şey hijyene özen göstermek lazım ben sütyenimi ütüleyip giyiyorum

Kizlar
Ben gögüs ameliati düsünüyorum
Bana meme diklestirme lazim
Etrafimdaki bazi kizlar yaptirdi fakat memelerinde cok iz var
Bu meme diklestirme sadece meme ucundan yapmak mümkünmü ?
Ben daha hic ameliat olmadim
Bu konudada bilgisizim
Yardiminiza ihtiyacim var
Suan ilk gözüme carpan dr.haldun kamburoglu oldu
Eger özel bi gurubunuz varsa benide alin araniza lütfen
Burnumu arastirmadan yaptirdim
3 ameliata kadar cikti
Ayni hatayi gögsümde yapmak istemiyorum
Yardim lütfeeeen !!!

Kizlar
Bu konudada bilgisizim
3 ameliata kadar cikti
Yardim lütfeeeen !!!
Merhaba,
Burun icin gecmis olsun talihsizlik olmus
Doktor secimi gercekten onemli, ozel bi grup yok burdan konuşuyoruz hepimiz
Bildigim kadariyla meme diklestirme sadece gogus ucundan olmuyor. Silikon olabiliyor sadece
Diklestirme ve kucultme yapilacaksa izsiz mumkun degil. Ama kucuk ve sarkmissa silikonla toparlanabir diye düşünüyorum tabi ki karar doktorun. Burda buyuk bir cogunlugumuz d ve ustu cuplarda oldugumuz icin kucultme ve diklestirme yaptirdik ve saglam izlere sahibiz :) ama iz onemli degil en azindan bircogumuz icin oyle :KK66:
İstanbul da misin? Doktoru nerde ariyorsun?

Kizlar
Bu konudada bilgisizim
3 ameliata kadar cikti
Yardim lütfeeeen !!!
Merhaba,
Burun icin gecmis olsun talihsizlik olmus
Doktor secimi gercekten onemli, ozel bi grup yok burdan konuşuyoruz hepimiz
Bildigim kadariyla meme diklestirme sadece gogus ucundan olmuyor. Silikon olabiliyor sadece
Diklestirme ve kucultme yapilacaksa izsiz mumkun degil. Ama kucuk ve sarkmissa silikonla toparlanabir diye düşünüyorum tabi ki karar doktorun. Burda buyuk bir cogunlugumuz d ve ustu cuplarda oldugumuz icin kucultme ve diklestirme yaptirdik ve saglam izlere sahibiz :) ama iz onemli degil en azindan bircogumuz icin oyle :KK66:
İstanbul da misin? Doktoru nerde ariyorsun?
Evet bende dikleştirmeyi ters T seklinde ve alttan iz bırakılarak yapılıyor diye biliyorum... Ama tabii ki doktorunuz daha iyi bilir :) Ve benim icinde acıkcası izler cok aşırı önemli degil, özgürce bikini,beyaz tişört,gömlek giyecegimi dusununce önemini yitiriyor :halay::rapci::KK53:

Nasil oldu peki iyilesme surecin ne kadar zaman gecmisti aradan falan ne kadar acikti mesela
Göğüs ucu ve aşağı inen çizgide bir sorun yok ama tam göğüs altında 2 dikiş atılacak kadar açıklık olmuş . Zaten oradan sürekli sıvı geliyordu . 8 Ekim'de oldum ben ameliyatımı

Evet bende dikleştirmeyi ters T seklinde ve alttan iz bırakılarak yapılıyor diye biliyorum... Ama tabii ki doktorunuz daha iyi bilir :) Ve benim icinde acıkcası izler cok aşırı önemli degil, özgürce bikini,beyaz tişört,gömlek giyecegimi dusununce önemini yitiriyor :halay::rapci::KK53:
Beyaz v yaka tişört ahhh ah :) çokk severim

Göğüs ucu ve aşağı inen çizgide bir sorun yok ama tam göğüs altında 2 dikiş atılacak kadar açıklık olmuş . Zaten oradan sürekli sıvı geliyordu . 8 Ekim'de oldum ben ameliyatımı
Benimde oyle aslinda ama bana kapanacagini krem surmeye devam edin dedi sadece

Back