- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.741
tesekkür ederim ama ben burda çare aramıyorum ve zaten ameliyat sayfaasını kapattım benim burda bu konuya dahil olmak ve birgün benimde aynı duyguları yaşabileceğim ameliyat olabileceğim düşüncesi iyi geliyor resimlerini göstermek isteyen gösterir göstermek istemiyen göstermez herkeze saygı duyarım bence kaçtığım insanlara olumsuZ örnek değilde pişmanlığım olsun diye söylüyorum benimde size nacizane önerim burdaki onca insanın yada kurduğum güzel arkadaşlıkların avukatı değilsiniz ve bu insanlar birkere ters bi cümle etmemiş üstüne dua etmiştir bana hee bitane aralarından çıktıysa demekki sorun sizin alınganlığınızda vee heleki destek öneriniz hiç haddinize değildir ..!!!!! Herkez ne yaşadığını napması gerektiğini bilir ..! Sevgileryani yanlış anlama aylardır buradasın ben 1 ay girmiyorum yine giriyorum, aktifsin yorumlaşıyorsun. herkesin fotolarını görmek istiyorsun, ayrıca devamlı kaçtığından bahsediyorsun. benim fikrim tabi konuyu takip et ama bu kadar kaçtığından bahsederek buradaki insanlara da olumsuz izlenim veriyorsun. keşke korkularına burası çözüm olabilse ama uzun zamandır ameliyat olamadığına göre çaren burada değil. nacizane psikolojik destek için bir uzmana görünmeni tavsiye ederim.
Son düzenleme: