- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.661
Kremlere hala devam ediyorum zamanla azalıyor hiç iz kalmaması mümkün değilSkar ızlerınız ıcın ne yaptınız . gecmıs olsun mutlu olmanıza cok sewındım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kremlere hala devam ediyorum zamanla azalıyor hiç iz kalmaması mümkün değilSkar ızlerınız ıcın ne yaptınız . gecmıs olsun mutlu olmanıza cok sewındım.
Ferruh bingul İnstagram dan takip edin ankarada olsam direk ona giderdim ben İstanbul da oldumKizlar banada yardimci olurmusunuz ben Ankarada meme küçültme ve diklestirme ameliyati olmak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin en uygun Ankara benim icin.
Iyi bi doktor ve fiyat ne kadar hic bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa cok sevinirim tskler.
Ameliyatı olup kurtulanlara cesaretleri ixin cok tebrik ediyorum sizlerin sayesinde bizde cesaretleniyoruz
Aynı şekilde ben de öyle düşünüyorum bakalım inşallah o güne alabilirsem yarın gideceğim özelde yaptırnak çok zor suan benim için maddi olarak maalesef ki karsilamazsa devlet yine başka bahara kalırBen şahsen 14 ocak gibi olup şubat tatilimle birleştirmeyi planlıyorum bu planımıda ancak özelde uygulayabileceğimi anladığım için devletten ümidimi kestim.![]()
Kabarmalar cok muydu pekıKremlere hala devam ediyorum zamanla azalıyor hiç iz kalmaması mümkün değil
Son halini merak ediyorum senin memelerin..
İşte bu 1 yıllık tecrübe.. Ameliyatı olmadan buralardan çıkmayıp, olduktan sonra terk-i diyar eyleyenlerden olmamak için uğraş veriyorum. benim de 5.5 ay oldu.
İnsanın toparlanan memelerden çok toparlanan öz güveni bile muazzam fark yaratıyor. Sıırt ağrıları da aynen siz gibiydim. Kısa boyuma o koca memeleri saklayacağım diye neredeyse hamile kıyafetleri gibi olan XL ürün giymekten, çocuğumla koşamamaktan, eğilememekten... vs daha bir sürü şeyden o kadar yılmıştım ki. Ben de her gördüğüme tavsiye ediyorum. Minnacık bile pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Hayat kalitesine önem veren herkes yaptırmalı. Psikolojisi bile ne kadar değişiyor insanın..
Ben maalesef 3.aydan beri hiç krem sürmüyorum. İz kremlerini de 2.aydan itibaren sürmeye başlamıştım zaten. Çok tembelim o konuda. Ama izler umurumda değil. Areola ve aşağı inen çizgi belli belirsiz sayılır zaten. En alttaki düz çizgi biraz kötü, onu da ben görmüyorum nasılsa diye umursamıyorum hiç.
Tekrardan güle güle kullanın..
Sevgiler...
![]()
Hasan fındık gerçekten işinin ehli ..Dr Hasan Fındık'a
Ankara tıp fakültesi serdar gültan cok ıyıKizlar banada yardimci olurmusunuz ben Ankarada meme küçültme ve diklestirme ameliyati olmak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin en uygun Ankara benim icin.
Iyi bi doktor ve fiyat ne kadar hic bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa cok sevinirim tskler.
Ameliyatı olup kurtulanlara cesaretleri ixin cok tebrik ediyorum sizlerin sayesinde bizde cesaretleniyoruz
Canim doktoruma soyledim acilma var biraz diye 3. Haftadayim sorun yok bisey olmaz dedi bana pek alerjik gibi gelmedi acikcasi senin nasıldı acabaDikişler kullandığın kremle ilgili cildin hassas olabilir allerjik reaksiyon göstermiş olabilir doktorunla konuşup kremi değiştirmesini isteyin
Bende de allerji yaptı değiştirince tekrar toparladı
Fatma sen nerede olmuştun ameliyatınıBeni de izler mı siniz