• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese merhaba dün sabah ameliyatımı oldum sonunda. Uyandığımda ağrım olmadı hiç benim sorunum anestezi den dolayı tansiyon düşüklüğü sürekli başım dönüyor midem bulanıyor bu ne zaman geçecek bilmiyorum. Ama onun dışında bir sorun yok
Geçmiş olsun. Bol bol su iç ki vücudundaki anestezik kalıntısını atabilesin .Şimdiden iyi olmuşsundur eminim psikolojik olarak .

Çokkkk teşekkür ederim okadar çok istiyorumki düşün Allah dualarımı kabul etti .. Çok şükür.. Sanki bu sefer olucak gibi ümit var içimde inşallahh ..
Ne kadar şanslısın aşkında minikkkkkkk minikkkkkkk . Birçok insan ne o kadar parayı verebilir ne de oraya gidebilir. Hazır ayağına gelmiş bir fırsat. Seni ekonomik olarak da bütçeni sarsmayacak bir durumdasın . Dr da okadar iyi ise ki da biri ise ki sanırım beğenmişsin; neyi bekliyorsun gözün kapalı atla gitsin. Olsun artık bu perşembe günü dileğin. Haberlerini bekliyoruz.

Ne kadar şanslısın aşkında minikkkkkkk minikkkkkkk . Birçok insan ne o kadar parayı verebilir ne de oraya gidebilir. Hazır ayağına gelmiş bir fırsat. Seni ekonomik olarak da bütçeni sarsmayacak bir durumdasın . Dr da okadar iyi ise ki da biri ise ki sanırım beğenmişsin; neyi bekliyorsun gözün kapalı atla gitsin. Olsun artık bu perşembe günü dileğin. Haberlerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim kesi
Teşekkür ederim kesinlikle öyle çok büyük bi şans inşallah herşey yolunda gider .

Cok agir diilsen engel olmaz sanmam ama yine de sor tabii, bak bu sefer ameliyat oldum yazacaksin buraya aksini dusunme sakın
Leylacım sabah gittim muayne sonucu ameliyat edersem zatüre olarak kalkabilirsin dedi iyileşmeden olmaz dedi amaaa benim uğurlu sayım 3 .üncü seferde net olucak ..

Merhaba kızlar ben de düşünüyorum yazdıklarınızın bir kısmını okudum ameliyat nasıl geciyör riskli mi ameliyat sonrası nasıl görünecek devlet karşılıyor mu bunlara cevap verebilirseniz cook sevinirim

Merhaba kızlar ben de düşünüyorum yazdıklarınızın bir kısmını okudum ameliyat nasıl geciyör riskli mi ameliyat sonrası nasıl görünecek devlet karşılıyor mu bunlara cevap verebilirseniz cook sevinirim
Merhabalar ben 8 Ekim'de oldum ameliyatımı. Şükürler olsun hiç korktuğum gibi değilmiş. İlk gün anesteziden dolayı tansiyon düşüklüğü baş dönmesi yaşadım yalnızca tuvalete zor gittim. Bu bunyeden bünyeye degisiyordr sanrm . Bugün 4. günüm ağrım hiç olmadı uyandığımda sporcu sutyenim giydirilmişti. Her gün pansumana gidiyorum . Doktorum ameliyatın ertesi günü eve gidince duş alabilirsin demişti ama ben korkuyorum dün girdim yalnızca o da basimi yikayabildim çok nazlı biriyim . Duş almak iyilesmeyi hızlandırıyormus. Lolipop tekniğiyle oldum ameliyatimi Bursa jimer hastanesi nde Op.Dr Burak Ersen yaptı. Birçok doktorla görüştüm ama en sakin en güven verici Burak Bey di eşim ve benim için. Olmayı düşünenler bulundukları illerde iyi doktor secmeliler çünkü kötü tecrubeler de duydum çok. Kuzenim olmuştu çok kötü günler geçirmişti şükür onun gibi olmadım. Umarım herkes birgün bu yüklerden kurtulur

Merhabalar ben 8 Ekim'de oldum ameliyatımı. Şükürler olsun hiç korktuğum gibi değilmiş. İlk gün anesteziden dolayı tansiyon düşüklüğü baş dönmesi yaşadım yalnızca tuvalete zor gittim. Bu bunyeden bünyeye degisiyordr sanrm . Bugün 4. günüm ağrım hiç olmadı uyandığımda sporcu sutyenim giydirilmişti. Her gün pansumana gidiyorum . Doktorum ameliyatın ertesi günü eve gidince duş alabilirsin demişti ama ben korkuyorum dün girdim yalnızca o da basimi yikayabildim çok nazlı biriyim . Duş almak iyilesmeyi hızlandırıyormus. Lolipop tekniğiyle oldum ameliyatimi Bursa jimer hastanesi nde Op.Dr Burak Ersen yaptı. Birçok doktorla görüştüm ama en sakin en güven verici Burak Bey di eşim ve benim için. Olmayı düşünenler bulundukları illerde iyi doktor secmeliler çünkü kötü tecrubeler de duydum çok. Kuzenim olmuştu çok kötü günler geçirmişti şükür onun gibi olmadım. Umarım herkes birgün bu yüklerden kurtulur
İnşallahhh...

Merhaba,
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Dr.Asım Uslu'nun ekibinden Handan Hanım yaptı ameliyatımı.İlk kez 2016 Martta Parmak uyuşması,boyun ağrısı,nefes darlığı şikayeti ile ortepediye gitmiştim.Geçen zaman içinde fizik tedavi,spor hekimliği,göğüs hastalıklarına havale ettiler.En son plastik cerrahiye yönlendirdi spor hekimi.2 Ekim'de ameliyat oldum 4 Ekim'de çıktım.İlk gün ağrım oldu biraz da drenler rahatsız etti ama şu an ağrı kesici bile almıyorum iyiyim.Kendi işimi yapıyorum.Hem Ayyıldız hem Doreanse sütyen kullanıyorum.Gece merhemimi sürüp hastaneden verilen bezi koyup sütyeni takıyorum.Sabah duş alıp Diğer sütyeni yıkayıp ütülü pansumanla merhem sürüyorum.Keşke daha önce olsaymışım diyorum.Ameliyattan önce nefes almıyormuşum ben.Alınan2 kg göğüs dokusu nefesimi açtı.
İnşallah bir an evvel olup kurtulursunuz.Dünya varmış

Geçmiş olsun hayırlı olsun o kadar kötü deneyim duydum 8 yıl önce ilk ameliyati düşündüğümde ve vazgeçtim o zaman bir de Dr la sıkıntı yasamisim i bir sebepti ama canıma tak etti öğretmenim 15 tatilde yaptırmayı düşünüyorum devlet karşılıyor mu bilmiyorum ev aldigim için buna ayıracak pek bütçemide yok bakalim

Back