• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma anesteziden uykudan uyanır gibi uyanacaksın. Ben de yaklaşık 4 hafta önce oldum ameliyat. Böyle sanki çok tatlı bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi hissettim ne acı ne birşey. üşüme falan da hiç olmadı ben de. Bana ameliyattan önce kan tahlili yapıldı sadece, bir de anestezi doktoruna muayene oldum 1 gün önceden, boy kilo kronik hastalık vs. gibi şeyleri konuştuk.
Kafana takılan birsey olursa sorabilirsin. Bir de hastaneye giderken önden düğmeli bi pijama ya da sabahlık götür mutlaka, ben penye bi sabahlık götürmüştüm, sadece onu giyip onden baglıyodum çok rahat ettim.
Beni izler misin?

gerçekten mi yaa :/

kendini rahat bırak korkma en iyisi seni bayıltıp soksunlar ameliyata başka çaresi yok :KK43:
Bi hakkım daha var gün verilmesini bekliyorum yakındır ama ya olacak yada ömür boyu olmayacak :( bugün kardrşim oldu 3 saat sürdü maşallah sanki narkozu ben almışım gibiydi ...bide onun ameliyatı daha zordu tabi :(

Herkese merhaba dün sabah ameliyatımı oldum sonunda. Uyandığımda ağrım olmadı hiç benim sorunum anestezi den dolayı tansiyon düşüklüğü sürekli başım dönüyor midem bulanıyor bu ne zaman geçecek bilmiyorum. Ama onun dışında bir sorun yok
Geçmiş olsun maşallah sorunsuz agrısız iyileşmeler ..

Seroooo yine mi olmadi yaa, bak olman gerekiyor belli ki kimseye denk gelmeyen şans sana denk gelmiş, kime boyle tv programi falan denk gelir allah askina, bi anti depresan falana baslasan oncesinden doktorla konusup
Bugün aradılar son şansım bu perşembe saat 9 da yapabilirsem olucak yapamazsam ömür boyu yok :(

Kızlar iyi geceler kardeşim dün ameliyat oldu bi göğsü komple alındı :( kol altı lenflerine kadar sıçramıştı temizlendi kemoterapi ve ışın tedavi süreci başlıcak bu süreçte hep yanındaydım psikolojim çokk kötü zaten işlerimi hallediyim destek almaya bailıcam psikolog :( kardeşim iyi şükür evde çıktık bugün hastaneden .. Banada haber geldi perşembe saat 9 da ameliyat son şans verildi eğer olamassamda ömür boyu bu konuyu kapatıcam :(( uyuyamadım çarpıntıdan bu ara hiç iyi değilim eee bunlarda etken kafamdaki kötü düşüncelere tabi ... İnşallah bu sefer başarabilirim :(

Seroooo yine mi olmadi yaa, bak olman gerekiyor belli ki kimseye denk gelmeyen şans sana denk gelmiş, kime boyle tv programi falan denk gelir allah askina, bi anti depresan falana baslasan oncesinden doktorla konusup
Doktora sordum ücretli gelsem nekadara yapardınız bu ameliyatı diye 20 bin dedi zaten kliniği nispetiyede harika bi insan zaten en başta ... Ama bennnnn :(

Bi hakkım daha var gün verilmesini bekliyorum yakındır ama ya olacak yada ömür boyu olmayacak :KK43: bugün kardrşim oldu 3 saat sürdü maşallah sanki narkozu ben almışım gibiydi ...bide onun ameliyatı daha zordu tabi :KK43:

geçmiş olsun kardeşin için inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur :)

bu sefer olacak bak kendini rahat bırak biliyrum söylemesi kolay ama yapabilirsin.. ameliyata giderken kafanı meşkul edecek şeyler yap örneğin sevdiğin bi kitabı okuyarak git yada sevdiğin bir müziği dinle kafanı dağıtmaya çalış başka şeylerle meşkul et kendini kafan dağılsın aklına gelmesin kötü şeyler... YAPABİLİRSİNNNNNN...... :halay:

geçmiş olsun kardeşin için inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur :)

bu sefer olacak bak kendini rahat bırak biliyrum söylemesi kolay ama yapabilirsin.. ameliyata giderken kafanı meşkul edecek şeyler yap örneğin sevdiğin bi kitabı okuyarak git yada sevdiğin bir müziği dinle kafanı dağıtmaya çalış başka şeylerle meşkul et kendini kafan dağılsın aklına gelmesin kötü şeyler... YAPABİLİRSİNNNNNN...... :halay:
Çokkkk teşekkür ederim okadar çok istiyorumki düşün Allah dualarımı kabul etti .. Çok şükür.. Sanki bu sefer olucak gibi ümit var içimde inşallahh ..

Back