- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.541
beni de izler misin ?Arkadaşlar 4. hafta fotografı yükledim, hala yanlarda morluklar var ve sol gogsumun dikiş birleşme yerlerinde yara var ama çok sukur yolunda herşey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de izler misin ?Arkadaşlar 4. hafta fotografı yükledim, hala yanlarda morluklar var ve sol gogsumun dikiş birleşme yerlerinde yara var ama çok sukur yolunda herşey.
Beni izler misin?Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma anesteziden uykudan uyanır gibi uyanacaksın. Ben de yaklaşık 4 hafta önce oldum ameliyat. Böyle sanki çok tatlı bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi hissettim ne acı ne birşey. üşüme falan da hiç olmadı ben de. Bana ameliyattan önce kan tahlili yapıldı sadece, bir de anestezi doktoruna muayene oldum 1 gün önceden, boy kilo kronik hastalık vs. gibi şeyleri konuştuk.
Kafana takılan birsey olursa sorabilirsin. Bir de hastaneye giderken önden düğmeli bi pijama ya da sabahlık götür mutlaka, ben penye bi sabahlık götürmüştüm, sadece onu giyip onden baglıyodum çok rahat ettim.
Dokuyu daha çok yanlardan almış sanırım doktorun. Ne kadar da iyi yapmış.Arkadaşlar 4. hafta fotografı yükledim, hala yanlarda morluklar var ve sol gogsumun dikiş birleşme yerlerinde yara var ama çok sukur yolunda herşey.
Yine yapamadım![]()
Bi hakkım daha var gün verilmesini bekliyorum yakındır ama ya olacak yada ömür boyu olmayacakgerçekten mi yaa :/
kendini rahat bırak korkma en iyisi seni bayıltıp soksunlar ameliyata başka çaresi yok![]()
benide izlermişim cnmArkadaşlar 4. hafta fotografı yükledim, hala yanlarda morluklar var ve sol gogsumun dikiş birleşme yerlerinde yara var ama çok sukur yolunda herşey.
Geçmiş olsun maşallah sorunsuz agrısız iyileşmeler ..Herkese merhaba dün sabah ameliyatımı oldum sonunda. Uyandığımda ağrım olmadı hiç benim sorunum anestezi den dolayı tansiyon düşüklüğü sürekli başım dönüyor midem bulanıyor bu ne zaman geçecek bilmiyorum. Ama onun dışında bir sorun yok
Çok teşekkürler inşallah:)Geçmiş olsun maşallah sorunsuz agrısız iyileşmeler ..
Gecmis olsuunHerkese merhaba dün sabah ameliyatımı oldum sonunda. Uyandığımda ağrım olmadı hiç benim sorunum anestezi den dolayı tansiyon düşüklüğü sürekli başım dönüyor midem bulanıyor bu ne zaman geçecek bilmiyorum. Ama onun dışında bir sorun yok
Güncelleme yok mu senin fotolarda :)beni de izler misin ?
Seroooo yine mi olmadi yaa, bak olman gerekiyor belli ki kimseye denk gelmeyen şans sana denk gelmiş, kime boyle tv programi falan denk gelir allah askina, bi anti depresan falana baslasan oncesinden doktorla konusupYine yapamadım![]()
Beni de izler misin?Arkadaşlar 4. hafta fotografı yükledim, hala yanlarda morluklar var ve sol gogsumun dikiş birleşme yerlerinde yara var ama çok sukur yolunda herşey.
GörebilirmiyimHerkese selam
6. Ay iz fotoları koydum![]()
Bugün aradılar son şansım bu perşembe saat 9 da yapabilirsem olucak yapamazsam ömür boyu yokSeroooo yine mi olmadi yaa, bak olman gerekiyor belli ki kimseye denk gelmeyen şans sana denk gelmiş, kime boyle tv programi falan denk gelir allah askina, bi anti depresan falana baslasan oncesinden doktorla konusup
Doktora sordum ücretli gelsem nekadara yapardınız bu ameliyatı diye 20 bin dedi zaten kliniği nispetiyede harika bi insan zaten en başta ... Ama bennnnnSeroooo yine mi olmadi yaa, bak olman gerekiyor belli ki kimseye denk gelmeyen şans sana denk gelmiş, kime boyle tv programi falan denk gelir allah askina, bi anti depresan falana baslasan oncesinden doktorla konusup
Bi hakkım daha var gün verilmesini bekliyorum yakındır ama ya olacak yada ömür boyu olmayacakbugün kardrşim oldu 3 saat sürdü maşallah sanki narkozu ben almışım gibiydi ...bide onun ameliyatı daha zordu tabi
![]()
Çokkkk teşekkür ederim okadar çok istiyorumki düşün Allah dualarımı kabul etti .. Çok şükür.. Sanki bu sefer olucak gibi ümit var içimde inşallahh ..geçmiş olsun kardeşin için inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur :)
bu sefer olacak bak kendini rahat bırak biliyrum söylemesi kolay ama yapabilirsin.. ameliyata giderken kafanı meşkul edecek şeyler yap örneğin sevdiğin bi kitabı okuyarak git yada sevdiğin bir müziği dinle kafanı dağıtmaya çalış başka şeylerle meşkul et kendini kafan dağılsın aklına gelmesin kötü şeyler... YAPABİLİRSİNNNNNN......![]()