- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.521
Başaracaksın arkadaşım, lütfen ameliyat sonrasına odaklan ne kadar rahatlayacağnı düşün. İyi şanslar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokk Teşekkür ederim şimdi evdekilerle onu konuşuyoruz herkez ameliyathaneye girene kadar inanamıcaz diyo ben şuan saglıklı düşünüyorum olucam diyorum ama orda korkum yine ağır basarsa olamazsammBaşaracaksın arkadaşım, lütfen ameliyat sonrasına odaklan ne kadar rahatlayacağnı düşün. İyi şanslar![]()
Yok baya bi terapi aldım çokk yol katettim çoğu şeyde ama istiyorum çokk mücadele ediyorum tam sona geldiğimde lanet olası kurgularBende güzel haber beklerken bir baktım yine aynı şeyi yaşamışsınminikkkkkkk . Eğer bu kadar ciddi bir sorunsa neden destek almıyorsun, sadece göğüs ameliyatı olup olmama değil yaşamındaki birçok şeyi etkiliyordur bu panik atak.
Yine yapamadımminikkkkkkk ayy, çıktın mı çıkmadın mı?
Ne oldu çok merak ediyorum..
Kendine gelir gelmez yaz lütfen.. Ben inanıyorum sana hem de olacak sonuca.. Çok güzel olacak çok... :)
Oykusln görkem çalışkan 'ın çok iyi bir dr olduğunu duydum. Arkadaşım 280 cc silikon taktırdı ve neredeyse izi nile kalmadı. Görkem bey ne kadar ücret istedi acaba? Ben de onu düşünüyorum o yüzden soruyorum.Herkese selamlar öncelikleBende malesef bu dertten muzdaripim.. İzmirde yaşıyorum ve 30 Ekime Görkem Çalışkan’dan ameliyat tarihi aldım
Açıkçası hayatımda ilk kez bir ameliyata giricem bu zamanda kadar çok şükür ameliyatlık bir durumum olmadı Allahım kimseyede yaşatmasın.. İlk kez olacağı için cok korkuyorum ve benim korkum anestezi..
uyanamama korkusu, ameliyatta uyanma korkusu sigara kullanıyorum ve anesteziyi zorlastırdıgını okudum bir kaç sitede
Ayrıca sormak istedigim birşey var ameliyata girmeden önce ne gibi tahliller yapılıyor? Şimdiden cok teşekkürler
Bende internette cok fazla arastırma yaptım ve Görkem Beyi buldum, hakkında tek bir olumsuz yorum görmedim :) ayrıca ön muayeneye gittiğimde de kendisi aklımda ki tüm soruların cevabını verdi guven verdi o yuzden icim baya rahat güle oynaya gidicem ama su anestezi korkumu yenmem lazımOykusln görkem çalışkan 'ın çok iyi bir dr olduğunu duydum. Arkadaşım 280 cc silikon taktırdı ve neredeyse izi nile kalmadı. Görkem bey ne kadar ücret istedi acaba? Ben de onu düşünüyorum o yüzden soruyorum.
Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma anesteziden uykudan uyanır gibi uyanacaksın. Ben de yaklaşık 4 hafta önce oldum ameliyat. Böyle sanki çok tatlı bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi hissettim ne acı ne birşey. üşüme falan da hiç olmadı ben de. Bana ameliyattan önce kan tahlili yapıldı sadece, bir de anestezi doktoruna muayene oldum 1 gün önceden, boy kilo kronik hastalık vs. gibi şeyleri konuştuk.Herkese selamlar öncelikleBende malesef bu dertten muzdaripim.. İzmirde yaşıyorum ve 30 Ekime Görkem Çalışkan’dan ameliyat tarihi aldım
Açıkçası hayatımda ilk kez bir ameliyata giricem bu zamanda kadar çok şükür ameliyatlık bir durumum olmadı Allahım kimseyede yaşatmasın.. İlk kez olacağı için cok korkuyorum ve benim korkum anestezi..
uyanamama korkusu, ameliyatta uyanma korkusu sigara kullanıyorum ve anesteziyi zorlastırdıgını okudum bir kaç sitede
Ayrıca sormak istedigim birşey var ameliyata girmeden önce ne gibi tahliller yapılıyor? Şimdiden cok teşekkürler
Cok tesekkür ediyorum cevabınız icinnŞimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma anesteziden uykudan uyanır gibi uyanacaksın. Ben de yaklaşık 4 hafta önce oldum ameliyat. Böyle sanki çok tatlı bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi hissettim ne acı ne birşey. üşüme falan da hiç olmadı ben de. Bana ameliyattan önce kan tahlili yapıldı sadece, bir de anestezi doktoruna muayene oldum 1 gün önceden, boy kilo kronik hastalık vs. gibi şeyleri konuştuk.
Kafana takılan birsey olursa sorabilirsin. Bir de hastaneye giderken önden düğmeli bi pijama ya da sabahlık götür mutlaka, ben penye bi sabahlık götürmüştüm, sadece onu giyip onden baglıyodum çok rahat ettim.