• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Başaracaksın arkadaşım, lütfen ameliyat sonrasına odaklan ne kadar rahatlayacağnı düşün. İyi şanslar :KK33:

Başaracaksın arkadaşım, lütfen ameliyat sonrasına odaklan ne kadar rahatlayacağnı düşün. İyi şanslar :KK33:
Çokk Teşekkür ederim şimdi evdekilerle onu konuşuyoruz herkez ameliyathaneye girene kadar inanamıcaz diyo ben şuan saglıklı düşünüyorum olucam diyorum ama orda korkum yine ağır basarsa olamazsamm :( halbuki seçildiğimde okadar sevindimki Allah dualarımı kabul etti böyle bi güzel fırsat oldu ..

Kızlar hiç iyi şeyler olmadı :( bi hevesle annem ben kızım gittik hastaneye ben akşamdan incelemeye başladım zaten butik bir estetik hastanesi beşiktaşta .. Ekipte ordaydı neyse kayıt yaptırdık yukarı çıkarkenken asansörde kaldık benim panik atak hortladı kısa sürdü ama kötü oldım odaya yerleştim süper ilgi kan aldılar hemen çıktı ve sedye geldi çok korktuğumu söyleyince sakinleştirici getirdilet ben ağlama krizine girdim eve gitmek istiyorum dedim hasyane hemşire doktor anestezi uzmanı ekip ailem seferber oldu tam 1,5 saat dil döktüler yapımco aradı editör aradı herkezz ama ben sakinleştiriciyi dahi yaptıramadım sadece ağladım :( ve herkez gitti bizde çıkışı yaptırıp döndük ve tüm gün pişmanlıkdan yapamadığımdan ağladım ve yapımcı imzaladığın kağıttda yüzbin tl lik ceza var günlerce uğraştık çöpemi atıcaz okadar istekliydin falan bende korkunun ağır bastığını bi şans daha istediğimi izah ettim güzelce ve bugün haber geldi çıkarılmadım devam şimdi doktorun vericeği günü bekliyorum tekrar hee korkuma gelince sadece estetik hastanesi ameliyatda bişey olsa naparım başka hastaneye yetişene kadar ölürüm narkozu kaldıramam ölücem senaryolar :( bunun bi formülü yokmu :(

Anestezi uzmanı okadar tatlı bi kadındıki okadar dil döktüki ama ben sadece salakça düşüncelere kilitlendim .. Tekrar gün verdiklerinde yapamazsam beni mahkemeye verirler kesin :( napıcağımı şaşırmış bi vaziyetdeyim çizimlerim yapıldı sedye gelince bende kayış koptu gibi bişey :(

1,5 saat onca kişi dil döktü hele doktor ameliyathaneden aradı ,geldi yanıma söz verdi gözünü açıcak bizi görüceksin uyanıcaksın diye .. Ben yok bi terslik olucak ölücem diye ağla ağla :( kardeşimin yerinde ben olsaydım napıcaktım diye soruyorum kendime ? Pazartesi ameliyat olucak sonra kemoterapi süreci .. Bu takıntımı hastalıkmı bunu nasıl yenicem bilmiyorum psikolog terapi demeyin çok terapi gördüm panik atağı yendim şükür asansörede biniyodum uzun zamandır dün kaldımya bidaha yine binemem aslaaa bazı düşünceleri atamıyorum ömür boyu böyle yaşamakda istemiyorum bu yüklerle :( ben nasıl ameliyat olucam

Yani ne diyim bilemedim. Ordaki o kadar insanın söyleyip yaptıklarından sonra burdaki kimsenin sana bi faydası olmaz. Önünde iki seçenek var ya yaptırıcaksın ya da bırakıcaksın bu şekilde insanları da zor durumlara sokuyosun bence bunun sorumluluğunu ya al ya da vazgeç.

Bende güzel haber beklerken bir baktım yine aynı şeyi yaşamışsın minikkkkkkk minikkkkkkk . Eğer bu kadar ciddi bir sorunsa neden destek almıyorsun, sadece göğüs ameliyatı olup olmama değil yaşamındaki birçok şeyi etkiliyordur bu panik atak.

Bende güzel haber beklerken bir baktım yine aynı şeyi yaşamışsın minikkkkkkk minikkkkkkk . Eğer bu kadar ciddi bir sorunsa neden destek almıyorsun, sadece göğüs ameliyatı olup olmama değil yaşamındaki birçok şeyi etkiliyordur bu panik atak.
Yok baya bi terapi aldım çokk yol katettim çoğu şeyde ama istiyorum çokk mücadele ediyorum tam sona geldiğimde lanet olası kurgular :( bırakmıyo beynimi ama bu sefer gider gitmez o sakinleştiriciyi vurdurucam düşünmeyede o salak kurgularada fırsat olmasın :( herşeyi göze alıp son kez denicem eğer olmazsa ömür boyu böyle resimlere yorumlarınıza bakarak yıllarım geçer :( :(

Herkese selamlar öncelikle :KK45: Bende malesef bu dertten muzdaripim.. İzmirde yaşıyorum ve 30 Ekime Görkem Çalışkan’dan ameliyat tarihi aldım :21: Açıkçası hayatımda ilk kez bir ameliyata giricem bu zamanda kadar çok şükür ameliyatlık bir durumum olmadı Allahım kimseyede yaşatmasın.. İlk kez olacağı için cok korkuyorum ve benim korkum anestezi.. :( uyanamama korkusu, ameliyatta uyanma korkusu sigara kullanıyorum ve anesteziyi zorlastırdıgını okudum bir kaç sitede :KK42: Ayrıca sormak istedigim birşey var ameliyata girmeden önce ne gibi tahliller yapılıyor? Şimdiden cok teşekkürler

Herkese selamlar öncelikle :KK45: Bende malesef bu dertten muzdaripim.. İzmirde yaşıyorum ve 30 Ekime Görkem Çalışkan’dan ameliyat tarihi aldım :21: Açıkçası hayatımda ilk kez bir ameliyata giricem bu zamanda kadar çok şükür ameliyatlık bir durumum olmadı Allahım kimseyede yaşatmasın.. İlk kez olacağı için cok korkuyorum ve benim korkum anestezi.. :KK43: uyanamama korkusu, ameliyatta uyanma korkusu sigara kullanıyorum ve anesteziyi zorlastırdıgını okudum bir kaç sitede :KK42: Ayrıca sormak istedigim birşey var ameliyata girmeden önce ne gibi tahliller yapılıyor? Şimdiden cok teşekkürler
Oykusln görkem çalışkan 'ın çok iyi bir dr olduğunu duydum. Arkadaşım 280 cc silikon taktırdı ve neredeyse izi nile kalmadı. Görkem bey ne kadar ücret istedi acaba? Ben de onu düşünüyorum o yüzden soruyorum.

Oykusln görkem çalışkan 'ın çok iyi bir dr olduğunu duydum. Arkadaşım 280 cc silikon taktırdı ve neredeyse izi nile kalmadı. Görkem bey ne kadar ücret istedi acaba? Ben de onu düşünüyorum o yüzden soruyorum.
Bende internette cok fazla arastırma yaptım ve Görkem Beyi buldum, hakkında tek bir olumsuz yorum görmedim :) ayrıca ön muayeneye gittiğimde de kendisi aklımda ki tüm soruların cevabını verdi guven verdi o yuzden icim baya rahat güle oynaya gidicem ama su anestezi korkumu yenmem lazım :halay:Fiyat konusuna gelecek olursak kişinin gecirecegi ameliyata göre yapılacak işleme göre değişiyor tabii ki ama benim muayenem sonucu verdigi fiyat 9.000 tl. :)

Herkese selamlar öncelikle :KK45: Bende malesef bu dertten muzdaripim.. İzmirde yaşıyorum ve 30 Ekime Görkem Çalışkan’dan ameliyat tarihi aldım :21: Açıkçası hayatımda ilk kez bir ameliyata giricem bu zamanda kadar çok şükür ameliyatlık bir durumum olmadı Allahım kimseyede yaşatmasın.. İlk kez olacağı için cok korkuyorum ve benim korkum anestezi.. :KK43: uyanamama korkusu, ameliyatta uyanma korkusu sigara kullanıyorum ve anesteziyi zorlastırdıgını okudum bir kaç sitede :KK42: Ayrıca sormak istedigim birşey var ameliyata girmeden önce ne gibi tahliller yapılıyor? Şimdiden cok teşekkürler
Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma anesteziden uykudan uyanır gibi uyanacaksın. Ben de yaklaşık 4 hafta önce oldum ameliyat. Böyle sanki çok tatlı bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi hissettim ne acı ne birşey. üşüme falan da hiç olmadı ben de. Bana ameliyattan önce kan tahlili yapıldı sadece, bir de anestezi doktoruna muayene oldum 1 gün önceden, boy kilo kronik hastalık vs. gibi şeyleri konuştuk.
Kafana takılan birsey olursa sorabilirsin. Bir de hastaneye giderken önden düğmeli bi pijama ya da sabahlık götür mutlaka, ben penye bi sabahlık götürmüştüm, sadece onu giyip onden baglıyodum çok rahat ettim.

Şimdiden hayırlı olsun. Hiç korkma anesteziden uykudan uyanır gibi uyanacaksın. Ben de yaklaşık 4 hafta önce oldum ameliyat. Böyle sanki çok tatlı bi rüya görmüşüm ve uyanmışım gibi hissettim ne acı ne birşey. üşüme falan da hiç olmadı ben de. Bana ameliyattan önce kan tahlili yapıldı sadece, bir de anestezi doktoruna muayene oldum 1 gün önceden, boy kilo kronik hastalık vs. gibi şeyleri konuştuk.
Kafana takılan birsey olursa sorabilirsin. Bir de hastaneye giderken önden düğmeli bi pijama ya da sabahlık götür mutlaka, ben penye bi sabahlık götürmüştüm, sadece onu giyip onden baglıyodum çok rahat ettim.
Cok tesekkür ediyorum cevabınız icinn :KK54: Zaten buradaki yazılanları okuduktan sonra icim rahatladı biraz :) Bende önü fermurlı sweatshirt aldım, bakalım bir an önce gelsin 30 Ekim heyecanlı bekleyişe devam:KK48: Yazacagım olduktan sonra, ve diyecegim ki kucuk memitolar kalp ben :KK45:

Back