• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evettt herşey netleşti 3 ekim saat 13:00 beşiktaşta bi hastanede ameliyata giriyorum ..! Dua edin bana ... Okadar seviniyorumki tarifi zor ..
Çok sevindim sonunda oluyorsun bende 8 Ekim de oluyorum. Sen benden önce olacaksın olduktan sonra paylasirsan sevinirim. Umarım herşey yolunda gider senin için dua edicem

Kızlar bana ameliyat için medikal sütyen önerebilirmisiniz yarın çantamı hazırlıcam pazartesi salı full çekimler var vakit yok çarşamba ameliyat :) içim içime sığmıyo
Canım koraydaki önden fermuarlı sporcu sütyeni kullanıyorum doktorlar çok beğendi medikal gibiymiş 70 TL’ye almıştım Doreanse diye bir marka tavsiye ederim.Ve iki tane al.
Bilirim o heyecanı benim de aniden erkene alınmıştı o hafta ne yediğim ne içtiğim belliydi.Ama kafamıza koyduk bi kere.Her şey güzel olacak kuş gibi hafifleyeceksin.Güzel haberlerini bekliyorum.:KK200:

Çok sevindim sonunda oluyorsun bende 8 Ekim de oluyorum. Sen benden önce olacaksın olduktan sonra paylasirsan sevinirim. Umarım herşey yolunda gider senin için dua edicem
Günaydın çokkk teşekkür ederim Allah razı olsun ..tabiki paylaşmazmıyım resim ..benmde dualarımdasınız öptüm

Canım koraydaki önden fermuarlı sporcu sütyeni kullanıyorum doktorlar çok beğendi medikal gibiymiş 70 TL’ye almıştım Doreanse diye bir marka tavsiye ederim.Ve iki tane al.
Bilirim o heyecanı benim de aniden erkene alınmıştı o hafta ne yediğim ne içtiğim belliydi.Ama kafamıza koyduk bi kere.Her şey güzel olacak kuş gibi hafifleyeceksin.Güzel haberlerini bekliyorum.:KK200:
Çok teşekkür ederim bakıyım evet 2 tane yedekli olsun .. İnş canım çokk sagol güzel haberler resimler yakın :)

Selam herkese, cts günü 3 aylık kontrolüme gittim. 100. günümdü. İzler çok iyi iyileşmiş çok şükür. Ama bi yıllık bi süreç bu iyileşme dedi. Kantaron yağı önerdi doktorum nemli tutmak için.

Günaydın kızlar ameliyat cuma 10 da doktorun işi çıktıgından dolayı o güne yapıcakmış bende geç olsun güç olmasın dedim :) ve çekimler bitti artık yapım aşamasındayız harika bi hafta geçirdim yani :)
Aklimdaydin olsun fazla uzamamis tarih Kanal d deki program galiba değil mi . Yayın tarihi ni paylasirsin izleriz

Kızlar yarın 12 de giricem ameliyata Allah ın izniyle çok heyecanlı ve korkuluyum bana dua edin ... Kafamda deli sorular umarım başarabilirim ...

Back