- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.341
Evet ters t. 3029. Sayfadan itibaren okursaniz fotograflari ve detayli anlatimi gorursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ♥Simran_ çok güzel iyileşmiş canım yaraların cok geçmiş olsun
canım ozon yağı dikişleremi sürülüyor.yoksa memeye masaj yaparkenmi.
evet var işteİzlerin fotoğrafı varmıcesurveguzel , bende numunede olmayı düşünüyorum hiçte öyle bir soru sormadım birdahaki gidişimde ne kullanacaklar öğreneyim
evet var işteİzlerin fotoğrafı varmıcesurveguzel , bende numunede olmayı düşünüyorum hiçte öyle bir soru sormadım birdahaki gidişimde ne kullanacaklar öğreneyim
evet var işte
2 seneye rağmen böyle kızarık kalması değişikmiş, havalı deri diyorlar sizin de öyle mi acaba?evet var işte
evet var işte
Eğer canınızı çok sıkıyorsa bir estetisyene mutlaka görünün, çözümsüz bir durum olduğunu sanmıyorım.
Belki o kısmı kesip tekrar dikerler daha düz bir çizgi halinde kalır
Marks and Spencer'da 32 DD sütyen giyiyorum.Büyüklük ve sarkıklık nedeniyle omuzlarımda çöküklük oluştu,fiziksel olarak rahatsızımAh ben bayılıyorum küçücük memeye, bana da nedense daha seksi geliyor :) keh keh :))
Benimkiler şu an c, boyumuz kilomuz yaklaşık, benimkiler gibi olacaksın ona göre karar ver artık
Bu arada sen de baya incesin çok mu büyük memeler?
Beni de izler misiniz,fotoları görebilir miyim?Teşekkür ederim siz beni izlerseniz görebilirsiniz.
Cok memnunum doktor gercekten guzel yapti, cok az agrim oldu ve ikisi de orantili, ameliyattan beri hic sutyen takmadim buyuk bir rahatlikama 3.5 ay dolmasina ragmen ikisinde de hic his yok duvar gibi, buna moralim cok bozuluyorcanım meme ucu hissi geç geliyormuş benimde 2 ay oldu nerdeyse ama his mis yok.ama oynadığım zaman dışarı çıkıyor tabi.bu aktif olduğunu gösteriyor.senin nasıl ne durıumdasın.memnunmusun memişlerinden
Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum seka devlet hastanesinde sedat vatanseverle görüşmem var daha önce sedat beye olan var mı bu ameliyatı
Kocaeli üniversitesi mi daha iyi sekadaki sedat bey mi bir türlü karar vermedim birden burun estetiği de olmak istiyorum kaldırabilir miyim ikisini acaba ya(( çok stresliyim
Cnm her doktorun stili farklı,doktorunu seçtikten sonra onlar seni gerekli şekilde yönlendirir.Ben daha ameliyat olmadım doktorları geziyorum,herbiri farklı farklı şeyler söylüyor.Kızlar ameliyat için ne gerekli düğmeli pijama ve terlik dışında? Bir de sütyeni ameliyattan sonra medikalci mi getiriyor krem vs önceden mi alınıyor ?
Sütyeni siz alıcaksanız söylüyolar zaten ama normalde onlar takıyo. İlk iki hafta siz bi şey yapmıyosunuz pansuman krem vs onlar yapıyo zaten. Sonrasında alınacak şeyleri doktorunuz söyler. İç çamaşırı, ıslak mendil gibi ihtiyacınızın olucanı düşündüğünüz şeyler götürebilirsiniz.Kızlar ameliyat için ne gerekli düğmeli pijama ve terlik dışında? Bir de sütyeni ameliyattan sonra medikalci mi getiriyor krem vs önceden mi alınıyor ?
Hayir ters t oldu dikis yerlerim kabardi taa 2 ay sonra nedense geriliyor ve memelrim de sizliyor bilemiyorum gecer insallahÇok geçmiş olsun, benim de 2. Ayın bitti geçti gitti, tam iyileşmemiz galiba 6 ayı bulacak. Ameliyat kolay da sonrası biraz zahmetli oh geçti bitti diyemiyorsun. Yine de çok çok değer.
Sizin lolipop mu olmuştu?
Evet bende sag meme basinin altinda kist olusmis ameliyattan kaynakli dagilir dediler ama insallah dagilir sertlik var yani ultrason yaptirdim ben yinede her ihtimale karsi bir 6 ay sonrada tekrar ultrason yaptirip kostin dagilip dagilmadigina baktiricam doktor önemli degil desede benim icin önemli kortizonlu bir krem önerdi henüz almadim ama alicam 3 gün önce gittim kontrole olmazsa kabariklik icin kortizonlu igne yapariz dedi bakalim iyilesme süreci uzun sürüyor evet en az 6 ay demek ki ben resim koymaya ugrastim ama beceremedim albüm yapmak istemistim oysa kicanım merhaba benimde iki ay olacak hemen hemen.şu sertliklerden bahsetmişsin.bende de bu durum var.usg ye gerek görmedi doktor.meme dokuları olduğunu söyledi.elle muayne etti.ameliuat sonrası kistleşme olabiliyormu peki.aynı şekilde benim kulaklarıda düzelticekler kasımda.kabarmalar da var.contractubes kullanıyorum.resimlerime bakabilirsin.senin resimlerin varsa bakabilirmiyim.
sütyeni sen alıyor ameliyat a girerken doktora veriyorsun ameliyat bitimi sütyenini takıyorlar.Kızlar ameliyat için ne gerekli düğmeli pijama ve terlik dışında? Bir de sütyeni ameliyattan sonra medikalci mi getiriyor krem vs önceden mi alınıyor ?