• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Eklentiler

• IMG_20180909_171904.jpg
    IMG_20180909_171904.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 620
Ah ben bayılıyorum küçücük memeye, bana da nedense daha seksi geliyor :) keh keh :))
Benimkiler şu an c, boyumuz kilomuz yaklaşık, benimkiler gibi olacaksın ona göre karar ver artık
Bu arada sen de baya incesin çok mu büyük memeler?
Marks and Spencer'da 32 DD sütyen giyiyorum.Büyüklük ve sarkıklık nedeniyle omuzlarımda çöküklük oluştu,fiziksel olarak rahatsızım :(

canım meme ucu hissi geç geliyormuş benimde 2 ay oldu nerdeyse ama his mis yok.ama oynadığım zaman dışarı çıkıyor tabi.bu aktif olduğunu gösteriyor.senin nasıl ne durıumdasın.memnunmusun memişlerinden
Cok memnunum doktor gercekten guzel yapti, cok az agrim oldu ve ikisi de orantili, ameliyattan beri hic sutyen takmadim buyuk bir rahatlikama 3.5 ay dolmasina ragmen ikisinde de hic his yok duvar gibi, buna moralim cok bozuluyor

bende yara vs izleri çok yavaş geçiyor hatta bazen kalıyor mesela çıban çıkıyor aylar sonra geçiyor yada azda olsa bişeyler kalıyor, kantaron vs kullandım skar kremi kullandım olmadı ilk zaman daha kabarıkdı izler özellikle göğüs arasındaki çizgi elime takılıyodu bu kadar geçti, lazerle iz silme gbi bişey duydum onu araşrırcam

Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum seka devlet hastanesinde sedat vatanseverle görüşmem var daha önce sedat beye olan var mı bu ameliyatı

Ben Sedat Bey'e oldum. Özel bir yakını, tanıdığı veya süper acil bir hastası değilseniz maalesef çok uzak tarihe gün veriyor. Aşırı yoğun bir doktor. Çok yumuşak, ilgili, mütevazı biri değil. Ama bence korkutucu biri de sayılmaz. İşinin ehli, egosu yüksek ama hak ediyor şahsen. Devlet hastanesindeki tek doktor olmasından kaynaklı biraz aceleci bi yapısı var.

Ben çok memnun kaldım umarım sen de memnun kalırsın. Ben de çarşamba günü 4. ay kontrolüme gideceğim.

Kocaeli üniversitesi mi daha iyi sekadaki sedat bey mi bir türlü karar vermedim birden burun estetiği de olmak istiyorum kaldırabilir miyim ikisini acaba ya:KK43:(( çok stresliyim

ŞAhsen üniversitede ben güvenemedim. Asistanlar yapar vs diye. Bir de Sedat Bey'de ameliyat olmak 1500-2000TL en fazla. O da medakilacinin masrafı. Hastaneye ödenmiyor. Ama üniversitede daha fazla sanırım.
Ayrıca burun ameliyatları da çok güzel oluyormuş sedat hoca'nın. Methini duydum. Fakat meme ameliyatı zaten başlı başına en az 3 saat sürüyor (ben odadan 11de çıktım 3te geri geldim) ikisini aynı anda yapacağını sanmıyorum. Tabi yine sorarsın

Kızlar ameliyat için ne gerekli düğmeli pijama ve terlik dışında? Bir de sütyeni ameliyattan sonra medikalci mi getiriyor krem vs önceden mi alınıyor ?

Kızlar ameliyat için ne gerekli düğmeli pijama ve terlik dışında? Bir de sütyeni ameliyattan sonra medikalci mi getiriyor krem vs önceden mi alınıyor ?
Cnm her doktorun stili farklı,doktorunu seçtikten sonra onlar seni gerekli şekilde yönlendirir.Ben daha ameliyat olmadım doktorları geziyorum,herbiri farklı farklı şeyler söylüyor.

Sütyeni siz alıcaksanız söylüyolar zaten ama normalde onlar takıyo. İlk iki hafta siz bi şey yapmıyosunuz pansuman krem vs onlar yapıyo zaten. Sonrasında alınacak şeyleri doktorunuz söyler. İç çamaşırı, ıslak mendil gibi ihtiyacınızın olucanı düşündüğünüz şeyler götürebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun, benim de 2. Ayın bitti geçti gitti, tam iyileşmemiz galiba 6 ayı bulacak. Ameliyat kolay da sonrası biraz zahmetli oh geçti bitti diyemiyorsun. Yine de çok çok değer.
Sizin lolipop mu olmuştu?
Hayir ters t oldu dikis yerlerim kabardi taa 2 ay sonra nedense geriliyor ve memelrim de sizliyor bilemiyorum gecer insallah

canım merhaba benimde iki ay olacak hemen hemen.şu sertliklerden bahsetmişsin.bende de bu durum var.usg ye gerek görmedi doktor.meme dokuları olduğunu söyledi.elle muayne etti.ameliuat sonrası kistleşme olabiliyormu peki.aynı şekilde benim kulaklarıda düzelticekler kasımda.kabarmalar da var.contractubes kullanıyorum.resimlerime bakabilirsin.senin resimlerin varsa bakabilirmiyim.
Evet bende sag meme basinin altinda kist olusmis ameliyattan kaynakli dagilir dediler ama insallah dagilir sertlik var yani ultrason yaptirdim ben yinede her ihtimale karsi bir 6 ay sonrada tekrar ultrason yaptirip kostin dagilip dagilmadigina baktiricam doktor önemli degil desede benim icin önemli kortizonlu bir krem önerdi henüz almadim ama alicam 3 gün önce gittim kontrole olmazsa kabariklik icin kortizonlu igne yapariz dedi bakalim iyilesme süreci uzun sürüyor evet en az 6 ay demek ki ben resim koymaya ugrastim ama beceremedim albüm yapmak istemistim oysa ki

Back