Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli miktarlarda kilonun sıkıntı olmayacağını söylemisti doktorum. Çünkü ben de kilo vereceğimi söyledim , ölçüyü ona göre ayarlamasını istedim kendisinden. 3-4 kilo sıkıntı olmaz dedi. Sizin daha fazla kilo vermeniz gerekiyorsa ameliyattan önce kilo vermelisiniz.peki ameliyattan sonra kilo alıp vermeyle ilgili sıkıntılar yaşanıyor mu bilginiz var mı acaba?
O sitedeki örnek model :) bendeki 34 b beden ve çok şık duruyorÇap mi büyük bu sütyende kocaman duruyo göğüsler görünüş güzel degil sanki hiç kuculmemis
Bi şey anlaşılmıyo ki fotondan insanlara yardımcı olması fikir vermesi amaç burda. Çok önceki ve kapalı bi fotonun anlamı yok maalesef. Yüzünün göründüğü fotoyu da silmeni öneriyorum.
Ben ölçü bilmiyorum ama son aldığım sütyenimde75 F yazıyo ve oda biraz küçük geliyo düşün boy 1.58 kilo 50 minyon biriyim :)inşallah canım.ölçülerin nedir senin şuan boyuna fiziğine göre baya büyüklermi.
yaaa baya büyükmüş canım.pekiyaşın kaç.Ben ölçü bilmiyorum ama son aldığım sütyenimde75 F yazıyo ve oda biraz küçük geliyo düşün boy 1.58 kilo 50 minyon biriyim :)
38yaaa baya büyükmüş canım.pekiyaşın kaç.
Ben patolojiye yollamadım, doktor zaten çok temiz, sen bilirsin ama gerek yok dediği için yollamadımPatoloji sonucun nasıl ? Senin de fibrokist yazıyor muydu?
hiç terddüt etme bir an önce ameliyatını ol canım.yaş çok ilerlemeden.hiç pişman olmazsın merak etme.
İnş çok teşekkürler iyi gecelerhiç terddüt etme bir an önce ameliyatını ol canım.yaş çok ilerlemeden.hiç pişman olmazsın merak etme.
Merhaba ..buda ipten kaynaklı olabilirmi özelde olmuş arkadaşların çogunun resminde belli belirsiz çünkü ama inan ben kurtulsam şu yüklerden izlere bile razıyımben ameliyat olalı aralıkta 2 yıl olucak uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadı bn devlet hastanesinde olmuştum. pişman değilim olduğuma çünki büyük ve sarkmış göğüslerim vardı. şimdi istediğim ölçüde ve şekildeler bunun tek eksisi dikiş izleri zamanla geçer denmesine rağmen 2 yıl zarfında geçmeyen derin dikiş izlerimle yaşamayı öğrendim. dikiş izini takıntı yaparım diyen varsa doktoruyla iyi görüşsün. herkeste aynı olmayabilir ama gerçkten bazen canımı fazla sıkıyor bu izler
Yine en rahatı bu korselermis onu anladım. Gece yatarken özellikle korse dışında bişey denememek lazım. Pentinin sporcu sütyeniyle yatayım dedim bugün, yok , hiç rahat değil. Sırt desteği de çok kötükullandığım südyen bu hiç rahat değil malesef kızlar..
Evet güzel maasallah, epeyce de iyileşmiş. Güle güle kullan :)arkadaşlar fotolarımı yükledim.bakabilirsiniz.hepsini bugün çektim.eleştirilerinize açığım..
İzliyorum, bakabilirsiniz. Sizinkileri de gördüm baya iyi iyileşmiş gerçekten.
Benim ameliyat olalı 2 ay oldu, ben de iz çok kalacak diye korkuyorum, nasılsa küçüldü izi boşver diyemiyorum açıkçası,ben ameliyat olalı aralıkta 2 yıl olucak uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadı bn devlet hastanesinde olmuştum. pişman değilim olduğuma çünki büyük ve sarkmış göğüslerim vardı. şimdi istediğim ölçüde ve şekildeler bunun tek eksisi dikiş izleri zamanla geçer denmesine rağmen 2 yıl zarfında geçmeyen derin dikiş izlerimle yaşamayı öğrendim. dikiş izini takıntı yaparım diyen varsa doktoruyla iyi görüşsün. herkeste aynı olmayabilir ama gerçkten bazen canımı fazla sıkıyor bu izler