• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

peki ameliyattan sonra kilo alıp vermeyle ilgili sıkıntılar yaşanıyor mu bilginiz var mı acaba?
Belli miktarlarda kilonun sıkıntı olmayacağını söylemisti doktorum. Çünkü ben de kilo vereceğimi söyledim , ölçüyü ona göre ayarlamasını istedim kendisinden. 3-4 kilo sıkıntı olmaz dedi. Sizin daha fazla kilo vermeniz gerekiyorsa ameliyattan önce kilo vermelisiniz.

ben ameliyat olalı aralıkta 2 yıl olucak uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadı bn devlet hastanesinde olmuştum. pişman değilim olduğuma çünki büyük ve sarkmış göğüslerim vardı. şimdi istediğim ölçüde ve şekildeler bunun tek eksisi dikiş izleri zamanla geçer denmesine rağmen 2 yıl zarfında geçmeyen derin dikiş izlerimle yaşamayı öğrendim. dikiş izini takıntı yaparım diyen varsa doktoruyla iyi görüşsün. herkeste aynı olmayabilir ama gerçkten bazen canımı fazla sıkıyor bu izler

ben ameliyat olalı aralıkta 2 yıl olucak uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadı bn devlet hastanesinde olmuştum. pişman değilim olduğuma çünki büyük ve sarkmış göğüslerim vardı. şimdi istediğim ölçüde ve şekildeler bunun tek eksisi dikiş izleri zamanla geçer denmesine rağmen 2 yıl zarfında geçmeyen derin dikiş izlerimle yaşamayı öğrendim. dikiş izini takıntı yaparım diyen varsa doktoruyla iyi görüşsün. herkeste aynı olmayabilir ama gerçkten bazen canımı fazla sıkıyor bu izler
Merhaba ..buda ipten kaynaklı olabilirmi özelde olmuş arkadaşların çogunun resminde belli belirsiz çünkü ama inan ben kurtulsam şu yüklerden izlere bile razıyım

T trinity34 beni izlermisin canım.seninde fotoların varsa bakabilirmiyim
İzliyorum, bakabilirsiniz. Sizinkileri de gördüm baya iyi iyileşmiş gerçekten.
Küçüklüğü de çok iyi, dikişler incecik ve düzgün duruyor, ama önden aşağı doğru duran bir yapısı var memelerin, bu da sanırım meme yapınızla ilgili. Burda bir çok kişinin memesinin duruşu da böyle zaten

Benim ameliyat olalı 2 ay oldu, ben de iz çok kalacak diye korkuyorum, nasılsa küçüldü izi boşver diyemiyorum açıkçası,
İzler için lazer yapıyorlar diye biliyorum, eğer canınızı çok sıkıyorsa bence araştırabilirsiniz.
İzlerin fotosunu da görebilirsen çok iyi olur

İz konusunu bende pek anlamıyorum mesela ünlülerin sezeryen izlerini nasıl kapatıyorlar atıyorum ebru şallı gibi tipler minicik bikinilerle poz veriyor iz miz yok, benim sezeryn izime bakıyorum ohoo kabak gibi

Back