- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.141
Şu andaki ölçülerinizden bahsediyordum?o kadar hızlı sürede karar verip oldum ki ölçmedim aklıma bile gelmedi. öncesinin hali de doktorda var sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu andaki ölçülerinizden bahsediyordum?o kadar hızlı sürede karar verip oldum ki ölçmedim aklıma bile gelmedi. öncesinin hali de doktorda var sadece
canım evet bunu gördüm.nasıl rahatmı bundanmı yoksa pentidenmi alsam hangisi daha iyi sence.https://www.marksandspencer.com.tr/dantelli-destekli-full-cup-ameliyat-sonrasi-sutyeni-1/ bi de linkteki sütyen. İndirime girmiş, ben çok daha pahalıya almıştım
izliyorum ama sizler de foto paylaşın lütfen ki karşılıklı birbirimize fayda sağlayabilelim en azından.
öylemi...inşallah sizde tez zamanda kırtulursunuz yüklerden.pişman olmayacaksınız emin olun.fiyat çok iyi.bende araştırma hast. de oldum 4000 artı sütyen parası verdim.size bir kaç önerim var.sigara kullanımı ve şeker hastalığınız varsa önce bunları düzene sokun.çünkü bu ameliyatta bunlar çok önemli.ben sıkınttı yaşadım malesef.Ben ameliyat olmadım, paylaşayımmıki, biirde ben numunede ozan beyle görüştüm pazartesi, kesinlikle ona olacağım ameliyatımı 3000tl artı sütyen parası dedi. Ekim başında tekrar gel sıraya alalım seni dedi. Çok yoğunlarmış liposuction, yüz germe, vajinal estetik herşeyi yapıyoruz dedi. Tabi ücretide ona göre artıyor ama özele göre daha uygun sadece.
Pentininki de güzel de öndeki fermuarı kötü duruyor biraz , üst kıyafetten belli olur yani, ama güzel sıkı tutuyor. Marks spencer çok daha iyi bence, çok rahat. Süngerli içi zaten, ince kıyafetle de rahat giyilir.canım evet bunu gördüm.nasıl rahatmı bundanmı yoksa pentidenmi alsam hangisi daha iyi sence.
Biliyorum H hktngnc forumdan takip ediyorum sorun yaşadığını yazmıştın. Gerçekten buradaki paylaşımlar inanılmaz faydalı bence. Sigara kullanmıyorum şekerimde yok tek sorunum çalışıyor olmam ve oğlumun 2,5 yaşında olması. Ama halledeceğime eminim.öylemi...inşallah sizde tez zamanda kırtulursunuz yüklerden.pişman olmayacaksınız emin olun.fiyat çok iyi.bende araştırma hast. de oldum 4000 artı sütyen parası verdim.size bir kaç önerim var.sigara kullanımı ve şeker hastalığınız varsa önce bunları düzene sokun.çünkü bu ameliyatta bunlar çok önemli.ben sıkınttı yaşadım malesef.
Şu andaki ölçülerinizden bahsediyordum?
dolgusuz çok sıkı olmayan bir sütyen giyip göğsünün çevresini mezurayla ölçeceksin. bu senin cup bilgini verir.nasıl ölçüyorsun canım şuan benim sarkık alınınca dikleşecek ölçüleri nasıl karşılaştıracağım
Bence doktorunuza sorun, medikal sütyen kullan dediyse medikal sütyen kullanım, elbet bir bildiği vardırbenim aslında medikal südyenim var.ameliyattan sonra taktılar.fakat çok sıkıyor beni.çok fazla takamıyorum.kısa olduğu için lastik yerleri sıkıyor.ben uzun istiyorum açıkçası.sırtı ve mideyide kaplayan.varmı bildiğiniz bir model.
arkadaşlarım iki gümdür foto atmaya çalışıyorum ama başa
arkadaşlarım iki gündür foto atmaya çalışıyorum hata oluştu diyor dosya yüklenemiyor
Kusura bakmayın ben uzun zamandır sizin erkek olduğunuzdan bile şüphe etmiştim gerçekten güvenemedim kusura bakmayın lütfen bu cümlem icin sadece bi düşünce ve his.arkadaşlarım iki gümdür foto atmaya çalışıyorum ama başa
arkadaşlarım iki gündür foto atmaya çalışıyorum hata oluştu diyor dosya yüklenemiyor
haklısınız ben yeni katıldım aranıza.ameliyattan sonra üye oldum.ama bu foto yükleme neden olmuyorKusura bakmayın ben uzun zamandır sizin erkek olduğunuzdan bile şüphe etmiştim gerçekten güvenemedim kusura bakmayın lütfen bu cümlem icin sadece bi düşünce ve his.
Benim mwemelerde yağlanmada var kilo aldıkça dahada büyüyolar ve zayıflıyorum ama memeler küçülmüyo çokAynı sıkıntıyı ben de yaşadım, şimdi o yüzden gözüme iri görünüyor. A cup olsun dedim. Doktorum ,sonra şikayet edersin küçüklüğünden, dedi. Bir de bende yağ dokusu hiç yoktu, tamamen sert meme dokusu, o yüzden risk de artabilirdi sanıyorum.
haklısınız ben yeni katıldım aranıza.ameliyattan sonra üye oldum.ama bu foto yükleme neden olmuyor
gitmez canım kilo versende gitmez.ben 15 kg verdim geçwn sene 115 olan meme ölçüm 108 e falan düştü.çok bişey farketmedi yani.üstelik sıkı bir sporla kilo verdim.aksine daha çok sarktı.deforme oldu.tıparlanmıyor yani napsan.tek çare ameliyatBenim mwemelerde yağlanmada var kilo aldıkça dahada büyüyolar ve zayıflıyorum ama memeler küçülmüyo çok
İnşallah bende kurtulucam bu yüklerden ..gitmez canım kilo versende gitmez.ben 15 kg verdim geçwn sene 115 olan meme ölçüm 108 e falan düştü.çok bişey farketmedi yani.üstelik sıkı bir sporla kilo verdim.aksine daha çok sarktı.deforme oldu.tıparlanmıyor yani napsan.tek çare ameliyat
inşallah canım.ölçülerin nedir senin şuan boyuna fiziğine göre baya büyüklermi.İnşallah bende kurtulucam bu yüklerden ..