- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.161
albüm oluşturma kısmına yuklemen gerekiyor fotoğrafı .telefondan mı deniyorsunhaklısınız ben yeni katıldım aranıza.ameliyattan sonra üye oldum.ama bu foto yükleme neden olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
albüm oluşturma kısmına yuklemen gerekiyor fotoğrafı .telefondan mı deniyorsunhaklısınız ben yeni katıldım aranıza.ameliyattan sonra üye oldum.ama bu foto yükleme neden olmuyor
evetalbüm oluşturma kısmına yuklemen gerekiyor fotoğrafı .telefondan mı deniyorsun
denedim dediğin gibi ama olmuyor canım yaaa hata oluştu deyip duruyor.halbuki dün sana pentinin sütyen resmini göndermiştim olmuştu aslında.albüm oluşturma kısmına yuklemen gerekiyor fotoğrafı .telefondan mı deniyorsun
Hata oluştu diyo çünkü yüklediğiniz fotoların boyutu yüksektir. Çektiklerinizin hepsini ekran görüntüsü alarak tekrar çekin öyle koyun o zaman boyutu düşer ve hata vermez.denedim dediğin gibi ama olmuyor canım yaaa hata oluştu deyip duruyor.halbuki dün sana pentinin sütyen resmini göndermiştim olmuştu aslında.
bu foto ameliyattan bir hafta sonrası.kullandığım südyen bu hiç rahat değil malesef kızlar..
Hakan beyle arasinda binlira varevet Ozan Bitik özelde yapıyor ve çok para istiyor şuan
Bende de yağ yok, hepsi meme dokusuAynı sıkıntıyı ben de yaşadım, şimdi o yüzden gözüme iri görünüyor. A cup olsun dedim. Doktorum ,sonra şikayet edersin küçüklüğünden, dedi. Bir de bende yağ dokusu hiç yoktu, tamamen sert meme dokusu, o yüzden risk de artabilirdi sanıyorum.
Patoloji sonucun nasıl ? Senin de fibrokist yazıyor muydu?Bende de yağ yok, hepsi meme dokusu
canım evet bunu gördüm.nasıl rahatmı bundanmı yoksa pentidenmi alsam hangisi daha iyi sence.
öylemi...inşallah sizde tez zamanda kırtulursunuz yüklerden.pişman olmayacaksınız emin olun.fiyat çok iyi.bende araştırma hast. de oldum 4000 artı sütyen parası verdim.size bir kaç önerim var.sigara kullanımı ve şeker hastalığınız varsa önce bunları düzene sokun.çünkü bu ameliyatta bunlar çok önemli.ben sıkınttı yaşadım malesef.
rapor falan almadım canım alırsan karşılıyor tabi bir kısmını diye biliyorum.4000 e oldum başka ücret ödemedim.Arkadaşım bende üniversitede olucam sana rapor verdiler mi devlet karşılıyor mu yani. Benim 2000 ancak bulacak sanırım devlet karşılıyor. ne kadar değişiyor fiyatlar. Hoca ücreti ödeyeceğim sadece
canım ameliyattan bir hafta somraki resmim bu şişliklerim inmemişti.Çap mi büyük bu sütyende kocaman duruyo göğüsler görünüş güzel degil sanki hiç kuculmemis
peki ameliyattan sonra kilo alıp vermeyle ilgili sıkıntılar yaşanıyor mu bilginiz var mı acaba?Merhaba ,
Öncelikle ne kadar faydası olur bilmiyorum ama içinizi ferah tutun diycem.
Gergin olmanız çok normal fakat bu gerginliği üzerinizden atmak da sizin elinizde.
Ben şöyle bir yol izledim : ameliyat olacağımı sadece 2 kişiyle paylaştım ( annem ve ablam). Bu durum sorularla karşılaşmama ve konunun sık sık gündeme gelmesine engel oldu. Meditasyon ilginizi çeker mi bilmiyorum ama ben ameliyat sabahı meditasyon yaptım ve zihnim dupduru girdim ameliyata. Hatta doktorun asistanı "ne kadar pozitifsiniz " dedi.
Son olarak da belli ki araştırmalarınızı yaparak karar verdiniz, karar kıldığınız doktora da tamamen güvenle yaklaşırsanız sıkıntı kalmayacaktır.
Pişman olmayacağınız konforlu bir hayat sizi bekliyor, olumlu düşüneye çalışın lütfen