• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

denedim dediğin gibi ama olmuyor canım yaaa hata oluştu deyip duruyor.halbuki dün sana pentinin sütyen resmini göndermiştim olmuştu aslında.
Hata oluştu diyo çünkü yüklediğiniz fotoların boyutu yüksektir. Çektiklerinizin hepsini ekran görüntüsü alarak tekrar çekin öyle koyun o zaman boyutu düşer ve hata vermez.

kullandığım südyen bu hiç rahat değil malesef kızlar..

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-29-22-50-02.png
    Screenshot_2018-08-29-22-50-02.png
    123,7 KB · Görüntüleme: 194
Günaydın, hiç bilmiyorumki o net bir resim değil zaten kalsın bence yada bilen arkadaşlar söyler zaten nasıl silineceğini

öylemi...inşallah sizde tez zamanda kırtulursunuz yüklerden.pişman olmayacaksınız emin olun.fiyat çok iyi.bende araştırma hast. de oldum 4000 artı sütyen parası verdim.size bir kaç önerim var.sigara kullanımı ve şeker hastalığınız varsa önce bunları düzene sokun.çünkü bu ameliyatta bunlar çok önemli.ben sıkınttı yaşadım malesef.

Arkadaşım bende üniversitede olucam sana rapor verdiler mi devlet karşılıyor mu yani. Benim 2000 ancak bulacak sanırım devlet karşılıyor. ne kadar değişiyor fiyatlar. Hoca ücreti ödeyeceğim sadece

Arkadaşım bende üniversitede olucam sana rapor verdiler mi devlet karşılıyor mu yani. Benim 2000 ancak bulacak sanırım devlet karşılıyor. ne kadar değişiyor fiyatlar. Hoca ücreti ödeyeceğim sadece
rapor falan almadım canım alırsan karşılıyor tabi bir kısmını diye biliyorum.4000 e oldum başka ücret ödemedim.

Merhaba ,
Öncelikle ne kadar faydası olur bilmiyorum ama içinizi ferah tutun diycem.
Gergin olmanız çok normal fakat bu gerginliği üzerinizden atmak da sizin elinizde.
Ben şöyle bir yol izledim : ameliyat olacağımı sadece 2 kişiyle paylaştım ( annem ve ablam). Bu durum sorularla karşılaşmama ve konunun sık sık gündeme gelmesine engel oldu. Meditasyon ilginizi çeker mi bilmiyorum ama ben ameliyat sabahı meditasyon yaptım ve zihnim dupduru girdim ameliyata. Hatta doktorun asistanı "ne kadar pozitifsiniz " dedi.
Son olarak da belli ki araştırmalarınızı yaparak karar verdiniz, karar kıldığınız doktora da tamamen güvenle yaklaşırsanız sıkıntı kalmayacaktır.
Pişman olmayacağınız konforlu bir hayat sizi bekliyor, olumlu düşüneye çalışın lütfen
peki ameliyattan sonra kilo alıp vermeyle ilgili sıkıntılar yaşanıyor mu bilginiz var mı acaba?

Back