• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İzliyorum, bakabilirsiniz. Sizinkileri de gördüm baya iyi iyileşmiş gerçekten.
Küçüklüğü de çok iyi, dikişler incecik ve düzgün duruyor, ama önden aşağı doğru duran bir yapısı var memelerin, bu da sanırım meme yapınızla ilgili. Burda bir çok kişinin memesinin duruşu da böyle zaten
sağol canım teşekkürler :)) dikişlerimde hiç sıkıntı yaşamadım zaten çok şükür.fakat dediğin gibi sarkıklığı bende farkettim.ilk günlere nazaran aşağı doğru iniyor malesef.südyensiz geziyorum ggece gündüz.bundan olabilirmi ki.evim çok sıcak duramıyorum südyenle.sıkı sütyen takmak lazım şekillensin diye ama yapamıyorum.oyüzden sizlere sordum sütyen konusunu napıyım diye :((((

İz konusunu bende pek anlamıyorum mesela ünlülerin sezeryen izlerini nasıl kapatıyorlar atıyorum ebru şallı gibi tipler minicik bikinilerle poz veriyor iz miz yok, benim sezeryn izime bakıyorum ohoo kabak gibi
O doktorla ve işçiliğiyle çok alakalı kardeşiminde sezeryan izi 1 sene içinde yok oldu o derece ee burdaki meme dikiş izleri hayret içinde oluyorum bazen bukadar kısa sürede iz miz yok diye :) birazda yapı tabib vücudun derinin bağışıklığın etkileri hep

sağol canım teşekkürler :)) dikişlerimde hiç sıkıntı yaşamadım zaten çok şükür.fakat dediğin gibi sarkıklığı bende farkettim.ilk günlere nazaran aşağı doğru iniyor malesef.südyensiz geziyorum ggece gündüz.bundan olabilirmi ki.evim çok sıcak duramıyorum südyenle.sıkı sütyen takmak lazım şekillensin diye ama yapamıyorum.oyüzden sizlere sordum sütyen konusunu napıyım diye :KK43:(((
ben de sütyensiz dolaşabilir miyim diye sordum doktoruma sorun olmayacağını iletti. yani sarkması o yüzden değil, doktorum yaptığı işlem ile ilgili bence, ya da sizin meme yapınız.

O doktorla ve işçiliğiyle çok alakalı kardeşiminde sezeryan izi 1 sene içinde yok oldu o derece ee burdaki meme dikiş izleri hayret içinde oluyorum bazen bukadar kısa sürede iz miz yok diye :) birazda yapı tabib vücudun derinin bağışıklığın etkileri hep
evet yapıdan ve doktorun işçiliğinden.
ayrıca bence o ünlüler lazerle de sildiriyorlardır izlerini.

Bencede sildiriyorlar çünkü sezeryn çok daha katmanlı dikişlerin oldugu bir ameliyat.
H hktngnc izlerin geçmiş gibi belli belirsiz, diklikte fena değil bence ama ben yana doğru dikişlerde bir çıkıntımı var ondan emin olamadım sadece. Bunun dışunda gayet güzel, küçük ve dik memişler

Bencede sildiriyorlar çünkü sezeryn çok daha katmanlı dikişlerin oldugu bir ameliyat.
H hktngnc izlerin geçmiş gibi belli belirsiz, diklikte fena değil bence ama ben yana doğru dikişlerde bir çıkıntımı var ondan emin olamadım sadece. Bunun dışunda gayet güzel, küçük ve dik memişler
teşekkür ederim Evr38 Evr38 evet yan dikişlerimde potluk var o da zamanla düzelirmiş inşallah

ben de sütyensiz dolaşabilir miyim diye sordum doktoruma sorun olmayacağını iletti. yani sarkması o yüzden değil, doktorum yaptığı işlem ile ilgili bence, ya da sizin meme yapınız.
meme yapım olabilir evet çünkü aşırı sarkık memelerim vardı.bekarken bile.evlendikten sonra iyice deforme oldu tabi.

Yine en rahatı bu korselermis onu anladım. Gece yatarken özellikle korse dışında bişey denememek lazım. Pentinin sporcu sütyeniyle yatayım dedim bugün, yok , hiç rahat değil. Sırt desteği de çok kötü
canım bende marks&spencer daki sütyeni alcaktım ama beden kalmamış yaaa.40 b lazımdı bana.ne güzelde indirimdeydi:(((

arkadaşlar bu sütyenler nasıl fikrinizi alabilirmiyim.kararsızım.

Eklentiler

• 9791359156274.jpg
    9791359156274.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 9818601848882.jpg
    9818601848882.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 9774757740594.jpg
    9774757740594.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 51
Back