- 10 Şubat 2009
- 646
- 2
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.001
Demircik sakın korkma hiç korkulacak bir ameliyat değil ben güle oynaya gittim geçen hafta bugün şu saatlerde ameliyattaydım ertesi sabah çıktım bugün kendimi çok yormadan evimi bile temizldedim.Tek pişmanlığım bu kadar ertelememiş olmam yaş 31 keşke 25yaşlarımda olsayısım diyorum neyse hayat benim için yeni başliyor aynada kendimi tanıyamıyorum yıllar sonra belimi gördüm bol giysem daha kilolu oluyordum dar giysem herşey meydandaydı şimdi ne giysem yakışıyor giyiniyorum diye kendimi avutmusum giyinmek o kadar zevkliymişki 110falandı benımki 90 şimdi şiş inince 85beden olacak inşallah.İzler var evet doktorum 3ay incelememei söyledi ilk gördüğümde bu bana ne yapmış deim ama zamanle gececek benim hiç acelem yok sokakta dimdik yürümek kadar güzel bişey yok hadi kızlar siz dekendinize bir iyilik yapın bunu çoktan hakettik ben burdan gaza geldim ve burda yazan herkese teşekkür derim.Fazlalıklarımı ameliyat masasında bırakıp kendime yani bir sayfa açtım:)
cnm saol yaa böyle destek vermeniz gerçekten müthiş rahatlatıyor beni aslında bir yandanda eşimde korkutuyor beni ha bire yüzüme bakıp bakıp sanki bana bişey olacakmış gibi gözleri doluyor çok sinir oluyorum bende üzülüyorum onunda elinde değil çok evhamlı bnm eşim bir yandanda bnm rahatlayacağımı biliyor çok istediğimi biliyor ama işte evhamlı yani naapsın bende ondan korkuyorum işte acaba hakikaten bişi olurmu bana yaa diye bebekte varya ne bileyim duygusala bağladık işi direk hiç böyle düşünmüyordum ben ama bu yönden bakınca zormuş saçma tabi bende biliyorum sonra güleceğiz bu hallerimize ama gel görki yaşamadan geçmeyecek maalesef şu gün gelip geçsede bi kurtulsam diyorum şu moddan çok bunaldım kızlar..... mafoldumben