- 6 Ağustos 2010
- 587
- 1
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.961
dugii cnm günün yaklasdi nasilsin heycan varmi?fatmagazelin sesi cikmiyor nedurumda el sallasin bizezemuszemushadi kizlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanimlar bende mem kucultme ameliyati olacagim 20 eylulde
bu agir gogusleri tasimaktan yoruldum artik bende kurtulmak istiyorum
ama genel aneteziden cok korkuyorum
ameliyat olann evli hanimlara sorum bu ameliyattan sonra esler sorun yapiyorlarmi
birde petal isimli uye bende ameliyatimi fransada oluyorum ozel klinikte bende doktorum 25 00 euros sen ne kadar odedin
simdilik bu kadar aklima takildikca soracam
zaten buraya uye oluncaya kadar canim ciktiya
ameliyat olacaklarada kolayliklar dilerim
canım yaaa sanada cok az kalmışşş....
acaip hevesleniyorum duydukca...
on bes un öncesi nasıldı? çok ağrı sancı oluyormu
dugii cnm günün yaklasdi nasilsin heycan varmi?fatmagazelin sesi cikmiyor nedurumda el sallasin bizezemuszemushadi kizlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
Merhaba canım "Dr Volkan Tayfur'a narkozsuz meme küçültme ameliyatı oldum" . Birçok insan ameliyat sonrası kusma ve ağrıdan şikayetçi bu konuda bana yapılan sırttan uyuşturmayı ve ameliyatta sohbet ederek ağrısız ameliyatı tamamladığımı söylesem inanır mısınız . Bu kadar zor bir ameliyatı ağrısız ,güvenilir ellerde,muhteşem bir sonuçla (ki şekli kız memesi gibi derler ya çok güzel yemin ederim ,yanlara da liposaction yapmış doktorum) olabildiğim için çok şanslı olduğumu yada şansımın açıldığını düşünüyorum.4.gün direnlerim alındıktan sonra ev işlerimi yapabildim.7.gün banyo yaptım.Bantlarımın değişimi için de 3-4 günde bir kliniğe gidiyorum.17.gün denize girdim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Öyle mutluyum ki,mayodan taşan göğüslerim artık yok.Doktorum Doç.Dr.Volkan Bey hem Ankara hem Bursa Estetik internationalda ameliyat yapıyor Şimdi gelelim ameliyatımın ücretine daha ucuza da yapan yerler var ama canınızı tehlikeye atmayın,sonucun güzelliği ağrısız geçirmeniz bu paraya değer.Bana öğretmen indirimiyle 7000 lita dediler,sonra birkaç gün içinde telefonuma gelen mesajla %30 indirim var dendi ve 5600 liraya ameliyat oldum.Kesinlikle doktorumu ,ekibini tavsiye ediyorum.
Merhaba canım "Dr Volkan Tayfur'a narkozsuz meme küçültme ameliyatı oldum" . Birçok insan ameliyat sonrası kusma ve ağrıdan şikayetçi bu konuda bana yapılan sırttan uyuşturmayı ve ameliyatta sohbet ederek ağrısız ameliyatı tamamladığımı söylesem inanır mısınız . Bu kadar zor bir ameliyatı ağrısız ,güvenilir ellerde,muhteşem bir sonuçla (ki şekli kız memesi gibi derler ya çok güzel yemin ederim ,yanlara da liposaction yapmış doktorum) olabildiğim için çok şanslı olduğumu yada şansımın açıldığını düşünüyorum.4.gün direnlerim alındıktan sonra ev işlerimi yapabildim.7.gün banyo yaptım.Bantlarımın değişimi için de 3-4 günde bir kliniğe gidiyorum.17.gün denize girdim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Öyle mutluyum ki,mayodan taşan göğüslerim artık yok.Doktorum Doç.Dr.Volkan Bey hem Ankara hem Bursa Estetik internationalda ameliyat yapıyor Şimdi gelelim ameliyatımın ücretine daha ucuza da yapan yerler var ama canınızı tehlikeye atmayın,sonucun güzelliği ağrısız geçirmeniz bu paraya değer.Bana öğretmen indirimiyle 7000 lita dediler,sonra birkaç gün içinde telefonuma gelen mesajla %30 indirim var dendi ve 5600 liraya ameliyat oldum.Kesinlikle doktorumu ,ekibini tavsiye ediyorum.
canim bende fransada klinikde oldum ameliyati 1 temmuzda yaklasik iki ay oldu once aile doktoruna gittim o beni yolladi mektup yazdi ben 1050 euro odedim onunda 900 eurosunu ikinci sigortam karsiladi sen fransanin hangi bolgesindesinmerhaba hanimlar bende mem kucultme ameliyati olacagim 20 eylulde
bu agir gogusleri tasimaktan yoruldum artik bende kurtulmak istiyorum
ama genel aneteziden cok korkuyorum
ameliyat olann evli hanimlara sorum bu ameliyattan sonra esler sorun yapiyorlarmi
birde petal isimli uye bende ameliyatimi fransada oluyorum ozel klinikte bende doktorum 25 00 euros sen ne kadar odedin
simdilik bu kadar aklima takildikca soracam
zaten buraya uye oluncaya kadar canim ciktiya
ameliyat olacaklarada kolayliklar dilerim
benide hem aile doktorum hem jinekologum yolluyocanim bende fransada klinikde oldum ameliyati 1 temmuzda yaklasik iki ay oldu once aile doktoruna gittim o beni yolladi mektup yazdi ben 1050 euro odedim onunda 900 eurosunu ikinci sigortam karsiladi sen fransanin hangi bolgesindesin
canım yaaa sanada cok az kalmışşş....
acaip hevesleniyorum duydukca...
on bes un öncesi nasıldı? çok ağrı sancı oluyormu
canim birincisi anesteziden hic korkma cok guzel bir uyku olarak dusun::ameliyathaneye ciplak gitmiyorsun uzerinde hasta elbisesi var sen bayildigin zaman cikariyorlar amaliat oncesi doktorun odanda cizimleri yapiyor::ameliyat yatarak oluyor:ben 4 gun kaldim hastanede cok memnunum::hasraneye giderken yaninda bir takim pijama ustu onden dugmeli olursa rahat edersin terlik havlu birde ameliyat sonrasi takacagin sporcu sutyeni drenler alindiktan sonra sudyeni takiyolar bukadar soracagin baska birsey olursa seve seve cevaplarimbenide hem aile doktorum hem jinekologum yolluyo
devlet hastanelerinde cepten bisiy cikmiyormus ama ozellerde doktorlar fiyati kendileri belirliyor
hastanedede kisa surede sira bulmak mesele
benimde ek sigortam var normalde hepsini karsilayacak
deryam ben rhones alpes bolgesindeyim sen?
iki ay olmus ameliyat olali memnun musun
ben cok korkuyorum ameliyattan anesteziden simdiden tir tir tiriyorumeyvahedigeldismile
ameliayat oturarak gerceklesiyormus dogrumu
ameliyata birde ciplak goturuyorlarmis ben cok utanirimda
birde klinige giderken neler almaliyim yanima
benide hem aile doktorum hem jinekologum yolluyo
devlet hastanelerinde cepten bisiy cikmiyormus ama ozellerde doktorlar fiyati kendileri belirliyor
hastanedede kisa surede sira bulmak mesele
benimde ek sigortam var normalde hepsini karsilayacak
deryam ben rhones alpes bolgesindeyim sen?
iki ay olmus ameliyat olali memnun musun
ben cok korkuyorum ameliyattan anesteziden simdiden tir tir tiriyorumeyvahedigeldismile
ameliayat oturarak gerceklesiyormus dogrumu
ameliyata birde ciplak goturuyorlarmis ben cok utanirimda
birde klinige giderken neler almaliyim yanima