- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.041
selam arkadaşlar,memelerimi küçülteli tam 1 ay dan fazla oluyor ben bu forumdan cok şey öğrendim şimdide sıra kendi yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmaya geldi.23 temmuzda ameliyatım vardı tam 5 saat sonra odama gelmişim eşim dedi.. 1700gr doku çıkarılmiş düsünsenize 2kiloya yakın bi ağırlık fazladan taşıyormuşum yıllardır neyse ..odaya geldiğimde hala ayılmaya calisıyordum ama gözümü açtığımda canım cok yanıyordu nasılsın diye sorduklarında acıyo dedim bi iğne daha yapalım dedi hemşire ama acılar cokta azalmadı cok rahat hareket edemiyorsunuz doğrulmak bile acı veriyordu hiç bir sey canınız cekmiyor zaten kafanızda hala bi uyuşukluk oluyo yemek getirdiler o da corba ve komposto içemedim sonrasında kustum
hemşire yürütelim dedi ayağa kalkamadım anlıyacağınız anestezi bana ağır geldi sanırım bünye meselesi tansiyonum düşük gibi hissediyordum ..aslında öyle aşırı düşük değil dediler... ilk güm wc gitmek işgence serum var bi yndan acıyo bi yandan eşim sağolsun yardımcı oluyordu bana..ertesi sabah dr geldi bandajlarımı açtı drenleri çıkardı tekrar bandajladı ve cıkabilirsin dedi.. bende sargı yoktu sadece kalın bandaj yapışıktı ve üzerimde sütyenimde vardı eve çıktım annem ilgilendi dr yazdığı ağrı kesiciyi almıştı eşim onu içtim inanın iğneden daha etkili oldu acılarım azaldı
2.gün biraz daha iyiydim 3.gün tekrar pansumana gittim dr um gayet güzel dikişilerin dedi dahada iyi olucaksın dedi
5.gün cok ama cok daha iyiydim 1hafta sonra tekrar pansumana gittim sonrasında 10.gün gibi kalın bandaj yerine incecik bandaj yapıştıdı dr um ve yıkana bilisn dedi.
neticede şu an itibariyle cok mutluyum dikiş zi cok silik meme başında hassasiyet ilk günde bile vardı,benim tek çizgi ameliyat tekniği ile oldum yani ters t değil 1 hafta sonra yan yata bilirsin dedi dr.
hafiflediğimi hissediyorum daha normal boyutlarda bi memeye sahip olduğum için kendime olan öz güvenim bile yerine geldi inanaın pisikolojik olarak bile tedavi oluyorsunuz
-----------eminim unuttuğum şeyler vardır sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım ------ memeler küçülünce göbek büyüyormuş arkadaşlar karnımın bu kadar büyüdüğünü önündeki bariyerler yüzünden görememişim neyse cok geçmeden onları eritmeliyim ….
Tavsiye ediyorum iyiki olmuşum dedirten yanları
1-omuzlarım bayram ediyor resmen bi yük kalktı
2-gögüs kafesim rahatladı sanki daha rahat nefes alıyorum
3-artık dik yürüyorum öyle omuzları kısmak kambur durmak yok
4-en güzeli evdeki önü zor kapanan yada iğrenç duran kıyafetlere sığmak daha bi yakıştığını görmek
5-öz güvenin yerine gelmesi mayoyla denize girerken acaba herkes banamı bakıyor endişesinden kurtulmak
6-pahalı toparlayıcı sütyenlere elveda demek
7-mutluluk mutluluk mutluluk hihoyyyt
cok gecmis olsun sweetler
yeni memislerin hayitli olsun
bu ayin 20 sinde de ben olacagim ama korkuyorumeyvahedigeldismile