- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.981
Deryacim nasilsin? Keyfin yerinde mi? Ben artik normal sudyen alacagim cok mutluyum dikislerim her gecen daha iyiye gidiyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demircik neden tirsiyorsun cnm ben can atiyorum olmak icin nerdeyse kendi ameliyatimi kendim yapicam izleyerek okuyarak okadar tecrübe edindim yani opuyorumnanaktan
Deryacim nasilsin? Keyfin yerinde mi? Ben artik normal sudyen alacagim cok mutluyum dikislerim her gecen daha iyiye gidiyor .
cnm geçmiş olsun ne kadar geçti ameliyatının üzerinden????
22 temmuzda ameliyat oldum canim. Uzerinden yillar gecmis gibi Kendimi cok iyi hissediyorumsositososito
veee sonunda yarın bu saatlerde bu koca memelerden kurtulmuş olucam sonrasında yazarım.ben oytun idile olucam 4500 e yapıyor.
demircik sakin korkma ve bana dua et en kisa zamanda bende olayim.bugün gece elbisesi bakdim moralim cok bozuldu aglayarak cikdim.kiymetini bil cnm
Huzunperisi seni cok iyi anliyorum insallah yakin bir zamanda sende ameliyat olursun. Her buyuk goguslu kadinin yasadigi gibi bir cok davete kiyafet bulamadigim icin katilmadim magazalardan kac kez aglayarak ciktim.Yaz gelsin hic istemezdim..
Simdi tek bir pismanligim var. Keske yillarimi bu sekilde gecirmeseydim sadece gecen senelere uzuluyorum...
cok sükür sen kurtulmusun petalcim ins bende bu kisa düsünüyorum.almanyada oldugum icin kisin tr gidip yaptiricam.yillar sonra esim son halimden sonra kesin evet dedi.normalde fizigim arkadan cok güzel ama önden tam bit facia.107 meme ölcüm.bir yerde okumusdum ideal olan meme alt ölcünden 5 ile 7bucuk fazlalik olacakmis.benden bayagi kesilmesi gerekecek.ben 90 istiyorum cnm.seninki kacdi kac oldu simdi petalcim
zannedersem Almanya'daki doktorlara gore buyuk gogus sirt agrisina neden olmadigi icin sigorta karsilamiyor degil mi? Oyle okumustum bir yerde....
Benim vucuduma gore inanilmaz buyuktu Fransa'da bulamayip Mark and Spencerdan aliyordum 32G-34G 100- 103 arasi herhalde olmasi lazim cok emin degilim. Europe bedenlerine gore 70I oluyormus
Simdi ise 85C ve ben bu hallerinden inanilmaz mutluyum. Dekoltede cok guzel duruyor
demircik sakin korkma ve bana dua et en kisa zamanda bende olayim.bugün gece elbisesi bakdim moralim cok bozuldu aglayarak cikdim.kiymetini bil cnm
ay aynen cnm bende senin gibiyim bu yaz zorla bir tane 44 beden gece elbisesi bulup terzide yeni baştan yarattım zaten pahalı aldım birde terziye bi ton para bayıldım normalde 38 bedenim ben ama üst taraf 44 beden nasıl bulayım kıyafet bu şekilde anca oldu onuda zaten her düğüne giydim allahtan ayrı ayrı kişilerindide rezil olmadım dicekler bu kızın kıyafet alcak parası yok heralde her düğüne aynı şeyi giyiyo ama bilmiolarki bulunmuoo yoksa mağazalarda çook ucuza ööle güzel kıyafetler varki ama hadi uydur bakalım üstüne göre nerrdeee yok neyyse ben kurtuluyorum allah hepimize aynı şansı nasip etsin çarşamba günü tahlillerim başlıo kızlar bana şans dileyinn.... :lepi:
Huzunperisi seni cok iyi anliyorum insallah yakin bir zamanda sende ameliyat olursun. Her buyuk goguslu kadinin yasadigi gibi bir cok davete kiyafet bulamadigim icin katilmadim magazalardan kac kez aglayarak ciktim.Yaz gelsin hic istemezdim..
Simdi tek bir pismanligim var. Keske yillarimi bu sekilde gecirmeseydim sadece gecen senelere uzuluyorum...
Selam yesil_kadar Ben İstanbul'da Medi Life Hastanesinde Sadullah Karun'a yaptırdımameliyatımı.3000 liraya...
demircik ameliyata girerken bana dua et hastanin duasi kabul olurmus canim