Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Muayeneler de hastanede mi oluyor? Kendi internet sitesinde muayenehane adresi göremedim çünkü..Göğüsleriniz kaç bedenden kaç bedene düştü? Silikon kondu mu ekstradan size de?
Muayeneler kendi polikliniğinde oluyor, adresi var aslında. Telefondan da ulaşırsanız bilgi verirler sanırım. Hoş böyle konu tavsiyeye gelmez ama bir danışın derim

evet hala birbirinden farklılar ama her geçen gün şekilleri o kadar değişiyor ki, ilk başta sol büyük gibiydi şimdi sağ, şimdiden biri büyük mü kaldı diye yorum yapamıyorum, en az 6 ayı beklemekte fayda var.
meme başı konusuna gelirsek bence biraz aşağıdalar ama doktor ameliyat olmadan önce başta aşağıda kalacaklarını sonra zamanla olması gereken noktaya geleceklerini söyledi, iki meme birbirinden farklı iyileştiğinden meme başları da tam yerinde durmuyor şu an,
ben hala iri buluyorum memeleri keşke daha küçük olsaydı diyorum ama allahtan dikler ve aşağı doğru durmuyorlar. doktor böyle kalacağını söyledi.. bakalım..

Görüştüğüm iki doktor da şunu dedi: Protezsiz başlarda bir iki yıl dik ve dolgun durur,fakat zaman geçtikçe yerçekimi etkisiyle sarkmaya başlarlar.Bu zamanla sarkma olayı protez konulduğunda da gerçekleşiyormuş ama protezsiz 2-3 yılda sarkıyorsa,protezle 10 yılda falan sarkıyormuş..Daha sonrasında diklik ve dolgunluk isteniyorsa tekrardan ameliyat gerekiyormuş..

bana da konuştuğum hiç bir doktor söylemedi, seçenek olarak sunmuş olsalar acaba diyebilirdim ben de belki.
ben en son kontrolde doktoruma bir daha sarkacak mı diye sorduğumda, doğum yaparsan dedi.. yaşayıp göreceğiz. zor ameliyat 2 seneye bozulmazsa iyi, malum bir de masraflı iş

Yine de vücuduma yabancı bi şeyi sokmamayı tercih ederim, protezli meme bana çok sahte geliyo biraz da o yüzden istemedim. Küçük memenin çok da sarkma ihtimali yok bana kalırsa. Yaşayıp görücez artık, gerektiğinde yaptırmak bana daha doğru geliyo şu an gerek duymuyorum. Doğum da yapmadım henüz, yapar mıyım bilmiyorum ama yapma ihtimalimi de düşünürsek şimdiden protez anlamlı olmuyo çünkü doğumdan sonra da değişiyo meme gerekirse o zaman yaptırmak daha mantıklı diye düşündüm kendi adıma :)

Ben doğurdum o iş bitti :) protezde yapay duruyo bencede küçük memeler kolay kolay sarkmıyo ayy hepinizinki çok güzel şeytan diyo bayramdan sonra git devlete ol gitsin hemen okadar kıskandım hepinizi :) diyetdeyim zayıfladıkçada daha berbat oldu bu kocaaaa memeler

Hem tonla masraf hem de daha önemlisi fiziki travma ve manen çökkünlük..Bu nedenle söyledikleri gibi protez sarkma süresini uzatıyorsa o şekilde yaptırmayı tercih edicem sanırım.Şu an hala doktor araştırıyorum,hiçbirine tam güvenemedim

Aynen,zayıflayınca içi boşalıyo daha da sarkıyo

olsun ne kadar kilo verirsen o kadar iyi :) hem daha az anestezi hem de az yağ dokusu olur, inşallah hayırlısıyla senin de haberlerini alırız.

Aynen,zayıflayınca içi boşalıyo daha da sarkıyo
Zaten sokakta kadın erkek genç yaşlı herkezzz ama abartısız yeminle memelerime bakıyo geçen kardeşim diyoki hadi erkekler bakıyoda bu kadınlar neden bakıyo ? Bende gören iyi bi b.. Sanıyoda ondan diyorum offfff yaptıranları gördükçe bunalıma giriyorum galiba :)

Protezi sanki meme dokusu yeterli olmayan, hani böyle iyice sönük ve boş memeler için kullanıyorlar, meme dokun zaten varsa protezi nereye koyacak ki, o zaman yine büyük meme olmaz mı?

Protezi sanki meme dokusu yeterli olmayan, hani böyle iyice sönük ve boş memeler için kullanıyorlar, meme dokun zaten varsa protezi nereye koyacak ki, o zaman yine büyük meme olmaz mı?
Büyüklüğü etkilemicek şekilde oluyodur o protezler ya da daha fazla küçültüp üzerine koyunca anca istenilen ölçü oluyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…