• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Protezi sanki meme dokusu yeterli olmayan, hani böyle iyice sönük ve boş memeler için kullanıyorlar, meme dokun zaten varsa protezi nereye koyacak ki, o zaman yine büyük meme olmaz mı?
Meme dokum bolca var ama üst bölge yani dekolte bölgesi sarkmadan dolayı boşaldığı için,dekoltenin dolgunluğunu uzun süreli sağlamak için artık protez kullanıyoruz dediler.Eskiden protezsiz göğsün kendi dokusuyla yapıyorlarmış ama söylediklerine göre uzun vadede dekolte bölgesi yin boşaldığı için artık yeni teknik olarak dekolte dolgunluğu için yuvarlak protez koyuyorlarmış..

İnşAllahhhh canım çok sağol ne güzel bişi dimi yüklerden kurtulmak
Ben 38 beden üçgen bikini aldığımda, straplez bir sütyeni askısız olarak kullabildiğimde ve böylece askılı bodylerde sütyen askısı görüntüsü oluşmadığında ve evde sütyensiz olarak memelerim bedenime yapışmadan rahatça dolaşabildiğimde ne kadar rahatladığımı anladım. en özendiğim şeylerdi. İlk davet ya da düğünde de sırtı açık birşeyler giyeceğim:dua:

Meme dokum bolca var ama üst bölge yani dekolte bölgesi sarkmadan dolayı boşaldığı için,dekoltenin dolgunluğunu uzun süreli sağlamak için artık protez kullanıyoruz dediler.Eskiden protezsiz göğsün kendi dokusuyla yapıyorlarmış ama söylediklerine göre uzun vadede dekolte bölgesi yin boşaldığı için artık yeni teknik olarak dekolte dolgunluğu için yuvarlak protez koyuyorlarmış..
Ben küçük olsunda protez şu bu aslaaa aman istemez şu torba gibi yükleri bi atsam :) kendim miniciğim zaten kafamdan büyük meme var bende

Mantıklı geliyor açıkçası, belki burda bu şekilde ameliyat olanlar var ise bize bilgi verebilirler, peki protezli ameliyatın maliyeti neymiş?

Ben 38 beden üçgen bikini aldığımda, straplez bir sütyeni askısız olarak kullabildiğimde ve böylece askılı bodylerde sütyen askısı görüntüsü oluşmadığında ve evde sütyensiz olarak memelerim bedenime yapışmadan rahatça dolaşabildiğimde ne kadar rahatladığımı anladım. en özendiğim şeylerdi. İlk davet ya da düğünde de sırtı açık birşeyler giyeceğim:dua:
Ortak isteklerimiz :( bende ne iç çamaşırları alcam :) renk renk daveti düğünü bekleme al heves için giy valla

Amaaa valla kışa en geç oda bu işi halletcem ..ağlıcam nerdeyse o derece
Size cesaret gerekli ben de senelerce bekledim ama keşke daha önce olsaydım senelerce boşa üzülmüşüm,
Sen benim yaptığımı bilsen hastanede odada çizime gelicekken ben kaçtım korkudan :( olamadım panık atağıma yenik düştüm amaa kışa en geç olucam kesin

Ahh o rüyalarımdaki üçgen bikinilerr :KK200:

Ortak isteklerimiz :KK43: bende ne iç çamaşırları alcam :) renk renk daveti düğünü bekleme al heves için giy valla
Benim açıkçası memelerim büyüktü ama burada bir çok bayan gibi öyle dev kategorisinde de değildi. Yine de istediğim tarz bikini kıyafet giyemiyor, iç çamaşırı alamıyor, en önemlisi de aynada kendime baktığımda çok kötü buluyordum, bunlardan sizin de rahatsızlığınız var ise beklemeyin derim.

Amaaa valla kışa en geç oda bu işi halletcem ..ağlıcam nerdeyse o derece

Sen benim yaptığımı bilsen hastanede odada çizime gelicekken ben kaçtım korkudan :KK43: olamadım panık atağıma yenik düştüm amaa kışa en geç olucam kesin
Aa hatırladım şimdi kaçtım deyince, haklısınız insanın kendi kararı ile ameliyat olması zor bir durum, şu an çok rahatlamış olsam da ameliyatın getirdiği bazı kısıtlamalar var, o yüzden kişiler çok rahatsızlık duymuyorsa bence hiç bir estetik olmamalı, hevesle ya da sırf daha güzel olmak için girişilecek birşey değil, ama meme küçültme hem sağlığı hem psikolojiyi etkiliyor. Apandisit olsanız nasıl ameliyat olmaya mecbursanız bu da onun gibi. Hele çok büyükse memeleriniz belki kambur kalacaksınız. Daha mı iyi ?

Aa hatırladım şimdi kaçtım deyince, haklısınız insanın kendi kararı ile ameliyat olması zor bir durum, şu an çok rahatlamış olsam da ameliyatın getirdiği bazı kısıtlamalar var, o yüzden kişiler çok rahatsızlık duymuyorsa bence hiç bir estetik olmamalı, hevesle ya da sırf daha güzel olmak için girişilecek birşey değil, ama meme küçültme hem sağlığı hem psikolojiyi etkiliyor. Apandisit olsanız nasıl ameliyat olmaya mecbursanız bu da onun gibi. Hele çok büyükse memeleriniz belki kambur kalacaksınız. Daha mı iyi ?
Haklısın kesinlikle seneye yaza giyilcek o bikiniler :)

Arkadaşlar ben biraz bilgi vereyim benim keskelerle çok fazla mesela benim genetik bı rahatsizligim var genel cerrahim tamamen boşalttı içini silikon yaptır dedi hem daha güzel durur hemde göğüsle ilgili hiç bir sorun yaşamazsınız dedi ben tabii dinlemedim hem goguslerim birbirinden farklı oldu sanmıyorum daha düzeleceğini hemde göğsünün biri durduk yerde şişti 15 gündür tedavi görüyorum yetmiyormuş gibi bugün gatadaydim 15 gün sonra cerrahi bir operasyon gecirmem gerekiyormuş iyi araştırın hatta şimdi bile içlerini tamamen bosalttirip protez yaptırmayı düşünmeye basladim

Arkadaşlar ben biraz bilgi vereyim benim keskelerle çok fazla mesela benim genetik bı rahatsizligim var genel cerrahim tamamen boşalttı içini silikon yaptır dedi hem daha güzel durur hemde göğüsle ilgili hiç bir sorun yaşamazsınız dedi ben tabii dinlemedim hem goguslerim birbirinden farklı oldu sanmıyorum daha düzeleceğini hemde göğsünün biri durduk yerde şişti 15 gündür tedavi görüyorum yetmiyormuş gibi bugün gatadaydim 15 gün sonra cerrahi bir operasyon gecirmem gerekiyormuş iyi araştırın hatta şimdi bile içlerini tamamen bosalttirip protez yaptırmayı düşünmeye basladim
Geçmiş olsun Allah şifa versin evet doktor var doktor var çok önemli araştırmak şart umarım en kısa zamanda iyileşir ve güzel memelere sahip olursun

Beni de izler misin

Genetik rahatsızlık derken aileden gelen meme kanseri geni falan mı var? Bahsettiğin şey angelina jolie'nin de yaptırdığı ameliyat sanırım..ama bu ameliyatı aşırı radikal bulan ve karşı çıkan cerrahlar da var..

Back