Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kaç gün sonra duş aldınız arkadaşlar

8 mayısta ameliyat oldum. 16sında ilk duşumu aldım. (14ünde ilk kontrole gittim, sadece areola çevresindeki bantları çıkarmıştı. 16sında da çağırdı. o zaman da diğer bantları çıkarıp duş alabilirsin demişti.)

Vücudumu beyaz sabunu elimde köpürtüp çok nazikçe yıkanmıştım. Duş jeli ile yıkayamamıştım.

ben 3 hafta kullandım, doktorum fazlasına gerek olmadığını söyledi. ama bu konuda her doktorun farklı görüşü var.

benim doktorum da sütyenin şekillendirme ile ilgili hiç bir olayının olmadığı söyledi, 3 hafta rahatlığım için mutlaka kullanmamı, sonra neyle rahat edersem onu kullanmamı söyledi.

benim doktorum da sütyenin şekillendirme ile ilgili hiç bir olayının olmadığı söyledi, 3 hafta rahatlığım için mutlaka kullanmamı, sonra neyle rahat edersem onu kullanmamı söyledi.
Evet evet yok zaten yani ben de hep öyle duydum ve okudum, sadece ödemlerin inmesine yardımcı ve hareket ettirmediği için korumayı sağlıyo ilk dönemde. Dediğin gibi her doktor farklı süreçlerle ilerliyo olsun herkes iyi olsun da nasılı çok önemli değil arkadaşlar siz de doktorlarınıza danışın :)

Çok büyük ve sarkık memeler ilk etapta direk güzel olmuyormuş ikinci ufak bı operasyon daha geçirmek gerekiyormuş benimki öyle oldu ama ikinciyi göze alamiyorum
Benim görüştüğüm doktorlardan ikisi,sarkıklıktan ötürü dolgunluk vermek için silikon protez de takılmasını önerdiler.Silikon takılmadığında dik ve diri göğüsler elde edilemiyormuş ve aşağıya sarkıyormuş..

Muayeneler de hastanede mi oluyor? Kendi internet sitesinde muayenehane adresi göremedim çünkü..Göğüsleriniz kaç bedenden kaç bedene düştü? Silikon kondu mu ekstradan size de?

Üst dolgunluk için teknikler var evet sadece küçültme yapılıp bırakılırsa doğru aşağı düşüyo ama ben de protez istemedim ama gayet dikler ve üstü de boş değil he protez gibi değil tabii normal doğal duruyo ama sarkık değil. Aklınızda olsun, protez istiyosanız tabii ki kullanın ama protezsiz olmaz diye bi şey yok teknik bilmeyen ya da uygulamayan doktor var bence :)

Merhaba Lily,

Daha Önce meme küçültme ameliyatı oldum. Memnun da kaldım amaliyattan sonra bir hafta dinlenmek yeterli geliyor. Özel olarak verilen sütyen korsenin 2 – 3 hafta takmalısın ama İlk gün biraz ağrın olabilir, ağrı kesicilerle bunun önüne geçebilirsin. İlk dönemler şişlikler ve hissizlik de olabilir, Ancak bu normal bir durum. Ameliyat sonrası yatış pozisyonu hakkında bilgilendirme yapılacaktır doktorun. Ameliyattan bir gün sonra eğer doktorun uygun görürse taburcu olabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…