- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.321
Arkadaşlar konuyu biraz daha açar mısınız? Bende o teknikle ameliyat olucam ama benimde aklıma çok takıldı göğüs altından da açılırsa daha rahat toplanır göğüs ama eğer açılmayıp tek iz olarak açılırsa deri fazlaları falan nereye gidicekler ki tabi ki potluk olur yani kafam karıştı benim ya bende o teknikle olucam çok mu kötü oluyo??
yo yo bir cok doktorla görüstüm.. ben diim 10 sen de 15 :))
hepsi istanbuldan.. yani istanbulda bu isi yapan herkesle görüstüm sanirim :)
sadullah beye karar verdim.
hem fiyat , hem tecrübe konusundan.
ayrica kendiside mütevazi ve cana yakin bir insan.i$inde de cok profesyonel.
bence gögüs ameliyatini bir erkek doktorun yapmasi daha iyi. tamam kadinda daha rahat hissedersin elbette.
ama kadin estetiginde bir erkegin.. erkek gözüyle ameliyat etmesi bence daha iyi.
bilmiyorum yanlismi düsünüyorum :)
emzirme konusuna gelince..eger gögüslerin vahim durumda deilse
önce dogurmani tavsiye ederim. cünkü emzirmenin garantisi yok.
yani sütün cok az da olabilir kücülttükten sonra.
ayrica gögüslerin cok büyük ve cok sarkiksa emzirme sansinda ortadan kalkiyor.
bunun belirli ölcüleri var. netten bakabilirsin.
benim ameliyatimda sorun olmayacagini ve emzirebilecegimi söyledi dr'um.ama garantisi olmaz.
ayrica simdi yaptirip daha sonra hamilelik ve emzirmeden solayi deformasyon yasarsan, üzülürsün.
sadullah bey nerde yapıo amelıyatını
merhaba kızlar liseden beri çektiğim bir dert büyük göğüsler , yaşayanlar bilir neyinden yakınsam bilmem sırt ağrıları , duruş bozuklukları , insanların arkandan isim takmaları , istediğini giyememeler , sürekli atılan laflar yada bakışlar ... en sonunda kararımı verdim 4 drla görüştüm İzmirde nisan 17de de ameliyat oluyorum ,kombine bir ameliyat olacak yani yanında karnımıda gerdirecem ... tabi şimdilik endişelerim çok umarım istediğim gibi olur darısı tüm karar veremiyenlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?