- 22 Ocak 2010
- 998
- 204
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.301
Tellinaz goguslerinden memnun olmana sevindim kac bedenden kaca dusurmustun?
canım 90 DD idi şimdi B oldu ama daha şişlik var tam şklini almadıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tellinaz goguslerinden memnun olmana sevindim kac bedenden kaca dusurmustun?
arkadaşlar ben de 6gün önce oldum ameliyat şekillerini beğendim zaten daha tam oturmaz zamanla son şeklini bulucak dedi doktor,benimkinde ters t yapmadı meme etrafı ve aşağıya inen dik bir çizgi var sadece oh iyiki ters t olmadı çünkü şuan gerçekten izler ve morluklar moral bozucu,göğüslerimin altındaki dikişler biraz pile gibi duruyo gerçi doktorum böyle olmasının normal olduğunu zamanla geçeceğini söylemişti yine de size de sorayım siz de oldumu böyle bişey alt tarafları sanki katlı gibi lütfen cevap
burcu cevabın ıcın sagol bu arada ozeldemı amelıyat oldun ben capada olucam nısan arkadasımızın basına gelenlerı okuyunca korkrum bırazzzz
zeynepcim bende cumartesi günü saat 14 gibi sadullah beye gittim.
p.tesi ameliyat oldum ona.
su an sanki gögüslerim eski halinden daha büyük ama diklestirilmis gibi.
tabii ki sislik var ve bandajli..
ameliyatimi medilife capa da yapti. 4 saat sürdü. ameliyatin ilk günü ayaga kalkamadim. 2 defa wc haric dolasmaya kalktigimda gözlerim karardi..ayakta duramadim.
gögüs kücültme ameliyati cok hafife alinacak .. öyle agrisiz sizisiz bir ameliyat deil.
böyle düsünürseniz hayal kirikligi yasamaniz kacinilmaz :)
zeynepcim bende cumartesi günü saat 14 gibi sadullah beye gittim.
p.tesi ameliyat oldum ona.
su an sanki gögüslerim eski halinden daha büyük ama diklestirilmis gibi.
tabii ki sislik var ve bandajli..
ameliyatimi medilife capa da yapti. 4 saat sürdü. ameliyatin ilk günü ayaga kalkamadim. 2 defa wc haric dolasmaya kalktigimda gözlerim karardi..ayakta duramadim.
gögüs kücültme ameliyati cok hafife alinacak .. öyle agrisiz sizisiz bir ameliyat deil.
böyle düsünürseniz hayal kirikligi yasamaniz kacinilmaz :)
zeynepcim cok stres olma tatlim..
bugün 3ncü günüm ve kalkip kuaföre bilem gittim :))
isin cok agir deilse .. ve bünyen cok zayif deilse bence gayet mümkünn calisman.
kiz sen nasil sordun beni?? :))
haftaya sargilarimi aldirmaya gitcem. istersen gell hem bakarsin :)
zeynepcim ben gögüslerimi henüz görmedim..
nasil olduklarini merak etmekle birlikte.. hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum.
su an gögüslerim oldukca dik .. ama büyük.
80 C sütyen kullaniyorum..umarim sislikler inince B ye düser.
ne sormak istiyorsan sorabilirsin canim. birbirimize yardim icin burdayiz.
bu arada öncedende 80 C-D arasi kullaniyordum.ama cok sarkikti..
ameliyat olanlar: gögüslerinizin sisligi ne kadar zamanda indi ve kac beden kücüldü?