- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.281
annejim cumartesi aylin hn.la görüştük söylediğin kadar var insana güven veriyor hemen ameliyat olmak istiyor insan ,birde sadullah beyle görüşücektim ama aylin hn.da karar kıldım şimdi işyerindeki işlerimi ayarlayıp kısmetse nisan sonu ameliyat olmak istiyorum sen nasılsın göğüslerin istediğin gibi oldumu memnunmusun çok ağrın oldumu tşk.....
Merhaba Annejim
bende aylin bey ve Tugrul beyden gorusme randevularimi aldim mayis ayi icin bu arada her iki doktora da sormayi unuttum sen herikisinide gormus biri olarak muayene ucreti nedir herikisininde?
Arkadaşlar Sadullah Karun ile ilgili şikayeti yada olumsuz bir tavrı var mı? Bu cumartesi randevum var ona gidicem öncesinde de öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Askito sen zate arastirmissindir doktorunlada konusmussundur zaten ama ben yinede bir soyliyim dedim duydugum kadari ile az iz birakan ameliyat yontemlerinde ileriki yillarda sorun cikabiliyormus goguslerde potluk falan gibi tekrar duzeltilmesi gerekebiliyormus bu konuyu iyice arastirdinmi canim
ZeynepKartal teskkur ederim bilgilendirdigin icin Aylin hanimla gorusmen nasildi hala doktor arayisinda olduguna gore tam emin olamadin herhalde deneyimini paylasirmisin lutfen? Ben yurtdisinda oldugum icin gelip bir gunde sadece 2 en fazla iki doktor gorup istanbuldan ayrilacagim icin doktorlari gormus olan arkadaslarin gorusleri cok onemli benim icin.
merhaba canim
ben sadullah karunu sectim gögüs kücültme ve diklestirme ameliyatim icin.
cok arastirdim.. google da falan abuk subuk seyler yazdimm olumsuz bir yorum ve ya mesaj bulayim diye :) ama hic kötü bir sey okumadim hakkinda.
kendiside cok cana yakin birine benziyordu telefon görüsmemizde.
ben almanyadan tr ye geldim. ve hic bir ön muayene olmadan haftaya pazartesi randevumu aldim.
10 da muayene ve 11 de ameliyat olacagim..
eyvahedigeldismile
zeynepcim bende aylin hanimla mail yoluyla görüstüm.
o da sadullah beyde.. ameliyatin ortalama 5 bin TL tutacagini söylediler.
ben maddiyatinda deilim.
nedense icimden bir ses sadullah beye yönelmemi söyledi.
muayene ücretide benim icin cok önemli deil. ama sadullah bey muayene yi ücretsiz yapiyorum demisti -
cumartesi istanbulda olacagim ben.o yüzden görüsmeyle ilgili gelismeleri cok merak edicem .. ama maalesef buraya girip okuyamayacagim
Merhaba Sopjay ne zaman geliyorsun??? olumunekankayizsmile
az once doktorum aradı amelıyat ıcın gun sectık 29 nısan ya saka gıbı ben ne yapıcam amelıyattan narkozdan oldum olası cokkkkkk korktum ya bısey olursa kızlar pısman olmam ınşşşşşşş hala kararsızımmmm ama vazgecemıyorumda goguslerım 80d cup offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?