- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.181
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Tahir GÜRLER ege üniv.de fakat operasyonları özelde yapıyor.Alsancak ta muayenehanesi var.Ben kendimce sebepler yüzünden özelde olmak istedim pişman da olmadım.istesem 1 gece kalabilirdim ama gece geçte olsa evde olmak istedim.çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor.genel görünümümden çok memnunum.arkadaşlarında söylediği gibi kocaman memelerle çocuk emzirmekte çok zor olmuştu zar zor ancak 9 ay emzirebildim alt kısımları yara izleriyle doluydu.keşke 10 sene önce olsaydım diyorum.isteyenler devlet hastaneleriyle de görüşebilirler bence oralarda da uygun fiyt ve iyi doktorlar olduğundan eminim.sonuçta sağlık için yapıyoruz biz bunu yaşamayan anlayamaz.herkese sağlık dolu günler dilerim.sevgiler
merhaba arkadaslar
bende goguslerimi kucultmek istiyorum ve tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi onu sormak istedim Tugrul turana amelyat olan veya duyan varmi bilgi verirseniz sevinirim teaekkurler
merhaba arkadaslar
bende goguslerimi kucultmek istiyorum ve tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi onu sormak istedim Tugrul turana amelyat olan veya duyan varmi bilgi verirseniz sevinirim teaekkurler
tesekkurler bilgileriniz
icin Tugrul beyi ben bu web sitesinden duymustum daha once fiyatta biraz pahali ama ameliyat olanlarin cok memnun kaldiklarini okumustum memnun olmayan kimseyi duymadim simdiye kadar ama annejimm senin tavsiye edecegin doktura arastiracagim Polly sana cok gecmis olsun nasil istedgigin olculere ve sekle ulasabildinmi ameliya sonrasinda istedikleri sonucu alamadiklarina dair yazilari gorunce iyice gozum korkuyor baska doktorlarida arastirdinmi seni Tugrul beyi secmeene sebep nedir? Tugrul bey ile birkackez e-maillestik kendisi cok ilgili ve hosbir insana benziyor ben yurtdisindayim ve gelip oyle doktor doktor gezme sansim yok dolayisiyla sizlerin yonlendirmesi ve bilgilendirmesi benim doktor secimimdeki ana sebap olacak.
Selam Annejim
kafam iyice karisti ben bu sitede 1 yil once Tugrul beyin adini duymustum ve ameliyat olanlardan cok memnun olduklarini okumustum Tugrul Bey ilede e-maillestik cok ilgili bir doktora benziyor ve benim kalbim hep Tugrul bey diyordu simdi senden Aylin hanimida duyunca onuda arastirdim aylin hanima ameliyat olanlarda ondan ldukca olumli bahsediyorlar ve ayrica fiyatida Tugrul beyin yarisi hatta daha azi.su goguslerim kuculsun fiyatinda falan degilim artik cok biktim simdide hangisi daha iyi ikilemine dustum. senin yazilarini okudum protez den bahsediyordun protez takildimi goguslerine? karin gerdirmede oldunmu iki ameliyat ayni anda agir olur deniyor sen nasil hissediyorsun. Sen Tugrul bey ilede gorusmeye gitmismiydin? daha oncede bahsettigim gibi yurt disindayim hadi su doktoru goreyim bu doktoru goreyim diyemiyorum. birde burda bir tv programinda gogus diklestiren birini gosterdiler gozum korktu iyice kizcagizin gogusleri eskisinden kotu olmus ve gogus ucu memenin yan tarafinda duruyordu yamuk olmus falan iyice tedirgin oldum yardimm edin karar vermeme lutfeeennnn!!!
Tesekkurler annejim
onceden tugrul bey diyor baska birsey demiyordum simdi gonlum aylin hanima kaymaya basladi.
se nasilsin fiziksel ve moral olarak nasilsin aslinda benim gogus kadar karin ameliyatinada ihiyacim var esimi kandirabilirsem bakarsin bende olurum ikisini birden biraz zor gibi ama beni estetik manyagi olacagimi dusunuyor :)) daha onceki yadiklarinda zannedersem protez konmasindan bahsetmissin konuldumu ? ne dusuniuyorsun iyi bir secimmi benimde goguslerimin ust kisimlari bos. her iki ameliyat icin ne kadar odedigini sormak ayip olurmu?:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?