- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.981
Sütyen kaçtıAnladım benim 30 du 20 ye cekildi 1300 grm alındı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütyen kaçtıAnladım benim 30 du 20 ye cekildi 1300 grm alındı
100 cSütyen kaçtı
Şimdi kaç
70 bin tuttu benim şu an çok çok iyi durumdayım 1 gece yattım eve gidiyorum. 32 ve 31 'di benim 21 e alındı. 460 ve 440 gram toplam 900 gram çıkarıldı.Şimdi kaç
Merhaba. Ameliyat olan tüm arkadaşlarımı geçmiş olsun öncelikle. Bende yarın ultrason ve mamografi çektirip haftaya sanırım ameliyat olacağım. Çok korkuyorum, tedirginim, acaba olmasam mı diye sürekli kafamda deli sorular var. Sigarada kullanıyorum . Kararma ,açılma, çok fazla his kaybı olur mu diye sürekli düşünüyorum.Beden ölçüm 80 D hatta ona bile tam sığmıyorlar. Siz gerçekten bu ameliyatı tavsiye ediyor musunuz? Doktorum 20 gün rapor yeterli olur dedi memurum işe dönüşte falan zorlanır mıyım? Kafam çok karışık ameliyat olan arkadaşlar biraz yorum yaparsanız çok sevinirim.2.haftadan bildiriyorum kendime nazar değdirdimalt dikişler tutmadı açıldı pansuman yapıyorum hergün.Canım biraz sıkkın inşallah bi an önce toparlarım.Onun dışında sıkıntım yok.Hafif morluklar var.İşe başlayana kadar düzelirler inşallah.
Merhaba. Ameliyat olan tüm arkadaşlarımı geçmiş olsun öncelikle. Bende yarın ultrason ve mamografi çektirip haftaya sanırım ameliyat olacağım. Çok korkuyorum, tedirginim, acaba olmasam mı diye sürekli kafamda deli sorular var. Sigarada kullanıyorum . Kararma ,açılma, çok fazla his kaybı olur mu diye sürekli düşünüyorum.Beden ölçüm 80 D hatta ona bile tam sığmıyorlar. Siz gerçekten bu ameliyatı tavsiye ediyor musunuz? Doktorum 20 gün rapor yeterli olur dedi memurum işe dönüşte falan zorlanır mıyım? Kafam çok karışık ameliyat olan arkadaşlar biraz yorum yaparsanız çok sevinirimr
Mrb çok geçmiş olsun günlerce bu formlarda gezdim araştırdım gorusmedigim kimse kalmadı bı konuda bir haftalık ameliyatlı olarak yazıyorum bi haftalik rapor yeter bile sana ki bana bakacak kimse olmadığı halde kendimi zorladığım halde bi haftada iyileştim bugün evi supurdum sildim yemeklerimi tatlıya kadar yaptım korkutma kendini hiç zor bı ameliyat değil inanMerhaba. Ameliyat olan tüm arkadaşlarımı geçmiş olsun öncelikle. Bende yarın ultrason ve mamografi çektirip haftaya sanırım ameliyat olacağım. Çok korkuyorum, tedirginim, acaba olmasam mı diye sürekli kafamda deli sorular var. Sigarada kullanıyorum . Kararma ,açılma, çok fazla his kaybı olur mu diye sürekli düşünüyorum.Beden ölçüm 80 D hatta ona bile tam sığmıyorlar. Siz gerçekten bu ameliyatı tavsiye ediyor musunuz? Doktorum 20 gün rapor yeterli olur dedi memurum işe dönüşte falan zorlanır mıyım? Kafam çok karışık ameliyat olan arkadaşlar biraz yorum yaparsanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende bugün ultrason muayenesi sırasında kitle çıktı onun için pataloji falan istediler bakalım inşallah o süreç iyi sonuçlanırsa sonrasında ameliyat olacağım.Mrb çok geçmiş olsun günlerce bu formlarda gezdim araştırdım gorusmedigim kimse kalmadı bı konuda bir haftalık ameliyatlı olarak yazıyorum bi haftalik rapor yeter bile sana ki bana bakacak kimse olmadığı halde kendimi zorladığım halde bi haftada iyileştim bugün evi supurdum sildim yemeklerimi tatlıya kadar yaptım korkutma kendini hiç zor bı ameliyat değil inan
Merhaba. Benim 10 gün oldu. Ağrı sızı konusunda hiç korkmayın toparlanma çabuk oluyor. Masa başında çalışıyorsanız 1 hafta bile çok yeterli bi süreç işe dönebilmek için. Tabi her bünye farklı. Toparlanma çabuk ama kendimizi iyi hissediyoruz diye herşeyi yapmamamiz gerekiyor. Dikişlerin iyileşme süreci uzun. 2 3 hafta sonra bile açıldığını soyleyenler var burda. Temkinli olmakta fayda var. Süreci zorlastirmamak adina dikkatli olmak gerek.Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende bugün ultrason muayenesi sırasında kitle çıktı onun için pataloji falan istediler bakalım inşallah o süreç iyi sonuçlanırsa sonrasında ameliyat olacağım.
Merhaba ameliyat gerçekten çok konforlu benim şansızlığım dikiş bölgemle dolaşıma bağlı bi bozukluk oldu.Onun dışında ilk andan itibaren kollarımı kaldırıp saçımı kendim topladım meme ucumda ameliyattan çıktığım ve kendime geldiğim an dokunduğumda his kaybım olmadı.Genel olarak iyi olman için 20 gün yeterli bir süre inşallah sonuçlarında güzel çıkar ve ameliyatını olursun.Ben ameliyattam önce 38 DD takıyodum.Şu an C cup oldular.Aksiliklere rağmen iyi ki oldum diyorum.Merhaba. Ameliyat olan tüm arkadaşlarımı geçmiş olsun öncelikle. Bende yarın ultrason ve mamografi çektirip haftaya sanırım ameliyat olacağım. Çok korkuyorum, tedirginim, acaba olmasam mı diye sürekli kafamda deli sorular var. Sigarada kullanıyorum . Kararma ,açılma, çok fazla his kaybı olur mu diye sürekli düşünüyorum.Beden ölçüm 80 D hatta ona bile tam sığmıyorlar. Siz gerçekten bu ameliyatı tavsiye ediyor musunuz? Doktorum 20 gün rapor yeterli olur dedi memurum işe dönüşte falan zorlanır mıyım? Kafam çok karışık ameliyat olan arkadaşlar biraz yorum yaparsanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Benim Salı gününden sonra netleşecek ameliyat olup olmayacağım hayırlısıyla olabilirsem sizlere danışmaya devam ederim diye düşünüyorumMerhaba. Benim 10 gün oldu. Ağrı sızı konusunda hiç korkmayın toparlanma çabuk oluyor. Masa başında çalışıyorsanız 1 hafta bile çok yeterli bi süreç işe dönebilmek için. Tabi her bünye farklı. Toparlanma çabuk ama kendimizi iyi hissediyoruz diye herşeyi yapmamamiz gerekiyor. Dikişlerin iyileşme süreci uzun. 2 3 hafta sonra bile açıldığını soyleyenler var burda. Temkinli olmakta fayda var. Süreci zorlastirmamak adina dikkatli olmak gerek.
Merhaba ameliyat gerçekten çok konforlu benim şansızlığım dikiş bölgemle dolaşıma bağlı bi bozukluk oldu.Onun dışında ilk andan itibaren kollarımı kaldırıp saçımı kendim topladım meme ucumda ameliyattan çıktığım ve kendime geldiğim an dokunduğumda his kaybım olmadı.Genel olarak iyi olman için 20 gün yeterli bir süre inşallah sonuçlarında güzel çıkar ve ameliyatını olursun.Ben ameliyattam önce 38 DD takıyodum.Şu an C cup oldular.Aksiliklere rağmen iyi ki oldum
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aksiliklere rağmen iyi ki demenize çok sevindim. Umarım benimde hayırlısıyla ameliyatım olur ve bende iyiki diyenler kervanına katılabilirim. Hassasiyet konusunda gerçekten çok şanslıymışsınız. Sigara filan kullanıyor muydunuz sigaranın olumsuz etkisi olduğu söyleniyor.Merhaba ameliyat gerçekten çok konforlu benim şansızlığım dikiş bölgemle dolaşıma bağlı bi bozukluk oldu.Onun dışında ilk andan itibaren kollarımı kaldırıp saçımı kendim topladım meme ucumda ameliyattan çıktığım ve kendime geldiğim an dokunduğumda his kaybım olmadı.Genel olarak iyi olman için 20 gün yeterli bir süre inşallah sonuçlarında güzel çıkar ve ameliyatını olursun.Ben ameliyattam önce 38 DD takıyodum.Şu an C cup oldular.Aksiliklere rağmen iyi ki oldum diyorum.
Belli oldu mu acabaÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Benim Salı gününden sonra netleşecek ameliyat olup olmayacağım hayırlısıyla olabilirsem sizlere danışmaya devam ederim diye düşünüyorum
Bende şüpheli kitle çıkmıştı da onun içim MR falan istediler anca onu çektirdim. Ondan çıkacak sonuca göre artık belli olacak ameliyat durumu.Belli oldu mu acaba
İnşaAllah sorun çıkmaz benden ultrason istedi mamografi ye gerek var mıBende şüpheli kitle çıkmıştı da onun içim MR falan istediler anca onu çektirdim. Ondan çıkacak sonuca göre artık belli olacak ameliyat durumu.
Benim yaş 40 üstü olduğu için mamografi en baştan istemişlerdi.İnşaAllah sorun çıkmaz benden ultrason istedi mamografi ye gerek var mı
Merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum 4 ay oldu ve hala ağrım oluyor ve normal sütyen takamiyorum sanki birbaski oluyor gibi sol meme daha fazla ağrı oluyor kollarımın hareketi olan. Bir işte calisiyorum ondanmi yoksa sizde de oldumu sanki biraz sertlikler var gibi deyimilisiniz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerMerhabalar, uzun zamandır forumu ziyaret edemiyorum. 13 ekim 2022 tarihinde meme küçültme ameliyatı oldum. 1 yılı çoktan geride bıraktım. Ameliyat öncesi burayı okurken ameliyat sonrası uzun zaman geçiren arkadaşların yorumlarını çok merak ediyordum. Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa cevaplamak isterim. Benim özellikle belirtmek istediğim bir husus var elbette, izler konusunda ben jel yerine silikon yara izi bandı kullandım uzunca bir süre ve şimdi dönüp baktığımda ameliyattan sonra yapmış olduğum en doğru hamlenin bu olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda endişeli olanlarınız varsa mutlaka ama mutlaka bu alternatifi denesin derim
Ben de normal sütyene geçiş sürecinde biraz tedirginlik yaşamıştım. İki tarafta da ele gelen sertlikler vardı ama hepsi geçti. Yine de ağrı yaşıyorsanız doktorunuzdan bir kontrol muayenesi talep etmenizi öneririm.Merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum 4 ay oldu ve hala ağrım oluyor ve normal sütyen takamiyorum sanki birbaski oluyor gibi sol meme daha fazla ağrı oluyor kollarımın hareketi olan. Bir işte calisiyorum ondanmi yoksa sizde de oldumu sanki biraz sertlikler var gibi deyimilisiniz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler