• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok sevindim geçmiş olsun benimde cuma inşallah bakalım nasıl olacak ins senin gibi namnun olurum bende
Teşekkür ederim güzel düşün inşallah güzel olsun.Doktorundan ücreti karşılığında yedek bi sütyen istemeyi unutma.Ben ameliyattan çıktığımda gece hastaneye odama getirmişlerdi.Şimdiden geçmiş olsun.İyi ki bu kararı vermişim diyeceksin❣️

Devlet hastanelerinde belirli bir sart var mi ameliyat için ameliyat öncesi süreç nasıl ortalama fiyat ne çıkıyor benimde büyük ama öyle her isteyeni ameliyat ediyorlar mı
Merhaba ben devlette oldum fizik tedavi rapor verince herkesi yapiyorlar
Çok geçmiş olsun. Ben de küçültme oldum 5. Haftam. T bölgesinde değil ama meme altındaki dik dikişlerde açılmam var. Doktorum da şehir dışında. Pansuman ile düzelir dedi. Antibiyotikli bir krem kullanıyorum bir haftadır ama daha aynı gibi neredeyse. Sigara da kullanmıyorum ama dikişlerin düğüm yerleri batmış ordan derim ince olduğu için açılmış. Sizde durumlar nasıl? T bölgesinde açılma çok oluyor gördüğüm kadarıyla eğer büyükse dikiş atmak gerekebilirmiş. Siz doktorunuzla konuştunuz mu pansuman vs yapıyor musunuz?
Merhaba benimde tam bugün 29.gunum o t bölgesi bol antibiyotik krem sürüp sargı beziyle kapatmaniz gerek ve cidden hemen kabuk bağlıyor. Ben 5.gunden beri pansuman yapıyorum 1.ay kontrolüm vardı gitmeyeceğim geçen hafta gogus ucum kenari açıldı diye doktora girmiştim. Dikislerim kendiliğinden düşüyor

Merhaba. Ben de uzun araştırmalar sonucu cesaretimi toplayip kararımı verdim ve 2 gün sonra yani perşembe günü operasyon günüm. Ama sanki bir başkası olacak gibi geliyor hala inanamıyorum. Sanırım o gün gelmeden de inanamiycam. Yarın tetkiklerim yapılacak ordan doktorumun kliniğine geçip görüşme planlama yapıcaz. Umarım her şey yolunda ilerler de bir an önce zorlu süreci atlatırım..

Merhaba. Ben de uzun araştırmalar sonucu cesaretimi toplayip kararımı verdim ve 2 gün sonra yani perşembe günü operasyon günüm. Ama sanki bir başkası olacak gibi geliyor hala inanamıyorum. Sanırım o gün gelmeden de inanamiycam. Yarın tetkiklerim yapılacak ordan doktorumun kliniğine geçip görüşme planlama yapıcaz. Umarım her şey yolunda ilerler de bir an önce zorlu süreci atlatırım..
Mrb devlet hastanesi mi özel mi acaba

kızlar benim 1.5 ay geride kaldı şükürler olsun artık baya esnemeli sporları yapıyorum açıkta izim kalmadı çok şükür tam gögüs üstüne gelmeyecek şekilde yüz üstü de yatabiliyorum en önemlisi çok ama çok mutluyum gerçekten temiz bir yer bulun ve niyetiniz varsa olun ilkkez doğmuş gibiyim

Kızlaar oldu bitti. Saat 10.15 de ameliyathaneye aldılar gözümü açtığımda 14.20 idi. Basta biraz agrım vardı fakat ağrı kesiciden sonra epey rahatladım. Saat 15.00 gayet iyi durumdaydım. Süreç çok konforluydu ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşadım. Sadece ameliyat çıkışı titreme oldu o da 20 dk falan sürüp geçti. Yemeğimi kendim yedim. Kollarımı çok yukarı zorlamazsam rahat kullanıyorum. Karnım biraz şişti ellerimde falan ödem var. En zorunu atlattım darısı isteyenlerin başına inşallah.

Kızlaar oldu bitti. Saat 10.15 de ameliyathaneye aldılar gözümü açtığımda 14.20 idi. Basta biraz agrım vardı fakat ağrı kesiciden sonra epey rahatladım. Saat 15.00 gayet iyi durumdaydım. Süreç çok konforluydu ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşadım. Sadece ameliyat çıkışı titreme oldu o da 20 dk falan sürüp geçti. Yemeğimi kendim yedim. Kollarımı çok yukarı zorlamazsam rahat kullanıyorum. Karnım biraz şişti ellerimde falan ödem var. En zorunu atlattım darısı isteyenlerin başına inşallah.
Ne kadara yaptırdınız acaba

Salı günü ameliyat oldum çok şükür iyi geçti tek sıkıntı hep aynı pozisyinda uyuyup uzandığım.iicinn sırt agrisi geç kaldığımi düşünüyorum

Back