- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.941
Yok ben meme ameliyatını dedim lütfen ertelemeyinBu 2.bebek... ilki 2 yasinda birakti, buna da 2 yil meme vermeyi istiyorum. Onlar benim kiymetlim asla esirgemem hicbir seyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben meme ameliyatını dedim lütfen ertelemeyinBu 2.bebek... ilki 2 yasinda birakti, buna da 2 yil meme vermeyi istiyorum. Onlar benim kiymetlim asla esirgemem hicbir seyi :)
Acaba meme dokunuz daha fazla küçültülmeye müsait mi değil? Yağ dokusundan çok meme dokusu var ise memenizin yapısında daha fazlasını yapamıyorlar. Benim mememde meme dokusundan zengin bir memeydi. Yağ dokusu fazla değildi. Ben b cup a düştüm. D cup küçük dd cup büyük oluyordu ameliyat öncesi bana. Ama toplam alınan doku öyle 1 kilo falan değildi.MMemeölçülerini a-b-c-d cup olarak biliyorum. Sizin dediğiniz sırt ölçüleri. Kısacası 2 ameliyat sonunda D cup memelerden C cupa düştüm.
Revizeden sonra biraz küçülmüş gibiydi lakin sadece ufak bir küçülme. İki ameliyat toplamı sadece 500 gr alındı. Bu bile küçültmediğini anlatıyor
merhaba lily bende göğüslerimi küçülteceğim.ben izmirdeyim ve dr atay atalay bu konuda çok iyiymiş ama şimdi emziriyorum 4 ay sonra falan olacağım.ama 20 gün önce istanbulda bir arkadaşım oldu doktoru hatırlamıyorum ama öğrenirim o mkadar güzel olmuşki inanamazsın.ameliyat olan arkadaş daha bekar ve 20 yaşındaydı dr biraz özenmiş ameliyat tam 7 saat sürmüş sonuç mükemmel gerçi daha sargıları açılmamıştı ama süper.hiç düşünme bile hemen yaptır sanırım 5500 liraya yaptırmış.ameliyat olursan lütfen bizimle paylaş
hayır revizyon için dediğim şimdi yeni bir doktora ameliyat olmanız gerek, başka bir doktorun revizyon ücretini de hatalı işlem yapan ilk doktor ödemelidir.Aniston bilgilendirme için teşekkür ederim. Revizyon için para ödemedim . Lakin burada yazan birçok kişinin 1 ameliyat ile indiği bedene ben 2 ameliyat ile inemedim.
Hukuki olarak dava açmak için bir avukat ile görüşmeli miyim ?
benden 750 gram alındı 80dd den 80a-b ye düştüm. Dikleştirme yapıldı şuan deli mutluyum aynada sürekli bakıyorum. ödemlerimde 1 ayın sonunda gitti arkadaşlar herkes bana sen çok zaıflamışsın diyor aslında aynı kilodayım ama o kalabalık dağıldı önümde o yüzden insanlar zayıfladığımı düşünüyor. üst bedenimi çok kısa sanıyordum meğer gayet orantılıymış. Şükürler olsun ya tıp büyük nimetIste onu diyorum 500 gram cok çok az sonra dedim memeleri acaba küçüktü ondanni okadar aldi.benin 30cm den 20 cm cemmis okuduguma göre diklestirme de yapmış inşallah hersey gonlunuzce olur insallah düzelir gerçekten çok konforlu bi ameliyat
Acaba meme dokunuz daha fazla küçültülmeye müsait mi değil? Yağ dokusundan çok meme dokusu var ise memenizin yapısında daha fazlasını yapamıyorlar. Benim mememde meme dokusundan zengin bir memeydi. Yağ dokusu fazla değildi. Ben b cup a düştüm. D cup küçük dd cup büyük oluyordu ameliyat öncesi bana. Ama toplam alınan doku öyle 1 kilo falan değildi.
MemeEğer meme dokusu fazla ise doktorun bunu sebep olarak mutlaka göstermesi gerekmez mi? Sebepler saçma sapan . Fazla küçülürse erkek memesi gibi olurmus , bedenime küçük olurmuş b cup vs. vs.
Lafta revizyona girmeden önce kesinlikle b cup olacak dedi. Şişkinlik inince anladım. Yine ve yine olmadı. D cuptan C cupa ancak inebildim.
İnanması güç ama maalesef yine yine...
meme ucunuz nasıl oldu acaba ne kadar küçülttülerEğer meme dokusu fazla ise doktorun bunu sebep olarak mutlaka göstermesi gerekmez mi? Sebepler saçma sapan . Fazla küçülürse erkek memesi gibi olurmus , bedenime küçük olurmuş b cup vs. vs.
Lafta revizyona girmeden önce kesinlikle b cup olacak dedi. Şişkinlik inince anladım. Yine ve yine olmadı. D cuptan C cupa ancak inebildim.
İnanması güç ama maalesef yine yine...
Meme ucunuz nasıl acaba me kadar küçülttülerMerhaba çok üzüldüm ben devlet hastanesinde ücretsiz oldum 100 cden 80 b düştüm. Benim erkek kardeşim burun estetigi oldu aynı doktora revizyon oldu yine olmadı. Ben doktoruma kızıyorum büyük oldu diye. 1300 grm doku alindi. Arkadaşla aynı ölçülere sahiptik ondan da 1100 kucultmedigi bariz belli . Ama niye açmışken kucultmedi onu anlamıyorum... gogus oldunuz 80 85 miydi
Benim de tam tersi meme ucu fazla büyük geliyo gözüme. Şu an kızarıklıklar var alerji olmuş dikiş yerlerim, geçince düzelir mi bilmiyorum ama benim de gözüme çok kötü geliyo. Herkesin farklı sanırım durumlarMerhaba
Ben geçen hafta meme küçültme ameliyatı oldum 85D den 80 B ye düşdüm ama aynalara bakamıyorum psikolojim bozuldu çok küçük geliyo gözüme bugünde kontrole gittim bantları çıkardı herşey çok iyi normal dedi ama ben meme ucunu görünce şoka girdim küçücük nokda gibi sadece ucu 1-2 minim kenarı kalmış ben böyle bilmiyodum ne olur yazın hekezinkimi böyle oluyo sürekli ağlıyorum canım çok sııkın artık geri dönüşüde yok ne yapacağımı şaşormış durumdayım
Allah allah doktorun tekniğine göre değişiyo heralde ama iyi değilim alışamıyorum yani bu kadarda küçük olurmu yaaa bunun bi standardı yokmuBenim de tam tersi meme ucu fazla büyük geliyo gözüme. Şu an kızarıklıklar var alerji olmuş dikiş yerlerim, geçince düzelir mi bilmiyorum ama benim de gözüme çok kötü geliyo. Herkesin farklı sanırım durumlar
Meme
meme ucunuz nasıl oldu acaba ne kadar küçülttüler
Valla Allah yardımcımız olsun düşün düşün bi hal oldum. Revizyon gerekli mi, yoksa böyle idare mi edeyim tekrar ameliyat olmak yerine hiçbir fikrim yok. 2 ay oldu, biraz daha küçülür mü diye düşünmekten delircem
4. ay kontrolümde revizyon için direticem. Umarım yokuş yapmaz. Hala sütyensiz kıyafet giydiğimde rahat hissetmiyorum, sallanıyo gibi geliyo, normal değil yani 2 ay sonunda bu durum.Doktorunuzun önceliği sizin istekleriniz olmadığı sürece revize de çok bir şey değiştirmeyecektir.
Maalesef 2 aydan sonra çok değişmez.
Çok geçmiş olsun. Ben de küçültme oldum 5. Haftam. T bölgesinde değil ama meme altındaki dik dikişlerde açılmam var. Doktorum da şehir dışında. Pansuman ile düzelir dedi. Antibiyotikli bir krem kullanıyorum bir haftadır ama daha aynı gibi neredeyse. Sigara da kullanmıyorum ama dikişlerin düğüm yerleri batmış ordan derim ince olduğu için açılmış. Sizde durumlar nasıl? T bölgesinde açılma çok oluyor gördüğüm kadarıyla eğer büyükse dikiş atmak gerekebilirmiş. Siz doktorunuzla konuştunuz mu pansuman vs yapıyor musunuz?Meme küçültme ameliyatı olalı 1. Ayım doluyor, sağ meme oldukça iyileşmişken maalesef sol meme aşağı birleşim yerindeki yara gitgide büyüyor, sızlamalarım çok, hala günlük yaşantıma pek dönemedim, yeni yaptıracak arkadaslar için görseli paylaşmak istemiyorum ama göğüs birleşim yerinde bu şekilde açılma/ yara yaşayan oldu mu
Çok sevindim geçmiş olsun benimde cuma inşallah bakalım nasıl olacak ins senin gibi namnun olurum bendeMerhaba arkadaşlar cumartesi meme küçültme oldum.Tam 3100 gr doku çıkardı doktorum.Gerçekten istediğim boyda diklikte oldu.İlk gece ağrım çok olmadı.Pazar ve pazartesi gecesi daha zordu.Ağrıdan ziyade yatıp kalkarken zorlandım biraz.Anesteziden kaynaklı kusmam çok oldu.Ama gerçekten doktorumun dediği gibi konforlu bir ameliyat geçirdim.Çıkan dokuları eşim bile tek hamlede kaldıramadı.İmkanı olan tüm kadınlar kendine bu iyiliği yapmalı.Ben çok titizlenmediğim için sanırım herşey yolunda gitti doktoruma da çok güvendim.Hepimizin gönlüne göre olsun memişlerimiz inşallah.Sağlıkla güzel günlere