canım normal ağda besler aynı oranda çıkartır ama sir ağda azaltır ve sana tavsiyem bende alıcam bioder al sir ağdadan sonra sür ben bu ay alıcam inşallah zaten göğüs yok bari kıllar olmasın :Roflol: :Roflol:
yaa valla yaa göğüs yok kılı tüyü var senağlama
sorma yaaa,bende aynı durum var,göğüs yok kılı var(uçlarında)...sakın cımbızla almayın arkadaşlar,ben 1 senedir alıyorum cımbızla,hem baya koyulaştılar hem de bazılarında bi kökten 2 tane falan çıkıo,başka bi site de okumuştum şimdi bi türlü bulamıyorum ''cımbızla alındığında kıllar(ama bu kaş bıyık diil diğer bölgelerdekiler) yanına yeni kıl kökleri çekiomuş zamanla" ya tam bu cümle diiildi ama buna benzer bişidi,ben yine araştırcam arkadaşlar,bulursam yazarım yine ama cımbızla kesinlikle almayın derim benneyaptımki
ben 7ye mi 8e mi giderken kopardım bi kere ondan sonra kalınlaştılar şimdi koparmaı bıraktım ama cok uzadılar senağlama ooff offf. yrn doktora gidicez annem sen de bi gözük dio ama çok utanıom yaa senağlama ama cesaretimi toplayıp bi çıkıcam doktora napıym...
cesaretini toplamışken git bence canım, kurtulursun hem ne güzel,belki ben de gidicem :teselli:
senem o otu ben kullanıyorum.aslında iyi ama biras kötü kokuyor.uzun zaman kullanıldığında seyreltmede oluyor.yüz ve bikini bölgesi dışında heryerde kullnılır.tavsiye ederimhamam tozu diye bisey varmıs yada hamam otu tam bilmiyorum adını onu sürsek nasıl olur acaba
ben evlı deılım ama bende kıllıyım. erkek arkadsımla acık acık konustum zaten gordude neyse emın olkı gercekten senı sevıyosa sorun yok. adamın umurunda deıl. olsun olunca ne oluyo dıyo.hatta bı tonda bagırmıstı sen bunumu kafana takıyon manyakmısın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?