Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamam tozu diye bisey varmıs yada hamam otu tam bilmiyorum adını onu sürsek nasıl olur acaba
senemcim bende de ayni sorun var. hem killar hem goguslerim cok kucuk. ama duyduguma gore o killari koparinca gogusler daha da kuculuyormus. gerci ben yine de kopariyorum ama kucultuyor diyorlar/ en iyisi killari eger yapabiliyorsan iple al. o zaman hem daha az cikiyor hem zarari olmuyor
ya bunu alan varmı yada sarılaştırıcı ilemi boyuyorsunuz özellikle evliler sorum sizlere????????ne yaptınız bunları
eğer tüğler uzun uzun ve göğüs uçlarında çıkıyorsa kist habercisi bununla ilgili baber vermişlerdi annemde vardı doktora gittikist çıktı ve ameliyat oldu
eğer uçlarda kıl çıkıyorsa göğüslerinizi kontrol edin elinize küçük küçük sertlikler geliyorsa kst demektir önleminizi erken alın
ay kizlar endiselendim simdi, dogrumu acaba kist habercisi oldugunun ve
ne yapmak lazim??? ben bunun hormonbozuklugundan oldugunu
duymustum pek ilgilenmiyordum, simdi bekar bayanin jinekologa gitmeside
bizde biraz acayip kaciyor,doktora gitmek sartmi acaba sizce???
canım telaş etme doktor benim aldığımı gördü öle olsa sölerdi kist mist olur alma diye Allah korusun aklınıza böle şeyler getirmeyin jinekoljiye defalarca gittim hiçte utanmadım ama sorunumu anlatamadım o ayrı mesele:Roflol:
Allah iyiligini versin senin:Roflol:
ama gercekten sinir bozucu bisey, bende ilk basta tek bende oluyor
galiba diyordum burda okuyunca rahatladim, baya cok kiside
mevcut galiba bu sorun.sir agda demis cogu yazan, tektük cikiyor
agda genisce bir bölgeye yapmis oluyorsun,sonra dahada azarsa
bu hain killarkafamçokkarıştı
ay yalnız değilmişim sevindim:) bende sadece bende var sanırdım ve çok kafama takardım önceleri azdı ama cımbızla alınca çoğaldı şimdide sizin yazdıklarınız doğrultusunda siri deniyce malum tatile gidicem bikini giyince aradaki tüyler iğrenç durur:))