Bu gun bir iki doktorla ve ayni zamanda Suhan Ayhan'in asistani ile gorustum. Bana iki secenek sundu.
1. 4 gun Ankara'da karantina'dan sonra COVID testi yapip, utlrason, hemoglobin testi yapip, muayene olup, ameliyat tarihi alip Izmir'e donmek. Sonra ameliyattan 5 gun once gelip yine karantinada kalip, COVID testi yapip, ameliyattan sonra 7-10 gun kadar takib icin Ankara'da kalmak.
2. Ankara'ya gidip eger hic bir toplu tasitim kullanmamis isem (ozel araba ile geidecegiz ve zaten evde karantinadayiz), bana guvenip, sehir disindan geldigim icin COVID testimi hemen yapip, muayene edip ameliyata en yakin zamanda alip sonra 7-10 takib etmeleri.
Ama yine de 20 gun kadar ayirmaya hazirlikli olun dedi. Benim icin de sorun bu cunku esimi ve kizimi Izmir'de birakacagim. Onlari da riske sokmak istemiyorum COVID ve seyahat ile. Buyuk ihtimalle annem gelecek benimle. Veya yalniz gidecegim
Kapsul mutlaka cikacak dediler bana. Ama sonrasi icin kendisi karar vereckmis. Benim gogus kanseri riskim yuksek. Annemin bir ablasini kaybettik. Digeri de bir gogsunu kaybetti. O yuzden cok fazla kesip bicmek istemiyor saniyorum. Fakat bir kac doktorla daha konustum. Simdilik en cok guven yaratan Suhan beyin asistani. Ama sonuclari nasil bilmiyorum tabiiki. Gormek icin muayenehaneye gitmem gerekiyormus. Tam bir rakam da vermiyorlar telefonda ama diklestirme ile beraber 30 bin civari tahmin ediyorum ben. Muayene ucreti 600 TL, ve ameliyat olusaniz ucretten dusuyorlarmis.