Göğüs İmplant Hastalığı (BII)

Ama bu çok çirkin bir davranış 🤯 neticede ilk konuşurken mentor üzerinden konuşulmuş ve bu taktığı çok daha ucuz bir marka anladığım kadarıyla .kafana göre bir marka taktın tamam ama madem böyle bir toplanma durumu var neden hastanı arayıp bilgi vermezsin ?? Kaldı ki ben tesadüfen öğrenebilirim bunu değil mi 😒 öğrenmeyede bilirim paramı aldım iş bitti tutumu çok çirkin

yasakli olan implantlarda lenfoma kanseri ihtimali var. fakat meme implanti hastaligi tum implant turlerinden kaynaklanabiliyor. unutkanlik ve anksiyetenin yani sira otoimmun sistem hastaliklari da dahil. meme implanti olan bunu yasayan pek cok taninmis kisi var, sarkici Sila Gencoglu (lupus), Omur Gedik ( romatoid artrit) vs...
otoimmun hastaliklar sunlara yol acabiliyor (Dr. Dr. Aytaç Karadağ'a gore):
Tiroidimize saldırırsa Hashimoto hastalığı ve Graves hastalığı
Pankreasımıza saldırırsa şeker hastalığı
Bağırsaklarımıza saldırırsa çölyak hastalığı, crohn hastalığı, ülseratif kolit
Cildimize saldırırsa ala hastalığı denilen vitilligo, kurdeşen, egzama, dermatit, gül hastalığı, sivilce, sedef hastalığı
Beynimize saldırırsa migren, alzheimer, parkinson
Sinirlerimize saldırırsa multipl skleroz
Kaslarımıza saldırırsa fibromiyalji, myasten
Eklemlerimize saldırırsa romatizma
Solunum yolumuza saldırırsa astım, saman nezlesi, göz nezlesi
Karaciğerimize saldırırsa otoimmun hepatit gibi birçok farklı organda tutulum yapabilir.

Ben bunlarin arasindan (simdilik) agir bir fibromiyalji yasadim.

Cok gecmis olsun cikarttirmayi dusunuyor musunuz peki? Her guzel seyin bi bedeli var galiba 😓
Çikartmayi cok istedim ama bircok doktor cikarinca daha kotu olabilecegi konusunda uyardi.vazgectim cikartmakdan nitekim iyilesmeye basladim.ama zor bir surec oldu benim icin hala fizik tedavi devam ediyor.egzamam tekrarlayip duruyor.cikartmakda cozum olmuyo malesef bi noktadan sonra.en iyisi hic vucudun ayarlariyla oynamamak

Çikartmayi cok istedim ama bircok doktor cikarinca daha kotu olabilecegi konusunda uyardi.vazgectim cikartmakdan nitekim iyilesmeye basladim.ama zor bir surec oldu benim icin hala fizik tedavi devam ediyor.egzamam tekrarlayip duruyor.cikartmakda cozum olmuyo malesef bi noktadan sonra.en iyisi hic vucudun ayarlariyla oynamamak
Aslinda dogru ayarlarla oynamamak lazim ama iste insan istiyor , onceki halinizi dusununce su an daha mutlusunuzdur muhakkak ... iste o an icin insan istiyor 😓

Aslinda dogru ayarlarla oynamamak lazim ama iste insan istiyor , onceki halinizi dusununce su an daha mutlusunuzdur muhakkak ... iste o an icin insan istiyor 😓
Elimde olsa geriye donup bu ameliyati yaptirmamayi tercih ederdim.emin olun en buyuk hazine sağlık gerisi boş

Arkadaşlar ben de çıkartmayı düşünüyorum . Kapsülü tam olarak temizleyecek bir doktor var mı istanbulda bildiğiniz? Ameliyat öncesi mr falan çektirmeye gerek var mı ?

evet mutlaka mr cektirin ve en bloc yontemiyle cikarsinlar. ben istanbul'da implant cikaracak guvenilir doktor bulamadim. ankara'da prof. dr. suhan ayhan var.

Ben de 8 yıldır var . Artık bana ait hissetmiyorum . Çok rahatsız oluyorum. Çıkarttırıp sade doğal halime dönmek istiyorum ve yaptırdığıma çok pişmanım . Umarım ileride başıma büyük sıkıntılar açmaz .
Ben de 8 yıldır var . Artık bana ait hissetmiyorum . Çok rahatsız oluyorum. Çıkarttırıp sade doğal halime dönmek istiyorum ve yaptırdığıma çok pişmanım . Umarım ileride başıma büyük sıkıntılar açmaz .
Cikarin kurtulun.bu zamana kadar sorun cikarmadiysa cikarttiktan sonra bisey olmaz korkmayin.protezi kapsuluyle beraber cikaran birbdoktor bulmaniz şart.hangi ildesiniz siz

Cikarin kurtulun.bu zamana kadar sorun cikarmadiysa cikarttiktan sonra bisey olmaz korkmayin.protezi kapsuluyle beraber cikaran birbdoktor bulmaniz şart.hangi ildesiniz siz
İnşallah bir an önce olmak istiyorum hemde her geçen gün daha da rahatsız oluyorum . İstanbul’dayım ama doktor bulamadım . Ankara da bir doktor ismi duydum Sühan Ayhan galiba ama İstanbul’da bu alanda uzman bir doltor bulamadım . İst ataşehir de bir doktorla görüştüm alırız kapsülle dedi be patolojiye de göndeririz dedi . Bakalım bulamazsam o doktor beye olacağım önümüzdeki günlerde

İnşallah bir an önce olmak istiyorum hemde her geçen gün daha da rahatsız oluyorum . İstanbul’dayım ama doktor bulamadım . Ankara da bir doktor ismi duydum Sühan Ayhan galiba ama İstanbul’da bu alanda uzman bir doltor bulamadım . İst ataşehir de bir doktorla görüştüm alırız kapsülle dedi be patolojiye de göndeririz dedi . Bakalım bulamazsam o doktor beye olacağım önümüzdeki günlerde
Suha ayhan dernek başkanı cokda basarili bir hekim kendisiyle bende gorustum.cikarip cikarmama konusunda.otoimmunle ilgili ozellikle.istanbulda prof.dr.refik ömer özerdem var.benim cerrahimin abisi onu tavsiye edebilirim size.birde ömer şakrak var.medyada sisirilmis doktorlara pek aldanmayin.gorustugunuz doktorlar oncedem cikardiklari resimleri paylassin sizinle.

Suha ayhan dernek başkanı cokda basarili bir hekim kendisiyle bende gorustum.cikarip cikarmama konusunda.otoimmunle ilgili ozellikle.istanbulda prof.dr.refik ömer özerdem var.benim cerrahimin abisi onu tavsiye edebilirim size.birde ömer şakrak var.medyada sisirilmis doktorlara pek aldanmayin.gorustugunuz doktorlar oncedem cikardiklari resimleri paylassin sizinle.
Teşekkür ederiö söylediniz doktorlara baktım sadece refik bey istanbul’da sanırım . Bana yakın da . Refil bey bu konuda iyi mi bilginiz var mı ? Ona gidebilirim .

X