Gögus İmplant Hastalığı ve FDA nın yeni açıklamaları..Slikon yaptıracaklar muhakkak aşağıdaki aciklamalari okuyun öyle karar verin..

Dip not:Emin olun gogüs implant hastalığınız varsa hastanelerden cikamiyorsunuz zaten hayat gecmiyor
Çok doğru😞 implant taktıralı 10 yıl oldu. Ve ben bu hastalığı bilmiyordum 5 yıldır hastanelerden çıkamıyorum triodi ve çeşitleri sonra eklem ağrıları şimdi döküntü. Neler yaşıyorum bi bilseniz ve büyük bi rant olduğu için kimse bu hastalığı kabul etmiyor. Bu sene öğrendim implant hastalığıymış meğer bütün bu yaşadıklarım

Çok saçma ve gereksiz bir konu açmışsınız. Her insanın vücudu faklı ve faklı reaksiyonlar gösteriyor. İmplant iyi var diyenlerdenim. Kimse sarkık içi boş memeyle yasamayı hak etmiyor. Bir çok ilaçta iyileştirirken aynı zamanda başka bir hastalığı da doğurabiliyor. Örneğin kemoterapi ilaçları . Onlarda bir hastalığı iyileştirken başka organlara zarar verip başka bir hastalığa sebep olabiliyor. Ne yani kemoterapi olmasın mı kanser hastaları ??
Ben 11 yıl boyunca implantla yaşadım ve hiç bir sorun yaşamadım. Aksine kendime güvenim arttı ve kendimi daha iyi hissettim. Öte yandan sorun yaşayan insanlarda var. Herseyin riski ve artısı eksisi var. Böyle negatif yorumlarla insanları korkutmayın lütfen. Doktorlarımız sizden ve bizden daha tecrübeli bu konuda , onlara biraz güvenelim bence.

Evet çok kadın var bu şekilde çıkarmak zorunda kalan.. Bende ameliyat öncesinde bu bilgilere rastlamıştım. Ama buna rağmen oldum çünkü 2 çocuk emzirdikten sonra pörsümüş ve tamamen sarkık içi boş memelerlede yaşayamadım. Maalesef silikondan başka bir seçenek de yok. Ama normal dik sarkmamış göğüsleri olup sırf daha büyük olsun diye yani bir nevi keyif için silikon yitaktırmak isteyenler iki kere düşünmeli. Küçük ama dik ve diri göğüslerim olsaydı kesinlikle olmazdım. Dokum olsaydı sırf toparlattırıp bırakırdım. Keşke o şansım olsaydı. 😔
Aynı durumdayız nasıl geçti ameliyatınız iyi ki diyor musunuz çok kararsızım 2 çocuk emzirdim küçücük kaldı içi boş ve sarkık çok mutsuzum

X