Göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı ?

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
6.350
4.034
123
Merhaba kızlar,
Normalde her yumurtlama günümden 2-3 gün sonrası göğüs hassasiyetim başlardı. Adet olmadan 2 gün önce biterdi. Bu ay klomen kullandım. Çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün oldu. Ovülasyon testlerim de silik çıkıyor çatladığına eminim fakat göğüs hassasiyetim hiç yok. Zaten göğüs acıması da yumurtlama belirtilerinden biri. Acaba bu ay da olmadı mı diye kara kara düşünüyorum Hamilelik öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı yardımcı olur musunuz

İlişkinin üstünden 10 geçince başlamıştı benim ve aşırı büyümüştü

Bende klomenle hamile kaldım adetime 15 gün kala göğüslerim çok büyüdü ağrı oluştu ve o ay gebe kaldım

İşte bu bende olmadı adetime 8 gün var ama ne ağrı ne sızı. Sıfır hassasiyet. Şişlik de yok
Şöyle düşün hiç bi hamilelik bir biriyle aynı değil cidden ben burda okudum hiç birini yaşamadım benim göğüs ağrım olunca tamam dedim olmadı yine emin ol bütün gebelikler çok farklı ümidini kaybetme rabbimden ben 6 sene sonra kavuşacağım inşallah

ama illaki de her memede hassasiyet olacak diye bişey var mı ki? her beden farklı sonuçta
Daha önceki yumurtlamalarımdan 2-3 gün sonra hep hassasiyet ve acıma olmuştu. Yumurtlamadan sonra vücut progesteron üretiyor gebeliğe hazırlık için. Bu da göğüs hassasiyeti yapıyor. Yumurtlamam çoktan geçti ama hiç belirti yok anlamadım

İşte bu bende olmadı adetime 8 gün var ama ne ağrı ne sızı. Sıfır hassasiyet. Şişlik de yok
Benim de regle 5 gün var bende de sizi felan hiç yok ve oldu mu olmadı mı çok merak ediyorum ümidim de yok aslında gün aşırı yaptık ama yine de regl olcam gibi hissediyorum

Yaa ne mutlu sana MaşaAllah
Rabbim bana da göndersin bu ay mucizesini inşaAllah

ah o zaman bilemiyorum canım umarım her şey gönlünce olur

Benim de regle 5 gün var bende de sizi felan hiç yok ve oldu mu olmadı mı çok merak ediyorum ümidim de yok aslında gün aşırı yaptık ama yine de regl olcam gibi hissediyorum
Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen varmış. Dur bakalım beklicez

Ya beni de mutlaka haberdar edin bende ederim haber perşembeye kadar gelmezse test yapcam
Benim çatlatma iğnesi olduğu için etkisinin geçmesini beklemem lazım. O da pazar gününe denk geliyor. Yani önümde koca bir hafta var. Siz bana yazın mutlaka özelden falan. Ben unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…