Göğüs estetiği batması

Çok normal. Ben 3. Haftama girdim Bugun ağrısız kalktım. Hatta dün daha ağrılıydı. 1 gün bile büyük fark yaratıyor. Merak etmeyin 🌸

böyle bazen okuyorum 5.gün kalktım işe gittim diye yorumlar görünce korkmaya başladım kendi kendinize ne zaman kalkmaya başladınız? Otururken kendim kalkabiliyorum ama yatarken ya da yataktan kalkarken biri sırtımdan tutmazsa asla kalkamıyorum ve kalkınca da bir miktar bir şey batar gibi ağrım oluyor nefes alırken bile zorlanıyorum o zaman🙄🙄

böyle bazen okuyorum 5.gün kalktım işe gittim diye yorumlar görünce korkmaya başladım kendi kendinize ne zaman kalkmaya başladınız? Otururken kendim kalkabiliyorum ama yatarken ya da yataktan kalkarken biri sırtımdan tutmazsa asla kalkamıyorum ve kalkınca da bir miktar bir şey batar gibi ağrım oluyor nefes alırken bile zorlanıyorum o zaman🙄🙄
Açıkcası tam hatırlamıyorum ama 10 günden sonra hızla iyileşme dönemine giriyorsunuz. Ben dua ediyorum ki iyi ki çalışmıyorum asla 5. Gün işe gidemezdim. Tabi herkes bu dönemi farklı şekilde atlatıyor. Mesela Bugun ben rahat kalktım. Normalde sabahları kalkarken sertlik oluyordu. Bugun o bile yoktu diyebilirim. Sadece omuz ağrısı çekiyorum. O kadar. Nefes almakta da zorlanıyordum. O da geçti şuan 21. Günümdeyim. Hiç merak etmeyin hepsi geçecek 🌸

X