Göğüs dikleştirme

t.t.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
74
0
merhabalar ben göğüs dikleştirme ameliyatıyla ilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. çok kilo kaybı dolayısıyla deforma oluştu ve ameliyat olmak istiyorum. ancak hiçbirşekilde silikon istemiyorum. bu şekilde ameliyat olanlar var mı? ağrı acı durumları iyileşme süreci. ve tabiki sonuçtan memnun olup olmamayla ilgili olarak tecrübelerinizi yazabilirmisiniz benim için çok önemli

okuyanlar var sanırım ama bu konuda tecrübesi olan yok mu?
silikonla ilgili nerdeyse uzmanlaştım burdakileri okuyarak ama silikonsuz bir ameliyat ne derece iyi oluyor? nolur yardım

cnm ben 1.5 ay önce oldum göğüs dikleştirme ameliyatı..bir gece kaldım hastanede..ağrım çok az oldu..bir gün sadece..sonrasında ağrı kesici bile almadım..sonuç süper tabi..ama doktorda çok önemli ben çok gezip araştırdım..meme şekilleri çok önemli..meme başı orantılı ve geniş olmamalı..velhasıl birsürü doktor gezdikten sonra bu konuda en ii isim dr.tuğrul turan..bu isimle girersen googldan araştırabilirsin..korkma sakın sadece karar ver ve kararını uygula..çok memnun kalıcaksın..

oh... içimi rahatlatacak birilerine çok ihtiyacım vardı. peki göğsünde küçülme oldu mu hiç? sonuçta biraz daha sıkılaşıyo benim zaten 85b şu anda. biraz da kiloluyum çok küçülmesini istemem. gerçi küçülse de silikon koydurmayı düşünmüyorum. kaça mal oldu sana bu ameliyat bütün doktor masrafları ve hastane masraflarıyla birlikte? bi de hangi hastanede oldun ben istanbuldayım da... bi de süt kanallarına zarar gelmedi dimi? bi de izlerin nasıl şu anda çok belirgin mi? çok soru sordum kusura bakma birilerinden bilgi almaya çok ihtiyacım var

ermeni hastanesi var z.burnu taraflarında orda oldum..lipoyla beraber 11 milyar verdim..küçülme olmadı..sadece dimdik oldular:)silikonlu gibi:))izlerim belli olmuyo..högüs simetrisi çok muntazam..meme başkalrı çok muntazam..benim ölçümde 85b idi..şimdi yine aynı..ama ben bu ara sütyensiz geziyorum..harika bi his..başka sorun olursa cevaplarım cnm..

elimde olsa binlerce teşekkür yollıycam sana a.s.
11milyar da çokmuş yahu gerçi ben 5 milyar diye duymuştum gözden çıkardım 5 milyarı ama silikon falan yaptıranlardan duymuştum o yüzden benimki daha uygun olur diye düşünüyodum ama diilmiş CADIARZU
bir sürü site okuyorum silikon takılmazsa çok büyük hayaller beklemeyin diye ama sen çok memnun görünüyosun harika ya beklenti çıtamı yükselttin ve beni çok mutlu ettin birinden bunları duymaya ihtiyacım vardı. ah ben de sütyen bağımlısı olmadan ne zaman gezebilicem...
silikon taktıranlarda ilk1-2 hafta yataktan kalkma giyinme kol hareketleri çok zor ve ağrılı oluyomuş sende oldu mu bunlar? ağrım olmadı demiştin ama hareket ederken herhalde çok da normal diildi dimi?
ters T şeklinde mi kesildi bide? izlerin o şekilde mi?
bi de süt kanallarına zararı oldu mu?
çok oldu dimi

ağrım olmadı cnm hareket etmemdede hiç sorun olmadı..sadece ilk bi kaç gün tam yan yatma dedi doktor yarım yan yat dedi..evet ters T şeklinde ama meme ucunda ve meme ucunu takip eden izler belli belirsiz..meme altındakide görünmüyo ordada boydan boya diil dikişler..süt kanallarım zarar görmedi..his kaybım hiç olmadı..zaten test ediyo doktor..birde bu doktorun özelliği barbi memesi denen yöntemle silikonsuz ama silikon gibi dolgun ve dik göğüs yapıyor olması..o yüzden diğerlerinden biraz pahallı cnm..sen başka doktorlarlada görüş resimleri iice incele..sonra kararını veririsin..

elimde olsa sana resim gönderirdim ama buraya koymam imkansız..sen kesin olmaya karar verdiğinde gönderirim msn adresini veririsin..

barbi memesi? yani başka kimse kullanmıyomuymuş bu tekniği? çok ilginç ya.. yani başka doktora ameliyat olursam öyle dimdik göğüsler olmuyo mu? bu tekiği nie diğer doktorlar bilmiyo ki acaba? yaptırmaya kesin karar vermem yine bikaç ayımı alır herhalde araştırmaya başlamam lazım çünkü ayrıca parayı da denklemem lazım. o zaman ben sana veririm mailimi bi öncesi sonrası yolarsın:)

bunu doktor kendisi geliştirmiş..her yiiğidin bir yoğurt yeyişi var elbet:)başka doktorlar klasik meme dikleştirme yapıyolar..çoğundada meme dokusu yetersiz diip silikonla beraber yapıyolar..bu doktor daha farklı bi sistemle çalışıyo sadece kimseyle paylaşmadığı için kendisi biliyo işte..diğerlerindede göğüs kalkıyo elbette eskisi gibi diil ama bu doktor onu kabül etmiyo..tabiki ameliyat oluyosan değişir ama önemli olan eskisinden ii olması diil harika olması diyo..neyse bende hiç pişman olmadım ona olduğuma..umarım sende ii bir seçim yaparsın ve sonuşdan mutlu olursun..görüşmelerde bol bol resimleri incele..karar vermende etkili olur..şimdiden geçmiş olsun ..

verdiğin tüm bilgiler için teşekkürler ama silikonsuz göğüs dikleştirmeyi koskoca kadınlar kulübünde birtek senin yapmış olman da çok enteresan diil mi sence de?:)
inşallah ben de 2. olucam..

Sensiiicim yazında meme başı orantılı ve geniş olmamalı demişsin bunu biraz açar mısın ben de göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum, benim göğsümün kahverengi bölümü büyük bunun bir dezavantajı var mı? Cevaplarsan çok sevinirim canımşutarafagitti

dezavantaj diil ..ameliyat esnasında daha küçük meme başı yapılabilir..benim bu sölediğim ameliyat sonrası için geçerli cnm..bazı meme dikleştirme ameliyatlarında meme çevresini çok yaygın geniş ve orantısız yapıyolar..ona dikkat etmen gerekir..doktoruna bunu söle..meme etrafı geniş olmasın ve orantılı olsun demelisin..

Anladim canim çok teşekkür ederim benim baya kilo fazlam var şimdi diyet yapıyorum e kilo verince iyice sarkarlar ondan sonra yaptırıcam inşallah. Umarım senin kadar memnun kalırım :)

bende dikleştirme ameliyatı yapmayı düşünüyorum ama çok param yok hele söylediğin fiyattan sonra buz gibi oldum sanırım birkaç sene daha beklemem gerekecek verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım

ben geçen yıl silikon ameliyatı olmuştum.geçen bu zaman süresine göğüslerim sarkmaya ve eski halini almaya başladılar.
yani hiç ameliyat olmamış gibi duruma döndüm.moralim bozuldu tabi.tüm çektiğim acılar ve sıkıntılar,emekler ve ümitler boşa gitti.
tekrar doktora gittim.bana cilt yapımın çok esnek olmasından kaynaklandığını söyledi.yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş.
açıkcası yeniden o acıları çekmek çok zoruma gidiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
ya tekrar ameliyat işe yaramassa.
2.kez ameliyat olma durumu ile karşılaşan oldu mu?

mert . inan kendı basıma gelmiş kadar uzuldum inşallah sorunsuz ve agrısız sekılde halledersin
sağol arkadaşım,,inşallah sorunsuz hallederim.
herşeyi yeniden yaşamak zorunda kalmak gerçekten hoş bir durum değil..
kimsenin başına gelmemesi umuduyla...

sensiii merhaba, goguslerinde bir degisiklik oldu mu? diger arkadaslar zaman gectikce goguslerinedki degisikliklerden bahsediyorlar da...

Benim annemde olmuştu fiyatını hatırlamıyorum ama ameliyatta bildiğim kadarıyla silikon koydu tam net hatırlamıyorum seni korkutmak gibi olmasın ama annemin göğüs ucunu önce çıkarmışlar sonrada alttan 1kesit açmışlardı yani dikiş izleri onu gösteriyordu annem ağrı çekti ama buda 1kaç gün sürdü.Hastanede pek kaldığı söylenemez teyzemde annemin yanındaydı hatta oda gelmişken göğüsümümü küçülttürsem mi demişti fakat annemin dikiş izlerini görünce aman aman yaptırmam ded:)ama bu dikiş izlerinin geçmesi içn kremler var aslında etkili 1krem vardı adını hatırlamıyorum yurtdışından getittirebiliyorsun fiyatıda etkili orasıda ayrı tabi ama ona görede düzenli kullanınca izlerin daha çabuk kaybolmasına neden oluyor.ne olursa olsun mutlaka azda olsa dikiş izi kalır cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…