merhabalar ben göğüs dikleştirme ameliyatıyla ilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. çok kilo kaybı dolayısıyla deforma oluştu ve ameliyat olmak istiyorum. ancak hiçbirşekilde silikon istemiyorum. bu şekilde ameliyat olanlar var mı? ağrı acı durumları iyileşme süreci. ve tabiki sonuçtan memnun olup olmamayla ilgili olarak tecrübelerinizi yazabilirmisiniz benim için çok önemli
cnm ben 1.5 ay önce oldum göğüs dikleştirme ameliyatı..bir gece kaldım hastanede..ağrım çok az oldu..bir gün sadece..sonrasında ağrı kesici bile almadım..sonuç süper tabi..ama doktorda çok önemli ben çok gezip araştırdım..meme şekilleri çok önemli..meme başı orantılı ve geniş olmamalı..velhasıl birsürü doktor gezdikten sonra bu konuda en ii isim dr.tuğrul turan..bu isimle girersen googldan araştırabilirsin..korkma sakın sadece karar ver ve kararını uygula..çok memnun kalıcaksın..
cnm ben 1.5 ay önce oldum göğüs dikleştirme ameliyatı..bir gece kaldım hastanede..ağrım çok az oldu..bir gün sadece..sonrasında ağrı kesici bile almadım..sonuç süper tabi..ama doktorda çok önemli ben çok gezip araştırdım..meme şekilleri çok önemli..meme başı orantılı ve geniş olmamalı..velhasıl birsürü doktor gezdikten sonra bu konuda en ii isim dr.tuğrul turan..bu isimle girersen googldan araştırabilirsin..korkma sakın sadece karar ver ve kararını uygula..çok memnun kalıcaksın..
bunu doktor kendisi geliştirmiş..her yiiğidin bir yoğurt yeyişi var elbet:)başka doktorlar klasik meme dikleştirme yapıyolar..çoğundada meme dokusu yetersiz diip silikonla beraber yapıyolar..bu doktor daha farklı bi sistemle çalışıyo sadece kimseyle paylaşmadığı için kendisi biliyo işte..diğerlerindede göğüs kalkıyo elbette eskisi gibi diil ama bu doktor onu kabül etmiyo..tabiki ameliyat oluyosan değişir ama önemli olan eskisinden ii olması diil harika olması diyo..neyse bende hiç pişman olmadım ona olduğuma..umarım sende ii bir seçim yaparsın ve sonuşdan mutlu olursun..görüşmelerde bol bol resimleri incele..karar vermende etkili olur..şimdiden geçmiş olsun ..
sağol arkadaşım,,inşallah sorunsuz hallederim.mert . inan kendı basıma gelmiş kadar uzulduminşallah sorunsuz ve agrısız sekılde halledersin